Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Fujuwara Takumi
|
Postitatud: Kolm Okt 11, 2006 23:19 Teema:
|
|
|
Initial D oli üks esimesi animeesid mis ma vaatasin ja see meeldis mulle hullupööra kuna seal ei ole nii mõeltud auto välimuse tuunimisele vaid rohkem sõitija oskustele. Teiseks mulle meeldib kuidas selles animes on 2d ja 3d graafika ühte pandud mis on hästi välja tulnud peaks mainima.P.S. Mul kõik osad olemas (isegi live action movie ) ning kas keegi oskab öelda millal see 5 hooaeg peaks välja tulema ,ma olen kuskilt lugenud et see tuleb ka film  _________________ Anime Is The LIfe Source!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Okt 29, 2007 18:39 Teema:
|
|
|
Kle ma otsin initial D teist osa jaapani keeles igal pool on mingi hiina keel kust iganes ma otsin.......kas keegi saaks aidata?? _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Esm Okt 29, 2007 19:47 Teema:
|
|
|
endal on hetkel 4. hooaeg käsil. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Teis Okt 30, 2007 22:20 Teema:
|
|
|
esimesed 2 stage on kõige paremad vb 3 ka aga 4 kuidagi liiga kuiva süzeega, samas vaatamis kõlblik:)....aga esimest ja teist stage olen alati nõus üle vaatama, ei tüüta iialgi ära, klassika omas zanris |
|
Tagasi üles |
|
 |
amotion
|
Postitatud: Kolm Apr 15, 2009 12:07 Teema:
|
|
|
Kõik oli tore ja hea, minule väga meeldis (peaaegu kõik osad said jutti ära vaadatud) kõik küsiks samamoodi kas kellegil on infot uue hooaja kohta kuna ta jäi suht hästi pooleni. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Kolm Apr 15, 2009 14:02 Teema:
|
|
|
amotion kirjutas: | Kõik oli tore ja hea, minule väga meeldis (peaaegu kõik osad said jutti ära vaadatud) kõik küsiks samamoodi kas kellegil on infot uue hooaja kohta kuna ta jäi suht hästi pooleni. |
Siin peaks kõigi osade nimekiri olema. Ja lõppeb ära ka kenasti. Battle Stage 2 oli vist viimane. kuid vaata kindlasti enne kõik ülejäänud filmid ära.
 _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
|