Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hypno

|
Postitatud: Esm Märts 16, 2009 18:07 Teema:
|
|
|
Kuni 15. aprillini on Krisost võimalik sooduskampaania raames tellida mitmesuguseid raamatuid, sealhulgas mangasid kuni 25% soodsamalt!
http://www.kriso.ee/sooduskampaania
"Otsimisel võib kasutada ingliskeelsete raamatute tavapäraseid otsinguvorme ning teemade linke kuna sooduskampaania raamatud näidatakse alati esimeses järjekorras. Kui soovite pakkumise kohta rohkem infot, siis võtke kindlasti ühendust." _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
PalmtopLion

|
Postitatud: Nelj Apr 02, 2009 13:23 Teema:
|
|
|
Kuuldes et saab soodushinnaga, otsustasin kah omale mõne manga tellida. Mis fän ma muidu olen, kellel pole ühtegi mangat . Tellisin siis omale The Melancholy of Haruhi Suzumiya Vol. 1, 2 ja 3. Ütlesid et võtavad 2-4 nädala jooksul ühendust. Ei jõua ära oodata  _________________ Filmid mida iga inimene peaks vähemalt kord nägema ja nende üle mõtlema :
Zeitgeist - The Movie
Zeitgeist: Addendum
Eestikeelse tõlkega on võimalik vaadata SIIN. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Apr 02, 2009 15:47 Teema:
|
|
|
äm...ma arvasin, et Haruhit on inglise keels ainult esimene volüüm väljas? ._. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
PalmtopLion

|
Postitatud: Nelj Apr 02, 2009 16:04 Teema:
|
|
|
Hmm... uurisin kah nüüd asja .... Tuli välja, et ainult 2 volüümi on väljas. Pole õrna aimugi miks Krisos 3 volüümi on ??? Tellisin ise kõik 3. Raha pole veel maksnud, kuna selle peab alles siis maksma kui nad ühendust võtavad O.o
------------------------------------------------------------------------------
Uurisin siis veel natuke asja... 3 volüüm ilmub alles juunis ...
Nii et ootan ennast halliks enne kui nad kätte saan...
Aga mis teha kui ise nii loll olen T_T _________________ Filmid mida iga inimene peaks vähemalt kord nägema ja nende üle mõtlema :
Zeitgeist - The Movie
Eestikeelse tõlkega on võimalik vaadata SIIN.
Viimati muutis seda PalmtopLion (Nelj Apr 02, 2009 19:45). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Nelj Apr 02, 2009 16:12 Teema:
|
|
|
tegelt tellisid saksa keelse tõlkega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
PalmtopLion

|
Postitatud: Nelj Apr 02, 2009 16:15 Teema:
|
|
|
xD Ei tellinud, kontrollisin üle. Kuigi suurt vahel pole, kuna oskan saksa keelt paremini kui inglise keelt. _________________ Filmid mida iga inimene peaks vähemalt kord nägema ja nende üle mõtlema :
Zeitgeist - The Movie
Eestikeelse tõlkega on võimalik vaadata SIIN. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Apr 02, 2009 17:20 Teema:
|
|
|
Kuna Krisostomus peaks põhinema amazon.com'il, siis pakun, et kehtib see, mis seal kirjas:
Tsiteerin:: | This title has not yet been released.
You may pre-order it now and we will deliver it to you when it arrives. |
Ehk siis sa saad selle kätte siis, kui on ilmunud ja maksad selle eest ka ilmselt siis, kui kätte saad. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|