Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
chi

|
Postitatud: Nelj Märts 12, 2009 23:12 Teema: Spring 2009 Anime Preview - 2009 Kevad - Eelvaade
|
|
|
Sellise huvitava pildi leidsin. Paistab et seekord on mida oodata:
Shangri.la
K-On
Eden of the east
Restorante paradisio
Phantom
Rainbow Nisha _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Märts 13, 2009 00:02 Teema:
|
|
|
Yeah.
Man.
Yeah. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Märts 13, 2009 07:37 Teema:
|
|
|
lihtsalt ütlen, et märtsis lõpeb väga palju animesid, mida kindlasti peaaegu kõik vaatan ära. Selle seisuga ootab mind juba 30 animeed, mida peab hakkama vaatama, aga midagi on ikka vahele tulnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Märts 13, 2009 10:05 Teema:
|
|
|
Tundub, et saan oma lõputööle rahulikumalt keskenduda... 1 anime(Cross Game) mida ilmselt vaatama hakkan, ehk viskan mõnele veel pilgu peale.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Reede Märts 13, 2009 11:57 Teema:
|
|
|
uuu 07-ghost
Shangri-La
Higepiyo  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Reede Märts 13, 2009 12:49 Teema:
|
|
|
FMA'd olen mõnda aega oodanud.
Eelmise hooaja lõputiitritest oodatud Hayate no Gotoku 2.
Basquashi treiler on ilgelt lahe.
Ja siis mingi hunnik OVAsi.
Ülejäänutel vaatan arvatavasti enamustel esimese(d) episoodid ära ja siis otsustan. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Märts 13, 2009 17:58 Teema:
|
|
|
Kindlasti vaatan Natsu no Arashi'd (manga meeldis) ja Hayate no Gotoku 2'e, OVAdest vaatan CLAMPi omi (xxxHOLiC ja Tsubasa) ja Spice and Wolf II. Veel vaatan ilmselt Fullmetal Alchemisti. Teiste suhtes pole kindel. Et siis järjed ja teada asjad esimese pilguheidu järel. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Märts 13, 2009 18:06 Teema:
|
|
|
Nii lahe, ma tean juba ette et vaatan ainult SW2'te. Mitte pole aega neid poolteist animiljonit animeid vaadata lihtsalt.  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Märts 13, 2009 20:59 Teema:
|
|
|
Ooo,Dragonball Kai, ooo-ooo, pole kuulnudki. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Püh Märts 15, 2009 09:09 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Ooo,Dragonball Kai, ooo-ooo, pole kuulnudki. |
See on DB seeria re-release HD's  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Märts 15, 2009 09:41 Teema:
|
|
|
Nii seal oli kirjas jah, aga ma just üritan vana Dragnoballi vaadata, 20 episoodi ringis olen. Tahaks nähe kuidas uus ka välja näeb, kuigi mind üllatas niigi, et see 80-ndate DB on väga kvaliteetne. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Märts 15, 2009 11:41 Teema:
|
|
|
DB on jah normal. Aga see oli minu jaoks liiga pikk ja aeglane, et vaadata Äkki saab Kai läbi vaadatud see-eest, seal pidi olema null fillereid, paremad värvid ja voice actor'id. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Märts 15, 2009 11:47 Teema:
|
|
|
Minu teada on Kai seiyuud samad, mis originaalis, välja arvatud need, kes surnud on. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Märts 15, 2009 12:00 Teema:
|
|
|
zindrel kirjutas: | Minu teada on Kai seiyuud samad, mis originaalis, välja arvatud need, kes surnud on. |
Ai kurat õigus sul olgu. Lugesin valesti ennem, sorri. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Püh Märts 15, 2009 12:45 Teema:
|
|
|
Kes neid hooaegade ülevaadete pildikesi üldse teeb? _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Märts 15, 2009 12:54 Teema:
|
|
|
@Stopa
Tsiteerin:: | Toei Animation has confirmed that this spring's Dragon Ball Kai re-airing of its Dragon Ball Z anime will be edited to more closely follow Akira Toriyama's original manga. The Dragon Ball Z anime series originally ran from April 1989 to January 1996 in Japan. However, since Toriyama was still serializing his manga at the same time in shorter weekly installments, the Dragon Ball Z anime expanded its story by inserting additional content. The new Dragon Ball Kai remastering will be an "Akira Toriyama original cut edition" that will quicken the story presentation and adhere more with the manga's story.
The anime footage will be enhanced with the latest digital technology. This includes a new full-HD remastering from the film reels of the original run, renewed soundtracks and sound effects, and new dialogue recordings with most of the original cast. The re-airing will launch in Japan on April 5.
...
Allikas: Anime News Network | _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Püh Märts 15, 2009 16:34 Teema:
|
|
|
Mida ma rääkisin novembri kuu animeööl.. Uus dragon ball indeed.
Igastahes, ei tea mida vaatama hakkan peale ühe kindla asja, mida ma ei kavatse mingil juhul lasta endal kõrvalt läbi lipsata! FULLMETAL ALCHEMIST  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Märts 15, 2009 17:11 Teema:
|
|
|
Ah kurat, kumba ma nüüd vaatama peaks, kui Kais on kõik materjal sees, siis too tundub ju igati parem valik... Või noh, kui välja arvata see, et uue anime valmimine venib nagu härja ila.
Ok, ma natuke tegin lugemist ja hakkasin kahtlema, ega keegi tea, kas see Kai tuleb nüüd DB või DBZ või lausa mõlema põhjal? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Märts 15, 2009 17:18 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Ok, ma natuke tegin lugemist ja hakkasin kahtlema, ega keegi tea, kas see Kai tuleb nüüd DB või DBZ või lausa mõlema põhjal? |
Ole kena ja loe, mis ma viimati postitasin Seal on kenasti öeldud, et tegu DBZiga. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|