OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

2009 Anime Kevadhooaeg
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
acousmatique

Postitus Postitatud: Esm Apr 06, 2009 16:32    Teema: Vasta viitega

Esimene postitus on täiendatud kõikide esialgsete maitse-eelistutstega. Suur tänu kõikidele aktiivse osavõtu eest! Ja kui juhtumisi keegi leiab, et ta jäi vahele, siis andke märku.

Ahjaa, tulevikku vaadates: kui te olete öelnud, et te mõnda seeriat jälgite, kuid hilisemate episoodidega selgub, et asi kisub viltu ja te ei vaata seeriat enam edasi, siis mainige seda ka.

Edit: Dragonball Kai on, nagu oodata oli, vana hea shounenklassik uues kuues. Ajahammas on mõnele häälenäitlejale veidi kehvasti mõjunud (Bulma on kähe), kuid kõik muu on just selline nagu olema peab, k.a. pildikvaliteet HD's. Vaatan edasi.
Cino

Postitus Postitatud: Esm Apr 06, 2009 18:33    Teema: Vasta viitega

K-ON! näib esialgu nagu üks tugevamaid kevadhooaja sarju. Midagi erilist ei oskagi välja tuua, ent huumor ja tegelased olid mulle meeltmööda. Vaatan kindlasti edasi.

Valkyria Chronicles sissejuhatus tekitas piisavalt huvi. Taoline talupojaajastu teema mulle istub, pisut põnevust ja huumorit ka ning olen müüdud. Aga mis värk nende triibuliste varjudega oli? Häiris pisut alguses, pärast harjusin ära. Vaatan edasi.

Saki koha pealt olen ma pisut nõutu. Ma olen mahjongi koha pealt suht saabas, ka pärast Akagi vaatamist, seepärast ei saanud ma ka väga palju aru, mis toimus. Oli paar intrigeerivat stseeni ja üldse kuidagi mõnus olustik, aga ma vist ei viitsi piisavalt süveneda, et sarja vaatamine end õigustaks. Prooviks vast vaatan paar osa veel ära ja siis otsustan, niisiis esialgu jätkan vaatamist.

FMA2 esimene osa meenutas mulle taaskord, miks mulle Fullmetal Alchemist lõpuni ei meeldinud ning põhjuseks on lapsikult totrad ja alatasa korduvad naljad. Originaalsarja dramaatilised hetked olid tõesti head ja ma ei kahtlegi, et sama häid kaadreid lükitakse ka uude sarja sisse, ent see veiderdamine on mulle piisav turn off praegu, et ma vähemalt esialgu tõenäoliselt edasi ei vaata.

Shangri-La on seni kevade animete hulgast suurim pettumus. Murata loomingu austajana ootasin antud sarjast palju, ent tegelased ja tegevustik olid mulle täiesti vastumeelsed. Esimese osa ainsad nauditavad hetked olid avakaadrid ning OP-i muusika, kogu ülejäänud aja ei jõudnud ära oodata, et millal see ometi läbi saab. Ei vaata edasi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
zindrel

Postitus Postitatud: Esm Apr 06, 2009 22:55    Teema: Vasta viitega

Asura Cryin' läks vahepeal nii absurdseks, et naer tuli peale. Kahjuks mitte piisavalt tihti. Lugu tundus igav, tegelasedki oleks nagu kunagi juba nähtud. Miskit silmapaistvat polnud, seega ei vaata edasi.
AoT subtiitrid olid korralikud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Esm Apr 06, 2009 23:13    Teema: Vasta viitega

Saki, kus on palju arusaamatut juttu ja halvad joonistused, suutis mind ära võluda. Vaatan edasi.
shadowman

Postitus Postitatud: Esm Apr 06, 2009 23:59    Teema: Vasta viitega

Shangri-La
Kliimaprobleemide ja globaalse soojenemise üle nämmutamine, aga üsna huvitavas võtmes. Mis mulle selle anime juures meeldis, oligi just see see omapärane tulevikunägemus ja tavalisest veidi fantaasiarikkam keskkond. Kahjuks pinguati aga natuke üle liiga lapsiku huumoriga ning mitte kuigi tõsiseltvõetava sü¾eega. Tegelikult ma ju ootasingi sellist kerget ja positiivses toonis animed, kuid mingi kogus karmi reaalsust ja dramaatikat peaks sellisesse loosse ikkagi jääma. Eks näis, mis tulevik toob.

