|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Harts

Liitunud: 22 Apr 2008 Postitusi: 43 Asukoht: Kodus või Tartus
|
Postitatud: Nelj Apr 16, 2009 07:16 Teema:
|
|
|
Sai seekordse festivali käigus ära vaadatud tunduvalt rohkem filme kui eelmise, nägin ära filmid:
* Sky Crawlers
* Perfect Blue
* Tokyo Godfathers
* Lühifilmid
* Grave of the Fireflies
* Ponyo on the Cliff by the Sea
* Evangelion 1.0
Minu meelest väga lahe üritus, eriti meeldis see, et oli ka uuemaid filme nagu Sky Crawlers (väga hea), Eva (tundus isegi parem kui sari) ja muidugi Miyazaki Ponyo (väga hoogne ja lõbus). Samas (minu enda jaoks üllatavalt) meeldisid ka Satoshi Kon'i filmid, eriti Tokyo Godfathers.
Suur tänu korraldajatele! Ja manga müüjatele! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Apr 16, 2009 08:22 Teema:
|
|
|
A ma nägin see aaasta ainult kaks filmi. Oleks tahtnud rohkem, aga kool, töö, nolife jne...
Suur tänu korraldajatele igatahes! _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 16, 2009 13:03 Teema:
|
|
|
Evangelion 1.0'i ei läinudki vaatama, sest prillid rändasid teadmata suunas kuhugi. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Apr 16, 2009 19:51 Teema:
|
|
|
Ise käisin Death Note LIVE vaatamas ja jäin rahule,sest poleise mangad ja animed vaatanud. Rahvast oli ka palju. Kõige paremad olid ikka Kira Ja L. Tekst oli ka arusaadav polnud raske arusaada inglise subakatest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|