Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 13:38 Teema:
|
|
|
Pool täis, ütleks mina.
Btw... ega keegi täna õhtul (või homme hommikul) autoga Tartust Tallinna ei liigu? Oleks vaja üks kastitäis mangasid Tallinna JAFFile toimetada. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 13:42 Teema:
|
|
|
Ma liigun bussiga kui see aitab(vist ei aita).
Aga kusjuures kui keegi liigubki täna õhtul kas ühele inimesele oleks võibolla kohta?  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 13:52 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Ma liigun bussiga kui see aitab(vist ei aita).
Aga kusjuures kui keegi liigubki täna õhtul kas ühele inimesele oleks võibolla kohta?  |
No kui sa seda kasti jõuad natuke vedada, siis isegi aitaks. Põhiasi on see, et see jõuaks ühes tükis koos mangadega kenasti Tallinna. Edasi on miyakolaste teha Päris niisama bussile ma seda panna ei julgeks. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 14:51 Teema:
|
|
|
chi kirjutas: | *Pilt, kus on poolik klaas*
Kas see klaas on pool täis või pool tühi? | Mina ütleks ühe kolmanda vastuse, aga see ei toimiks vist... Neljas vastuse variant minu poolt oleks: Igastahes, minu arust on see lihtsalt poolik klaas ja sellel pole vahet kas pool täis või pool tühi...
Ha, peaaegu unustasin, et piltide tsitseerimine on keelatud :3 _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 14:53 Teema:
|
|
|
Klaas on täiesti tühi ju! Natuke märg ainult. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 15:02 Teema:
|
|
|
pooltäis, kaameranurga tõttu. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 15:18 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Stopa kirjutas: | Ma liigun bussiga kui see aitab(vist ei aita).
Aga kusjuures kui keegi liigubki täna õhtul kas ühele inimesele oleks võibolla kohta?  |
No kui sa seda kasti jõuad natuke vedada, siis isegi aitaks. Põhiasi on see, et see jõuaks ühes tükis koos mangadega kenasti Tallinna. Edasi on miyakolaste teha Päris niisama bussile ma seda panna ei julgeks. |
Põhimõtteliselt asi on nii,et ma jõuan mingi 21:15 Tln ja pean hakkama järgmisele bussile jooksma. Et peatuses võiks üle anda näiteks kui sobib. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 15:20 Teema:
|
|
|
Ma sain homme hommikuks auto Niiet enam pole vaja. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 16:36 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | huvitav, kas Mushishi live-action on midagi väärt. ma ei ole vaadanud, kuna see parukas friigib mind välja. |
Sattusin poolkogemata selle DVD otsa ja peaks mainima, et küllaltki hea live-actioni kohta. Vähemalt olustik ja efektid olid tasemel. Kui mõningad wtf-kohad välja arvata, siis mina jäin rahule. Parukaga harjus kiiresti ära  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Laup Apr 11, 2009 02:31 Teema:
|
|
|
Tule taevas appi, keegi on arvuti animed täis tõmmanud jälle. Uputab. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KazumiHarakiri

|
Postitatud: Laup Apr 11, 2009 17:58 Teema:
|
|
|
Sai selline live action ära kaetud. Nüüd vaikselt manga kallale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Esm Apr 13, 2009 18:55 Teema:
|
|
|
Keegi bakalastest ei ole raha peale vihane, mul oleks teemantitega kaunistatud jalamatti vaja? _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Apr 13, 2009 20:18 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Keegi bakalastest ei ole raha peale vihane, mul oleks teemantitega kaunistatud jalamatti vaja? |
Ma olen ta peale vihane küll, aga ega mul teda nii palju ka pole _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Apr 13, 2009 20:49 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | tyger kirjutas: | Keegi bakalastest ei ole raha peale vihane, mul oleks teemantitega kaunistatud jalamatti vaja? |
Ma olen ta peale vihane küll, aga ega mul teda nii palju ka pole |
Ma just sellepärast olengi vihane, et teda vähe on. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Esm Apr 13, 2009 23:41 Teema:
|
|
|
Pokemoni filmi lõpulugu oli seekord üsna mahe ja rütmikas aga olen kindel, et seda muusikat/rütmi juba kusagil kuulnud olen. Väga tuttav on. Ehk meenub mõnele originaalne laulu nimi või midagi, mis mind edasi aitaks?
Ei tule endal kuidagi meelde.
Online Version
Laske Bufferdada veidi.
-------------------------------
Pocket Monsters - Guardian of the City of Water _Ending_.rar
------------------------------- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Teis Apr 14, 2009 23:44 Teema:
|
|
|
Täielik sõltlane olen. Viimased neli päeva pole mitte midagi muud vabal ajal teinud kui õppinud ühte arvutimängu õppinud ehk siis mänginud. Isegi anime jaoks ei jätku aeg (kugi see üldiselt kipubki mul to do listis taha poole jääma).
Peab ennast kokku võtma...või siiski mitte  _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
|