Esialgu vähemalt kavatsen seda sarja edasi vaadata, kuid olen edasise suhtes veidi kahtleval seisukohal.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
acousmatique

Postitus Postitatud: Teis Apr 07, 2009 00:00    Teema: Vasta viitega

Mulle tundub, et ma vist ei hakka Shangri-La'd proovimagi. Lapsik huumor on mind väga paljude seeriate juurest ära pööranud.
shadowman

Postitus Postitatud: Teis Apr 07, 2009 13:15    Teema: Vasta viitega

Ma jällegi otsustasin, et ei hakka Basquash!'iga katsetama. Pole see urban-värk niigi päris minu teema ja kui seal peale tehnilise poole midagi erilist vaadata ei ole, siis sellest jääks mulle niikuinii väheseks.

Vaatasin aga ühte teist sarja:

Phantom: Requiem for the Phantom
Esimesena torkab silma joonistusstiil - tugeva pliiatsijoonega detailsed karakterid ning liikumiste ja võttenurkade dünaamika, mille saavutamiseks on kasutatud ohtrat CGI'd. Mulle meeldis. Sisu poolest oli tegu sellise keskpärase asjaga, mis millegagi väga ei üllatanud, aga otseselt halb ka ei olnud. Üsna stiilset ja hoogsat põnevikku pakuti küll, kuid mul ei ole erilist usku, et nende kahe amneesiahaige palgamõrvari lugu suudetakse väga kaua huvipakkuvana hoida.

See on ka põhjus, miks ma seda sarja vähemalt praegu edasi ei vaata.
Tagasi üles
inz002

Postitus Postitatud: Teis Apr 07, 2009 14:00    Teema: Vasta viitega

K-On oli väga huvitava algusega, peategelane meenutas sutsu Haruhi't ja tekkis pisike huvi tüdruku edasise käekäigu vastu... Annan rohelist tuld ja vaatan edasi.
Saki mahjongi teemaline anime jällegi, tekkis siuke kenake kogus tahtmist edasi vaadata, seega loomulikult vaatan edasi.
Basquash, palju naeru ja rõõmu tõi näkku, sündsusetud naljad, vägagi tore vaadata elu kellegi teise silme läbi ja uue legendi sündimise algust kohe esimeses osas. Jätkan vaatamist!
U.C.0079

Postitus Postitatud: Teis Apr 07, 2009 14:28    Teema: Vasta viitega

Cross Game saab ilmselt olema selle hooaja lemmik minu jaoks. Juba esimese minutiga meenusid varasemad Mitsuru Adachi tööd. Minuni jõudnud jutud, et kahtlane stuudio jms. õnneks kadusid minu peast küll kiiremini kui seda taipasin. Ilmselt selle pärast nii väga meeldis kah, kartsin natuke kvaliteedi üle nimelt, kuid ma ei pettunud selles. Tegelased on omamoodi juba tuttavad ja sündmuste käik oli küllaltki etteaimatav esimese osa jooksul, ent minule pakkus see ainult rõõmu. Ilmselgelt vaatan edasi.
Tagasi üles
kiishim

Postitus Postitatud: Teis Apr 07, 2009 14:32    Teema: Vasta viitega

Slap Up Party - ooo goblinid. Ei meeldinud, ei vaata. (Ega ma pole ilmselt muidugi sihtgrupp ka.)

Natsu No Arashi - esimene emotsioon (eriti seoses openingiga) oli küll, et midaaaaa Rolling Eyes, aga kusagilt poole pealt läks hästi mõnusaks ja haaravaks. Ma ei teadnud selle anime kohta enne mitte midagi, seetõttu oli väga meeldivalt üllatav, kuidas nii muuseas ja suht vaikselt toodi see ajarändamise teema sisse. Mitte suure paugu ja ilutulestiku ja transformatsioonide ja ma ei tea veel mille saatel. Et see on ju nii normaalne, et kui vaja, siis saab paar tundi edasi või paar tundi tagasi rännata. Vaja on ju, noh. :) Vaatan.

