Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
zindrel

|
Postitatud: Teis Mai 05, 2009 17:14 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: |
Ma ei saa parandamatta jätta:
"chichi" tähendab "isa", kui sa räägid oma isast
breasts = oppai
|
乳
Selle kanji hääldus on 'chichi' ja tähendus piim/rinnad.
Kanji Denshi Jishos |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Teis Mai 05, 2009 19:38 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: |
Ma ei saa parandamatta jätta:
"Chi" tähendab siiski verd
Pee = shonben
"chichi" tähendab "isa", kui sa räägid oma isast
breasts = oppai
|
Ma ei saa kah parandamata jätta. Sinu postitust lugedes võib tekkida väärarusaam justkui oleks kasutaja jackwood eksinud. Tegelikult sa siiski ei valda veel jaapanlaste slängi ja värki.
Kusi
Tissid ------------------- YouTube variant _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Mai 05, 2009 20:09 Teema:
|
|
|
No kammoon, igas keeles on sõnale "rinnad" mitu vastet, ärge vaielge siin. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Teis Mai 05, 2009 22:13 Teema:
|
|
|
Hea näide sellest miks jaapani keelseid sõnu on halb mõte romanjis kirjutada. Liiga palju sarnaseid sõnu. Släng või mitte. Tähendus jääb liiatigi lahtiseks. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Kolm Mai 06, 2009 00:48 Teema:
|
|
|
trollid... karistuseks vaadake Gintama läbi. Mitte et see oleks eriti piinarikas.
PS. hea meelega cosplayks Hasegawat. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Kolm Mai 06, 2009 00:56 Teema:
|
|
|
Gintama vaatamine on piinarikas, ma pidasin 6 osa vastu ja andsin alla, kuna huumor oli kehv ja midagi muud ei toimunud. Pealegi ei saa seda praegu läbi vaadata, sest see anime pole veel läbi saanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Kolm Mai 06, 2009 16:06 Teema:
|
|
|
Ma pean tunnistama, et mingil hetkel ei olnud Gintama eriti naljakas. Aga aastate jooksul on huumori kvaliteet kasvanud teiste sarjade jaoks püüdmatutesse kõrgustesse. Ütle kehv siis kui sa oled näinud näiteks episoodi 83 või 153. Kuigi on võimalik, et su huumoritunnetus on kardinaalselt erinev ja sulle ei meeldi üldse naerda.
Peale kahte hooaega hakati pikemaid arce tegema. Aga episoodi pikkusied lugusid on umbes sama palju. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Mai 06, 2009 16:23 Teema:
|
|
|
Clawson kirjutas: | 83 või 153 |
Gintamaga kahjuks kokkupuuteid ei ole, aga ega mind sellised sarjad üldiselt väga ei kutsu ka, mida pead 82 episoodi ära kannatama, et asi huvitavaks läheks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Kolm Mai 06, 2009 16:42 Teema:
|
|
|
Sari koosneb suuremas osas üksikutest episoodidest, mis pole eelnevatega kuigi sügavalt seotud. Ma lihtsalt pakkusin kaks välja, mis eriti totrad olid. Aga tegelikult, milleks raisata oma aega oma lemmikanime propageerimisega, tehke mida tahate. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Mai 06, 2009 16:48 Teema:
|
|
|
Oma lemmikanime propageerimisele teiste inimeste seas pole tõesti mõtet aega raisata, kui on kalduvus teiste inimeste eriarvamustest heituda. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Mai 06, 2009 20:04 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | Hea näide sellest miks jaapani keelseid sõnu on halb mõte romanjis kirjutada. Liiga palju sarnaseid sõnu. Släng või mitte. Tähendus jääb liiatigi lahtiseks. |
Sest tähendus tuleneb kontekstist.
Tee, tee ja tee. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Kolm Mai 06, 2009 20:10 Teema:
|
|
|
Pigem on asi selles, et kui ma seda üleliia teen, siis nad nimme ei vaata seda. Ja kui see neile ei meeldi, siis ma (kahjuks) ei saa sundida neid vaatama, sest nad pole robotkanad. http://i194.photobucket.com/albums/z275/VampirePenguin09/robot_chicken.jpg
Seega on parim teguviis distantseeruda ja loota, et eelnevalt välja toodud kaks episoodi püüavad nende pahaaimamatud südamed. Edasine propageeriv tegevus oleks kontraproduktiivne ja kvalifitseeruks off-topicu alla, mida meie kaunis foorum kindlasti rohkem ei vaja. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Laup Mai 23, 2009 22:46 Teema:
|
|
|
Tuleme tagasi siis teemasse: Praeguseks läbivaadatud 110 osa, kurb on see, et nad ei levi nii kiiresti kui võiks. ANNi kohaselt on praegu väljas juba 158 osa.
Hakkasin seda vaatama, kuna üldiselt vaatan nädals 30 osa animed ja väga tüütu on pidevalt midagi head otsida. Algus venis minu jaoks meeletult, aga siis juhtus nagu midagi... Asi läks aina paremaks! Need pikemad arc'id on minu meelest parim, mis juhtuda võis.
Igatahes väga meeldib ja iga kättesaadav osa valmistab alati rõõmu  |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 11:43 Teema:
|
|
|
Kas Gintama saigi nüüd otsa? Neljapäeval oli siis viimane, 201. episood... Hetkel on Gintama MAL'is #1 anime.  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 12:22 Teema:
|
|
|
Oo, Gintama otsa? Ei uskunud, et see kunagi juhtub. Mul on ligi 60 episoodi vaatamata. Nüüd oleks aeg vaatama hakata, kui otsa sai st. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 20:40 Teema:
|
|
|
Gintama on ikka tõeline meistriteos. Sellest naljakamat animet ei teagi. Ja tegelikult on seal ka palju sügavamõttelisi asju. Kahju et anime läbi sai.
Õnneks läheb manga edasi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Märts 29, 2010 14:44 Teema:
|
|
|
Mina tean paremaid ka. |