|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 20:34 Teema:
|
|
|
Paar nimekirjast puuduvat seeriat.
Charady no Joke na Mainichi on seitse päeva nädalas ilmuv 365-episoodilie lühianimatsioonide kogum, kus iga päev räägitakse üks nali. Ainult et naljad on reeglina üsna imelikud, mustad, sürreaalsed ja kõike muud sellist, millega animehuumori raames eriti harjunud pole. Ja need animatsioonid on pigem liikuvad pildid, kus teinekord ei ole isegi lip-sync'i läbi viidud. Aga esimesed kolm osa olid täitsa huvitavad, mistõttu mina seda sarja ka edasi vaatan. Ja kuna esimene osa lausa subitud on, siis püüan millalgi kokkuvõte ka esilehe nimekirja lisada.
Cookin' Idol Ai! Mai! Main! on väga tüüpiline lastekas, kus üks noor neiu tahab iidoliks saada, kuid kellele meeldib nooruse ilu asemel laulda hoopis kapsastest, mistõttu temast cooking idol tehakse. Ja siis põrkab ta kokku ühe kawaii olendiga, kellest tema abiline peaks saama. Ja siis on veel mingeid live-action stseene ka vahele poogitud mingil põhjusel. Vahva, kuid mitte eriti inspireeriv ega huvitav, mistõttu ma seda seeriat tõenäoliselt edasi ei vaata. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 22:26 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Shangri-La OP: http://www.youtube.com/watch?v=Aqo6-bCdY0k
:unsure:
Kui Range Murata character design oli natuke laps, siis see animeversioon on väga laps juba.
Originaalina oli ta selline:
 |
See pilt ei laegi välja ja oma varasemat postitust ma ka töödelda ei saa, nii et siin uuesti:
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 23:03 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | See pilt ei laegi välja ja oma varasemat postitust ma ka töödelda ei saa, nii et siin uuesti: |
Varem laadis. Või vähemalt paremklikk->view image meetodil sai vaadata, ei mäleta enam.
See pilt tekitab veidi vastakaid tundeid. Shangri-La character design meeldis mulle promopiltide ja doujin-tööde järgi tohutult, aga nüüd, olles näinud seda originaalpilti ja kaadreid tulevast animest (dziisus, see tüdruk pidi ju 18 olema!!!), ma saan aru, et see algne versioon on ikka võrreldamatult palju parem.
Hoolimata sellest on Shangri-La ikkagi veel mu gotta-see nimekirjas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 00:47 Teema:
|
|
|
Üllatusena ilmus Guin Saga dubleeritud trailer. Ei teagi, mida sellest arvata. Hakatakse seeriat inglise keeles paralleelselt välja laskma ehk? _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 11:22 Teema:
|
|
|
Charady no Joke no Mainichi esimene osa oli päris hea, aga teine natuke kehvem. Vaatan edasi, sest osa on lühike ja potensiaali on.
Frostii subid on head. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 14:04 Teema:
|
|
|
Asura cryin' on päris kohutav, sama kohutav kui oleks kirjelduse põhjal eeldanud. Suutsin siiski kuidag esimese osa lõpuni vaadata. Ilmselgelt ei vaata edasi ja ei soovita teistel ka vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 14:26 Teema:
|
|
|
Slap Up Party: Arad Senki esimene osa oli stooripoole pealt veel natuke segane, aga suur kogus huumorit, natuke äktsionit ja sümpaatsed tegelased tegid vaatamise nauditavaks. Vaatan ka edaspidi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kiishim

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 14:36 Teema:
|
|
|
Asura Cryin' on mingi täiesti arusaamatu asi. Sürreaalne, aga mitte heas mõttes. Plot ei tõmba absoluutselt, segane. Pidev sebimine käis mingi müstilise kohvri ümber, mis pidi vist väga salapärane, powerful, jne asi olema, aga mind küll ausõna üleüldse ei huvitanud, mis seal kohvris on. Kohe esimeses osas tuuakse sisse terve armaada tegelasi, kellest siis lõpuks mitte ühestki erilist aimu ei saa ja mitte kellegi puhul ei teki seda tunnet ka, et tahaks nüüd teada, mis ta'st edasi saab. Kusagil poole pealt jätsin lihtsalt taustaks mängima ja hakkasin läpaka klaviatuuri puhastama.