Shangri-La - teema on isegi pisut intrigeeriv ja tegelaste valik ka, aga kuna kõige jaoks aega ei jätku, siis ma arvan, et seda ma pigem edasi ei vaata.

Sengoku Basara
- meeldiv üllatus. Ei oodanud nagu mitte midagi, aga opening (ja ending) olid väga head, hästi meeldivalt on joonistatud, algul ei saanud mitte midagi aru aga naljakas oli. Järele mõeldes ei olnud nagu mingit sügavamat sorti huumorit, aga naljakas oli ikka. Vaatan kindlasti.
Tagasi üles
tyger

Postitus Postitatud: Teis Apr 07, 2009 16:30    Teema: Vasta viitega

Fullmetal Alchemist: Brotherhood - vaatan edasi.
Alustuseks ütleks, et mulle meeldis esimese seeria pilootosa rohkem. Oli kuidagi huvitavam. Muidugi, siis ei teadnud ma animest peale Bleachi mitte midagi ka, niiet võrrelda on suht raske.
Uues häälenäitlejad mulle ei meeldinud. Näiteks Roy oma. Liiga leebe hääl temasuguse karakteri jaoks. Animatsiooni tase oli suhteliselt hea. Äktsion ei olnud just kõige parem, aga ega ju esimeses episoodis saa kohe kõiki supervõimed ära näidata. Naljad viisid suunurgad ülespoole, aga mitte üleliia. OP-ED jamad.
Kui ma poleks 1. hooaega näinud, poleks ma eriti kindel, kas ma seda üldse vaadata viitsiksin tegelikult. Vist mitte.
zindrel

Postitus Postitatud: Teis Apr 07, 2009 20:53    Teema: Vasta viitega

Shangri-La jättis mulje, nagu ei teaks ise ka, kuhu läheb. Murata tegelaste disainid olid Last Exile's head, aga siin ei meeldinud. Keskkonnateemat oli käsitletud täiesti mõttetult. Ei vaata edasi, kuigi mulle muidu metsakasvanud linnapildid meeldivad.

Basquash jättis parema mulje. Ilusad ja detailsed taustad. Meeldiva välimusega tegelased, kes muidu küll väga huvitavad ei tundunud nagu ka lugu. Animatsioon on korralik, seetõttu vaatan edasi, vahelduseks hea lihtne möll.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Random Hero
muumikontroll

Postitus Postitatud: Teis Apr 07, 2009 22:40    Teema: Vasta viitega

Shangri-La meenutas muidugi Last Exile'i, peategelane on esimene särtsu täis karakter, kes mulle meeldib. Nõustun Zindreiliga, et anime oli veidi ebakindel, näidati üht ja natuke teist ja natuke kolmandat. Samuti tundub, et keskkonnateema on pealesurutud jura, mis peagi niikuinii unustatakse, kuna tegelastel on midagi tähtsamat teha. Huvitav, Last Exile'is oli vesi väärtuslik ja maailm kõrbestumas, läbiv keskonnateema? *läheb lappab oma suuuuuuurt Range Murata kausta* vaatan edasi =)
Lisaks jäi mul esimene episood postitse kirjutamise taustaks mängima, soundtrack on üle keskmise hea.

FMA. sattusin viletsakvaliteedilise raw'i otsa. ja nagu varem mainiti, on Roy Mustang'i hääl vilets valitud. Esimene stseen, kus ta rääkis ja nägu ei olnud näha, arvasin, et rääkijaks on Maes Hughes. Olen üldse harjunud rohkem FMA võrratu inglisekeelse dub'iga. Loodame, et see osa jäi vanade fännide ülessoojendamiseks ja ülejäänud sari tuleb veidi tõsisem.vaatan edasi

Queen's Blade on animena juba nii halb, et väärib isegi vaatamist. Tabasin end päris mitu korda mõttelt "oot, kas nad TÕESTI tegid ...." Näiteks, kuidas üks tegelane pidevalt põie üle kontrolli kaotab. No kuramus küll, Aachi wa Ssipak oli hea toilet humor aga see on lihtsalt jube. vaatan edasi, kuid mitte aktiivselt, pigeb siis, kui meelde tuleb. if you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppaioppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai oppai

