Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ponytail

|
Postitatud: Reede Nov 16, 2007 14:36 Teema:
|
|
|
Seal oli väga häid ja naljakaid elemente. Vôib mitu korda vaadata. Mulle meeldis. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuroneko

|
Postitatud: Reede Nov 16, 2007 19:18 Teema:
|
|
|
Ouran on mõnes mõttes imelik anime, sest need osad, mis naljakad olid, olid seda sajaga, aga vahepeal olid mingid sellised osad, kus midagi ei toimunud ja need olid suht igavad. Üldiselt siiski mulle meeldib  |
|
Tagasi üles |
|
 |
YukaChama
|
Postitatud: Laup Nov 17, 2007 23:04 Teema:
|
|
|
Kui ma selle kunagi l2bi vaatasin, siis oli kyll vaimustus suurep2rane. Selle ylesehitus ja teemad ja naljad olid lihtsalt tujut6stvad, kuid ka harivad natukene k6rgklassi puhul.
Ei, igati tip top ja soovitatav! |
|
Tagasi üles |
|
 |
MajorKusanagi
|
Postitatud: Esm Apr 06, 2009 16:09 Teema:
|
|
|
mulle meeldis väga see, kuidas Haruhi isa ja Tamaki tegelikult oma karakterilt väga sarnased olid pluss üks naljakamaid osi oli see, kui terve kamp Haruhile koju külla läks.
ja romantilisele suhtele Haruhi ja Tanaki vahel oli päris mitmeid vihjeid viimastes osades, kus teised liikmed mainisid, et Haruhi nagu hakkaks aru saama, miks ta Tamakisse kiindunud on, aga et Tamaki ise ei suuda aru saada, miks talle Haruhi nii väga meeldib ning seetõttu leidis, et ainuke seletus sellele on see, et Haruhi on talle kui "tütar"
aga anime oli väga hea. selline mõnus, naljakas ja kohati ka väga südamlik  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Kolm Apr 15, 2009 20:04 Teema:
|
|
|
Olen seda näinud ja minu arust üli äge soovitan kindlasti kõigil vaatata kes pole seda näinud ültse või lõpuni vaadanud. Tegelsed on juba ägedad  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Elly

Liitunud: 16 Apr 2009 Postitusi: 6 Asukoht: Seal, kus rohi rohelisem ja...
|
Postitatud: Kolm Jan 06, 2010 01:31 Teema:
|
|
|
See oli minu esimene anime üldse, millest siis nägin, kui muhe võib olla üks anime huumor Ja hammas jäi verele, siiamaani vaatan jaapani multikaid (kirjutasin sõna "multikas" taotluslikult, et mitte sõnakordusi tekitada. Ei taha absoluutselt sellesse vaidlusesse laskuda, et kas anime on multikas ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Jan 06, 2010 02:14 Teema:
|
|
|
Nüüdseks on mul see anime ka lõpuni vaadatud.
Minu jaoks läks see multikas pidevalt allamäge. Ehk kui alguses oleks andnud hindeks 7/10, siis lõpp kiskus kohati lausa 3/10 kanti, kokku siis 5/10. Madalamat hinnet õigustan sellega, et ma pole tüdruk. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Kolm Jan 06, 2010 18:54 Teema:
|
|
|
Ketser. Mina olen ka poiss ja ma annaks 8/10. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Jan 06, 2010 22:51 Teema:
|
|
|
Pigem pidasin seda silmas, et poiss olemine annab privileegi põhiliselt tüdrukutele suunatud anime madalamaks hindamiseks - seda ei pea muidugi kasutama. Ja hinne on absoluutselt minu arvamus sellest animest, mitte anime headus. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
blackrosexd

|
Postitatud: Reede Jan 08, 2010 08:50 Teema:
|
|
|
ma olen ummiga nõus.
see on hea anime mida vaadata kui tuju halb. eritit meeldis mulle otsene anime stereotüüpide pilamine 4.osas, kuid lõpp kiskus tõesti allamäge, sest kuigi veidi nalja on hea, oleks võinud sellel sarjal võinud vähemalt lõpupoole mingi ploti areng ka toimuda. lõpposa oli ,aga pehmelt öeldes pettumus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
narutofan