Ei vaata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 14:51 Teema:
|
|
|
Fullmetal Alchemist 2
Minu jaoks natuke ülepingutatud, kuid ma ei saa jätta seda seeriat kindlasti hooletusse, kuna juba OP'i vaatamise ajal tuli pisar silmadesse, kui nägin vanu häid tegelasi :3
OP oli mõnus värvikirev ja hämmastav... Endingu joonistus stiil oli väga muhe...
Vaatan edasi kindlasti, kuna tegu on mu lemmik seeria järjega ja pettuma ei pea ma kindlasti... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 16:09 Teema:
|
|
|
Et siis K-on.
Ma ootasin tegelikult rohkemat; paistab, et päris palju animatsioonieelarvest läkski OPi ja EDi peale, seeria ise jäi natukese tagaplaanile selles mõttes.
Charid on ka suhteliselt kli¹eed, aga noh neid high school girl animesid on nii palju juba tehtud, et see oleks tõesti ime kui sealt midagi täiesti originaalset välja ilmuks.
Mis mind ikka täiesti marru ajas on see võimatult halb lip sync EDis. See on arusaadav, et 25m nädalas normaalset lip synci joonistada oleks päris kallis aga poolteist minutit terve hooaja peale võiks ikka üritada ju kui nii tahetakse oma skilli näidata.
Ahjaa, Chihiro fansubse ei soovita:
http://img13.imageshack.us/img13/3876/jimmyhendrixm.jpg
Seega vaatan edasi  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 16:35 Teema:
|
|
|
Nende tõlkija ei teadnud, et üks kitarrist on Jimi mitte Jimmy, sellise patu eest mina neile ei andesta!  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 17:59 Teema:
|
|
|
Fullmetal Alcemist oli minu esimene teadlikult vaadatud animesari ja tollal meeldis see mulle tohutult. Sellesse uusversiooni olen aga suhtunud teatud reservatsiooniga - mitte et ma arvaks, et see originaalist halvem tuleb, pigem olen kartnud seda, et mu enda maitseeelistused on vahepeal liiga palju muutunud - nüüdseks on vaadatud mitmeid palju paremaid sarju ja võibolla üks märul-shonen ei suuda mind enam samamoodi köita kui varem. Ei tahaks ju mälestust väga heast sarjast ära rikkuda.
Anyways, vaatasin nüüd esimese osa ära. Niisiis:
Fullmetal Alchemist 2
Peab ütlema, et pilootosa, mis oli põhimõtteliselt ainult actionile üles ehitatud, oli ikka paras segadus ja virvarr. Seda just potentsiaalse uue vaataja mätta otsast. Eelmise sarjaga tuttava vaataja jaoks jätkus äratundmisrõõmu muidugi küllaga, aga kahjuks vähemalt minu jaoks jääb sarja nautmiseks ainult märuli ja tuttavate tegelaste nägemisest väheseks. Vist võeti natuke liiga suure hooga ette see asi. Samas tegu oli selgelt lihtsalt sissejuhatuseks mõeldud episoodiga ja alles järgmisest osast hakatakse lugu algusest pihta ja arvatavasti veidi normaalsema tempoga näitama.
Siiski paistab, et varemnäidatut seekord väga palju korrata ei kavatseta - kui OP'i kaadrite järgi otsustada, siis erinevusi eelmise sarjaga paistab päris parajalt tulevat ning ilmselt räägitakse esimene osa loost seekord oluliselt kiiremini ja vähemate episoodide jooksul ära, et siis juba uutele, tundmatutele radadele pöörduda (vähemalt nende õnnistatute jaoks, kes mangat lugenud pole, nagu mina). Ei oska öelda, kas see kiirustamine (kui see nii läheb, nagu ma arvan) on positiivne või mitte. Eelmist sarja näinud inimeste jaoks kindlasti.