Asura Cryin' tundus esimese osa põhjal selline, mille esimene osa on veel enam-vähem vaadatav, ent mis neljanda-viienda osa ajaks muutub täiesti lootusetult jamaks. Vaatan paar järgmist osa ära, ent suure tõenäosega lõpuni
ei vaata

Tears to Tiara meenutas mulle Demonbane'i, mis on tõsiselt halb anime ja mida ma vaatasin ainult goth lolide pärast. Üsna mittemidagiütlev niisamavehklemine, ports maagiat ja lõpuks jääb järgi 24 minutit raisatud aega. ei vaata
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 00:45    Teema: Vasta viitega

Random Hero kirjutas:
Tears to Tiara meenutas mulle Demonbane'i, mis on tõsiselt halb anime ja mida ma vaatasin ainult goth lolide pärast. Üsna mittemidagiütlev niisamavehklemine, ports maagiat ja lõpuks jääb järgi 24 minutit raisatud aega. ei vaata

Demonbane ei olnud minu meelest nii halb, aga Tears of Tiara oli küll nii halb. ei vaata edasi.

Asura's Crying'u koha pealt sinuga ei nõustu. Kuidas sa saad teada, et 4-5'ndast osast läheb asi jamaks (nagu Kurokami), kui sa vaatad ainult ühe osa, mis sulle (enam-vähem) meeldib? Igatahes, kummitusteema tekitas sellise mõnusa lolwut tunde ja tüdrukuid tutvustati terve väike haaremitäis, väga meeldiv. Ja see pimedus kohvri sees on väga suure potentsiaaliga. Läbi kukkuda. Vaatan edasi.
chi

Postitus Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 12:32    Teema: Vasta viitega

Lisan ka enda poolt natuke.

99% esemesi osi valmistasid mulle suure pettumuse. Nii igavat animet pole ma veel näinud. Ainuke, mis hetkese seisuga silma jäi oli Tears of Tiara

Siiski, esimese osa põhjal ei saa kogu seeria üle otsustada, seega vaatan tõenäoliselt kuni 5 osa enne kui musta nimekirja lisan.

Seega jään hetkel Kemono No Souja Erinit ja hajime no ippot edasi vaatama ja lisan nimekirja Tears of tiara ning siis vaatame mis edasi saab.

Edit unustasin, Basquash ei olnud väga igav, kuid sa ei istu teist korda roboti taha ja ei hakka imeliigutusi tegema. Tuletage meelde kaua teil juhilubade tegemine aega võttis. URRRRRR
tyger

Postitus Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 13:23    Teema: Vasta viitega

Hayate no gotoku 2 - vaatan edasi.
Teine hooaeg jätkab manga järgimisega, nagu näha. Pilootosa oli vist enam-vähem midagi sellist, nagu tegelaste tutvustamine. Kõik tegelased käisid läbi ja kõiki ka tutvustati. Mis iseenesest on ju tore, aga ma ei arva, et kõikide tegelaste ühte episoodi ära mahutamine hea mõte on. Nalja üritati ka teha, aga eriti hästi see välja ei kukkunud ja parodeerimine oli vist üldse ära unustatud. Suur rõhk oli fanservice peal. Kokku tegigi see mingi keskmise episoodi, mis varsti ununeb.
Soundtrack oli osalt sama, mis esimesel hooajal, osalt uus. Midagi erilist ei ole, aga läheb anime õhkkonnaga hästi kokku. Animatsiooni koha pealt niipalju, et SynergySP on teinud head tööd ja mulle meeldib nende versioon rohkem kui JC Staffi oma. Ainuke asi, mille kallal vinguda, on see, et tegelased näevad kuidagi lapsikud välja. Eriti Hayate.
Cino

Postitus Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 16:11    Teema: Vasta viitega

Kuna pesapalli¾anr on mu jaoks suutnud end tõestada mitmete pärlitega, siis ei kartnud ma pilku peale visata ka Cross Game'ile ning ma ei pidanud pettuma. Huvitavad tegelased, meeldiv joonistusstiil, ilus muusika ning kaasakiskuv stoori - mida veel tahta? Lugesin siit-sealt, et Cross Game'i manga austajad on leidnud, et algmaterjali on anime puhul halvasti käideldud, mistõttu peab vist mingi hetk ka manga käsile võtma. Jätkan vaatamist.