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 20:50 Teema:
|
|
|
see on nagu täiega lahe anime!! nii nunnu ja naljakas
üks minu lemmikuid
ja kuna ma vaatan animet dub in english siis ei olnud pikkade sõnadega ka probleeme
kaoru on super nunnu  |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 22:37 Teema:
|
|
|
Kas sellel hea dub muidu?
See mul plan to watch listis , ehk tahakski teda, kas tasub vaadata inglise või jaapani keeles subidega?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Laup Jan 16, 2010 01:51 Teema:
|
|
|
Soovitan soojalt! Praegu vaatan (vist kolmandat korda kogu sarja) jälle ja ei saa kuidagi otsa see tahe vaadata. Naeran, pisarad silmis, kui Tamaki feilib. Ja üldse.
Millegipärast tekib tahtmine öelda, "hästi armas anime". Plot on tore, tegevus liigub normaalses tempos etc etc. Kindlasti vaadatav.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Laup Jan 16, 2010 19:49 Teema:
|
|
|
mulle väga meeldis see, aga sellel on üks suur aga nagu paljutel animedel veel nimelt anime on enne valmis tehtud kui manga pole lõpuni veel ja siis on äkiline kuidagi lõpp missest et tegelik tegevus läheb veel mõnda aega edasi kuigi jah soovitan siiski mõtlesin et sellel võiks teine hooaeg tulla või siis peaks selle mangat lugema hakkama |
|
Tagasi üles |
|
 |
blackrosexd

|
Postitatud: Laup Jan 16, 2010 23:26 Teema:
|
|
|
LennY kirjutas: | Kas sellel hea dub muidu?
See mul plan to watch listis , ehk tahakski teda, kas tasub vaadata inglise või jaapani keeles subidega?  |
ma soovitan vaadata japanese subiga. super naljakas. dailymotion.com-is olid viimati kõik osad üleval.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tsukihana

|
Postitatud: Püh Veeb 28, 2010 17:39 Teema:
|
|
|
Armas ja naljakas anime.Hea tujutõstja  _________________ o_O |
|
Tagasi üles |
|
 |
SasoriSama

|
Postitatud: Püh Veeb 28, 2010 18:52 Teema:
|
|
|
Ouran oli ikka väga hea anime . Vaataks kunagi isegi uuesti . See oli väga naljakas ja armas . Mulle meeldis see kuidas Tamaki kõigest nii kergelt liigutatud oli . Ja kaksikud !! Kaksikud olid niii toredad . Mm lõpp valmistas mulle millegi pärast veidi pettumust , aga üldiselt meeldis väga .
Honey oli nii armas . Loli-shota o.o .
KaoruxHikaru  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Veeb 28, 2010 18:55 Teema:
|
|
|
SasoriSama kirjutas: | Loli-shota o.o . |
Ma saan aru ülejäänust jutust "kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilusad poisid yaoi yay", mis on tavaline, aga see sõnaühend jäi mulle silma ja ma tahaks saada seletust. Väiketüdruk-väikepoiss? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
SasoriSama

|
Postitatud: Püh Veeb 28, 2010 19:18 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | SasoriSama kirjutas: | Loli-shota o.o . |
Ma saan aru ülejäänust jutust "kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilusad poisid yaoi yay", mis on tavaline, aga see sõnaühend jäi mulle silma ja ma tahaks saada seletust. Väiketüdruk-väikepoiss? |
Aa .. Ma ei tea tegelt mida see tähendab täpselt . Selles-mõttes et tema host-tüüp oli ''loli-shota'' seal animes ..Aga minu arvates tähendas loli nagu lolitat ja kui ma wikipediast otsisin vastet shotale, siis ma sain teada mida shotacon tähendab .See on vist sama asi ..? Ma tõesti ei tea enam . _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Veeb 28, 2010 19:26 Teema:
|
|
|
Ma olen täiesti nõutu. Milline sügavam mõte peitub Honey rolli nimetamisel loli-shotaks? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|