Visuaalne külg on võrreldes vana sarjaga muidugi oluliselt paranenud. OP meeldis mulle ka.
Vaatan edasi, aga seda oleksin võinud juba enne esimese episoodi nägemist öelda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 21:07 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Peab ütlema, et pilootosa, mis oli põhimõtteliselt ainult actionile üles ehitatud, oli ikka paras segadus ja virvarr. Seda just potentsiaalse uue vaataja mätta otsast. |
No ega see eelmine ka just kõige selgemalt ei alustanud, jätgitakse arvatavasti sama ülesehitust. Muidugi tuleb nentida, et kõrre pikem osa jäeti tõesti vaataja kätte, kes ka eelmise sarjaga tuttav oli ning ka ridade vahelt lugeda oskab, aga samas ei tohiks selline esimene osa nö. uustulnukaid väga ära ehmatada.
Igatahes pakkus uus FMA mulle vanu nägusid nähes mitut sooja hetke, samuti tuletas ta ka meelde kõik vana seeria naljad. Ainus asi, mis mind hetkel häirima jäi oli Tòru Òkawa asendamine Miki Shinichiroga, sest Urahara Kisuke ei ole mingi Roy Mustang. Aga ma loodan, et esimese episoodi järel on veel vara hinnata ning Miki mängib siiski välja. Igatahes kavatsen ma seda sarja edasi vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 21:21 Teema:
|
|
|
Full Metal Alchemist'i koha pealt kahtlesin mina ainult viisis, mismoodi õige stoori sisse juhatatakse - ei saa ju alustada samamoodi nagu manga, sest eelmine sari algas nagu manga (ja üpris halb oleks kohe alguses asi ära rikkuda samade episoodidega), samas eesmärk ongi just manga järgi teha uus versioon. Niisiis vist otsustasidki nad alustada fillerepisoodiga (vist on filler), mis lühidalt kõiki olulisemaid tegelasi pealinnast tutvustaks ja samas vihjaks just sellele teemale, mis on päris põhjalikult kajastatud mangas ja mitte esimeses seerias (endine sõdur). Minu meelest edukas. Vaatan edasi. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 22:27 Teema:
|
|
|
Fullmetal Alchemisti puhul teadsin tegelikult ammu, et ükskõik mis ka tuleks, ma jätkan vaatamist. Esimese osa põhjal võib öelda, et sarja fännid ei pettu kindlasti. Kellele esimesest seeriast väheks jäi, siis nüüd on uus nagu õnnistus. Ja ma usun, et kui äsjatutvujatele osa segaseks jäigi, siis huvi sai üles köetud, et vähemalt paar järgmist osa ära vaadata.
Slap Up Party: Arad Senki ei suutnud mind kaasa haarata, oli kehva animatsiooni, lamedate karakterite ja igava sü¾eega. Lisaks mitusada kli¹eed, mida sarja jooksul kindlasti veel mitmeid kordi näha saab. Tore oli sarja juures küll 8-bit stiilis animeeritud ja samasuguse muusikaga ED, mis polnudki tegelikult hea per se, aga idee oli kuldaväärt. Kahju, et sellise anime peale raisku läks. Ei jätka vaatamist. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Esm Apr 06, 2009 13:44 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Charady no Joke na Mainichi on seitse päeva nädalas ilmuv 365-episoodilie lühianimatsioonide kogum, kus iga päev räägitakse üks nali. Ainult et naljad on reeglina üsna imelikud, mustad, sürreaalsed ja kõike muud sellist, millega animehuumori raames eriti harjunud pole. Ja need animatsioonid on pigem liikuvad pildid, kus teinekord ei ole isegi lip-sync'i läbi viidud. Aga esimesed kolm osa olid täitsa huvitavad, mistõttu mina seda sarja ka edasi vaatan. Ja kuna esimene osa lausa subitud on, siis püüan millalgi kokkuvõte ka esilehe nimekirja lisada. |
Vaatasin eile õhtul millalgi ka seda huvitavat 4 minutilist huvitavat asja, ei ole küll midagi erilist, kuid iseenesest vaatan edasi ja loodan, et jõuan sinna 365nda episoodi juurde ka kunagi  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Apr 06, 2009 14:08 Teema:
|
|
|
Natsu no Arashi oli päris pull timetravel-anime. Muhedad tegelased ja mõnus huumor, stoori oli ka parajalt friiki. Vaatan edasi.