PS. Shiki-subs'ist soovitan hoiduda.
Tagasi üles
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 19:10    Teema: Vasta viitega

Shin Mazinger Shougeki! Z-Hen - kuigi ma selle originaalist midagi ei tea, nautisin ma esimest osa väga. Küll oli see aga kuidagi segaselt koostatud, nii et ma oletasin, et tegu on recap'i või mõne hilisema osaga. Küll aga mahutati sinna ära nii suur kontsentratsioon awesome'i, et kohe kindlasti vaatan edasi.

Dragon Ball Kei'd vaatan ka edasi, kuigi esimene Dragon Ball jäi mul 55nda osa juures pooleli (ei leidnud streamitavaid osi rohkem tol hetkel). Nüüd on kõik tähtsamad sündmused ära spoilerdatud ja saan rahumeeli vaadata Kei'd Z'i asemel, mida ma ilmselt poleks viitsinud.
Stopa
kibestunud sotsiopaat

Postitus Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 19:41    Teema: Vasta viitega

Natsu no Arashi on mõnna. Oligi üks nendest animedest kus vaatad ja "ou wat see on juba läbi või? tahaks rohkem". Kobayashi stiili tunneb ka ära.
Ainult et need Touhou ja SZS "references" olid ebavajalikud.

PS: kas keegi peale [HorribleSubs]'i seda subib?

EDIT: Arad Senki on sammuti mõnna. See asi, mis mind Arad Senki juures algselt paeluski(muud põhjust polegi miks vaatama hakkasin) - char design - ongi nii hea. Kahju ainult, et peategelasel on eesmärk ja tõsine backstory, mistõttu ei ole ta alati "Let's fuck shit up" suhtumisega.
Huumorit eksisteerib, äkt¹onit ka.
Selline mõnus keskmisest vähem tõsine shounenikas äkt¹on anime.

PS: kas keegi peale [Ronery]'t seda subib?

EDIT2: Esiteks on Basquash kvaliteet: ainus selle hooaja anime mis täidab mu ekraani ilma et ma peaks fullscreeni minema(GG K-on oma 4:3 ratioga. Squarescreen on nagu nii eelmise aasta asi). Ka animatsioon on VÄGA ilus. Teiseks on Basquash kiirus. Paar korda tuli välja, et ma ei jõudnud korraga jälgida sündmusi ja lugeda subtiitreid. (Meenutab Soul Eaterit mõnes mõttes oma kvaliteedi ja kiirusega)Kolmandaks on Basquashis täpselt kahe võrra liiga palju hüplevaid rindu. Lootkem, et naispeategelane tulevikus mechade parandamisega kogub piisavalt raha et omale üks rinnahoidja osta. Ja neljandaks on seal hiphop getto kultuuri kohta liiga vähe neegreid ja hiphopi. Hiphopi võiks tõesti rohkem olla, jap.
Ehk siis visuaalselt ja stiililiselt väga ilus animu väikese steampungi puudutusega ja karakterid oleksid ka lahedad kui naispeategelane endale ikkagi rinnahoidja ostaks. Naljad olid so-so, aga mulle millegipärast meeldiks praegu sellist asja vahelduseks vaadata.
Ostaks jälle, vaatan edasi.

PS: [umai] subib päris korralikult niiet seekord ma isegi ei küsi kas kusagilt saab paremat( :O )

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Võhik

Postitus Postitatud: Nelj Apr 09, 2009 01:03    Teema: Vasta viitega

Asura Cryin' jättis peale vaatamist minusse sellise tunde nagu ma polekski midagi vaadanud. Liiga palju oli mürgeldamist: pilootosas tutvustati 12 erinevat esmapilgul küllaltki näotut tegelast (iga kahe minuti tagant uus tegelane) ning lisaks sellele prooviti ühte osasse pressida nelja osa jagu tegevust. Mida lähemale esimese osa lõpp tuli seda naiivsemaks/idiootlikumaks sisu läks (eriti need valgesse rõivastunud püssikandjad ning kohvri sisu tekitasid minus wtf tunde). Kõigest hoolimata ma vaatan edasi, kuna ma tahan näha kuidas see plot edasi läheb (kui jätkub samal moel nagu esimene osa oli siis ma üle nelja osa kindlalt vastu ei pea).
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 9

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes