Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 19:55 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | You're so offtopic.
Paha on see, kui anime lõppeb ära hiljem, kui see tegelikult peaks. |
Ja ka see, kui anime ei lõppegi ära. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 19:57 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | You're so offtopic.
seda vahel ka. nt. mina suutsin inuyashat vaadata ~4 episoodi. miks ma peaksin seda mingi 100 vaatama.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 20:03 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | tyger kirjutas: | You're so offtopic.
seda vahel ka. nt. mina suutsin inuyashat vaadata ~4 episoodi. miks ma peaksin seda mingi 100 vaatama.  |
Ma suutsin 130 ära vaadata miks peaksin seda mingi 10 veel vaatama. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 20:15 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Karstike kirjutas: |
seda vahel ka. nt. mina suutsin inuyashat vaadata ~4 episoodi. miks ma peaksin seda mingi 100 vaatama.  |
Ma suutsin 130 ära vaadata miks peaksin seda mingi 10 veel vaatama. |
Ma olen suutnud 102 ära vaadata. Loodeavasti suudan ka ülejäänud 65 osa ja 4 filmi ära vaadata (sellest hoolimata, et dakillabeib spoilis lõpu ära). _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Reede Okt 24, 2008 08:20 Teema:
|
|
|
inuyashat on raske vaadata millegi pärast ma ainutl 3 osa ära vaatanud ei meeldi eriti |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Nelj Apr 23, 2009 07:35 Teema: *.*
|
|
|
Vihkan animeid mis lõpevad nimodi ära, et kõik jääb poolikuks. See on minu jaoks kõige nõmedam. Ma saan nii vihaseks kui on mõni hea anime ja siis ta lõppeb mitte midagi ütlevalt  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 23, 2009 13:49 Teema:
|
|
|
Jama on selles, et tihtipeale rikuvad lõpud animed ära. Muidugi, sellistel nagu Code Geass, Cowboy Bebop ja Sky Crawlers oli väga konkreetne ja hea lõpp, aga paljud mittekvaliteetanimed teevad mingi eriti lääge lõpu, kus kõik tegelased istuvad nagu üks suur pere laua ümber ja naeravad. Ja siis kõik ütlevad midagi, mis on neile iseloomulik. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Apr 24, 2009 17:02 Teema:
|
|
|
Mind häirib enim rumalus. Nii tegelaste, olukorra, mõtte, vm. Viimasel ajal eriti ei suuda ma nendest animedest, mille rumaluse ma enne ära talusin kuidagi(nt Junjou Romantica, nõme anime), enam poolt osa vaadatagi(nt Junjou Romantica 2, ikka veel nõme anime). Soov, et tegelased lihtsalt ära kärvaksid muutub liiga suureks.
Üks parimaid halbu näiteid animede rumalusest on I My Me! Strawberry Eggs. No kamoooooon nad panevad tüdrukud kehalises pikki seelikuid kandma, sest bloomers=indecent ideas poiste peas. Ei, pikad dressipüksid ei eksisteeri!!!!! Ja wtf nende koolivorm koosneb nabapluusidest ja miniseelikutest, pool sellest idiootsest seeriast koosnebki sellest, et tegelane kukub maha ja ta pesu paistab. Saast noh. saaaaaaassstttttt. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Apr 24, 2009 19:03 Teema:
|
|
|
itt raging feminism _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Reede Apr 24, 2009 19:26 Teema:
|
|
|
It's called growing up and accepting what u see... People are stupid and you can't do sh*t about it.
Igastahes, mind ei häiri enam miski anime juures, olen paljusid asju näinud ja suudan neid vastu võtta. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Apr 24, 2009 19:49 Teema:
|
|
|
mind ajab kõige rohkem animede juures närvi joonistusstiil, karakterid, seiyud, muusika, lugude areng, fännid, huumor, huumori puudumine, the game _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Apr 24, 2009 21:31 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | mind ajab kõige rohkem animede juures närvi joonistusstiil, karakterid, seiyud, muusika, lugude areng, fännid, huumor, huumori puudumine, the game |
kõik siis? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Apr 24, 2009 21:33 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Stopa kirjutas: | mind ajab kõige rohkem animede juures närvi joonistusstiil, karakterid, seiyud, muusika, lugude areng, fännid, huumor, huumori puudumine, the game |
kõik siis? |
Ei ole kõik, mulle väga meeldib see kvaliteetne animatsioon, mis mõnedes animedes on _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShiroiNeko
|
Postitatud: Laup Apr 25, 2009 09:17 Teema:
|
|
|
Fillerid segavad. Bleachi vaadates pidin t2itsa hulluks minema
M6nikord segab ka see, kui anime l6ppeb 2ra ja m6ned teemad j22vad nagu 6hku rippuma. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Apr 25, 2009 12:25 Teema:
|
|
|
ShiroiNeko kirjutas: | Fillerid segavad. Bleachi vaadates pidin t2itsa hulluks minema
M6nikord segab ka see, kui anime l6ppeb 2ra ja m6ned teemad j22vad nagu 6hku rippuma. |
Mis te nutate inimesed, siis on ju lootusst saada teine hooaeg! _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Laup Apr 25, 2009 12:33 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | ShiroiNeko kirjutas: | Fillerid segavad. Bleachi vaadates pidin t2itsa hulluks minema
Mis te nutate inimesed, siis on ju lootusst saada teine hooaeg! |
Ja siis 3. ja 4. ja 5. ja... _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Apr 25, 2009 12:35 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Stopa kirjutas: | ShiroiNeko kirjutas: | Fillerid segavad. Bleachi vaadates pidin t2itsa hulluks minema
Ja siis 3. ja 4. ja 5. ja... |
Sulle siis ei meeldi kui mõnda head animet on palju vä? _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Laup Apr 25, 2009 14:18 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: |
Mis te nutate inimesed, siis on ju lootusst saada teine hooaeg! | Umbes nagu Air Gear'i, Tenjou Tenge ja kurat teab mille puhul?  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Laup Apr 25, 2009 16:05 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | tyger kirjutas: | Stopa kirjutas: | ShiroiNeko kirjutas: | Fillerid segavad. Bleachi vaadates pidin t2itsa hulluks minema
Sulle siis ei meeldi kui mõnda head animet on palju vä? |
''Head''.
Tavaliselt mida rohkem hooaegu, seda mõtetumaks anime kisub.
Animedes on peaaegu sama palju nõmedaid asju kui häid asju. Aga head võidavad alati!
PS: ehitame treppi. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 25, 2009 17:37 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Stopa kirjutas: | tyger kirjutas: | Stopa kirjutas: | ShiroiNeko kirjutas: | Fillerid segavad. Bleachi vaadates pidin t2itsa hulluks minema
Sulle siis ei meeldi kui mõnda head animet on palju vä? |
''Head''.
Tavaliselt mida rohkem hooaegu, seda mõtetumaks anime kisub.
Animedes on peaaegu sama palju nõmedaid asju kui häid asju. Aga head võidavad alati!
PS: ehitame treppi. |
Kaks hooaega võiks ikka olla. Näiteks DARKER THAN BLACK VÕIKS KOHE TEISE HOOAJAGA VÄLJA TULLA PALUN MA OLEKS VÄGA ÕNNELIK.
okei _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|