Saki oli selline imelik. Mahjong on äge, kuid treilerist ning järgmise episoodi previewst olen aru saanud, et asi läheb imelikuks kätte ära. Vaatan veel paar episoodi, et siis otsustada.
Shin Mazingeri ajal oli kogu aeg möh?! Vaatan hetkel edasi, et selgust saada.
Shangri-La algas huvitavalt ning läks kogu osa vältel pidevalt paremaks, aga sellegi poolest ma natuke siiski pettusin, ootasin nimelt natuke tõsisema alatooniga animet, siin oli aga natuke liiga palju labast huumorit ja nõmedaid tegelasi. Hetkel siiski kavatsen edasi vaadata.
Senjou no Valkyriat vaatan edasi, sest Alice on nunnu.
Viimati muutis seda Bushidon (Püh Apr 12, 2009 22:00). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Apr 06, 2009 14:18 Teema:
|
|
|
Shin Mazinger Shougeki! Z-Hen esimene osa üllatas mind, ootasin natuke teistsugust algust, kuid tundub, et see algab sealt kus Mazinger Z lõppes. Paraku pole ma Mazinger Z ise lõpuni vaadanud ja see sai ilmselt ära spoilerdatud nüüd. Eks pean plaadid välja kaevama ja vaatama hakkama ikkagi. Animatsioon on siiski üle 35 aasta edasi arenenud ja teeb vaatamise ka meeldivamaks. Ma küll tahaks seda soovitada inimestele, kuid ilmselt neile, kes pole üldse Mazinger Z vaadanud tundub see absurnde ja jabur. Ise aga kavatsen küll edasi vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Esm Apr 06, 2009 14:48 Teema:
|
|
|
K-On! oli väga hea. Nii muhedad tegelased ja olustik. [qq] sub oli hea.
Täheldatud paroodiad:
- DMC ... ~Satsugai~
- 19.05 - 19.50 mängitav lugu (vist NGE soundtrack)
Vaatan kindlasti! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kiishim

|
Postitatud: Esm Apr 06, 2009 15:01 Teema:
|
|
|
Saki - esimene episood oli minu meelest päris selline nutikas, selline mulje jäi, et asi hakkas kohe pihta ja ei venitatud millegagi. Võrdlesin K-On'iga koguaeg millegipärast, no suht sarnane koolitüdrukute-klubi teema - K-On kuidagi venis algul rohkem. Peategelane on väga sümpaatne, selline vaoshoitud aga samas põnev. Mahhjongiga on selline asi, et kui ma seda oskaksin, siis ilmselt ma oleksin Saki andunud fänn, aga ma ei oska. Sellegipoolest vaatan edasi, sest tempo oli hea, tegelased sümpaatsed, pisinatuke fanservice'it ei häirinud, ja üleüldse kuidagi tore oli vaadata, kuida nad seal mahhjongitasid samal ajal kui väljas oli pime ja vihma kallas
Pandora Hearts - kui suurem ehmatus möödas (no esimene stseen ei olnud just paljulubav ) siis edasi oli juba päris hea asi. Mu meelest atmosfääri loomisega oli päris hästi hakkama saadud ja põnevaks läks ka. Ja tegelased on nummid, ja riided mida nad kannavad, ja tegevuspaik. Aga jah... ei tasu ikka iga suvalist kella näppima minna sedasi... Vaatan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|