Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Märts 01, 2009 23:09 Teema:
|
|
|
rossman kirjutas: | mis värk selle haruhi web castinguga on? |
web castinguga? mis web castinguga? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Püh Märts 01, 2009 23:13 Teema:
|
|
|
Neid webisode ta mõtles ikka vast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Märts 01, 2009 23:14 Teema:
|
|
|
rossman kirjutas: | mis värk selle haruhi web castinguga on? |
Suht igav värk on.
KyoAni tõmbab fänne tillist. Kus on mu season 2? Võiks nagu arvata, et on tark hoida frantsiisi värskena nii kaua kui võimalik, ikka teenimise eesmärgil. Inimesi kotib see aina vähem (nagu meie hea sõber internet tõestab), kujukesed ja mängud jäävad lettidele. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Märts 01, 2009 23:37 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | rossman kirjutas: | mis värk selle haruhi web castinguga on? |
Suht igav värk on.
KyoAni tõmbab fänne tillist. Kus on mu season 2? Võiks nagu arvata, et on tark hoida frantsiisi värskena nii kaua kui võimalik, ikka teenimise eesmärgil. Inimesi kotib see aina vähem (nagu meie hea sõber internet tõestab), kujukesed ja mängud jäävad lettidele. |
No ongi paras aeg uuesti üles kütta rahvas. Season 2 tuleb kevadel _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Märts 01, 2009 23:54 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Season 2 tuleb kevadel |
su info allikas, palun, või seda ei juhtu _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Märts 02, 2009 00:00 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Ummi kirjutas: | Season 2 tuleb kevadel |
su info allikas, palun, või seda ei juhtu |
Ma ei öelnud, mis aasta kevadel. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Esm Märts 02, 2009 08:09 Teema:
|
|
|
Minu arvates pole ka Haruhi-chanil suurt midagi viga. Ega see muidugi päris seeria tasemeni ei küündi, aga natuke naerda saab ikka. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Märts 02, 2009 10:31 Teema:
|
|
|
zindrel kirjutas: | Minu arvates pole ka Haruhi-chanil suurt midagi viga. Ega see muidugi päris seeria tasemeni ei küündi, aga natuke naerda saab ikka. |
Sama siin.
Mulle küll see Haruhi-chan Suzumiya no Yuutsu suht meeldib. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Esm Märts 02, 2009 16:37 Teema:
|
|
|
mulle meeldis see kohe alates esimesest osast (ma mõtlen selles suhtes esimesest mis järjekorras telekas näidati) hea anime ja tahaks teist hooaega |
|
Tagasi üles |
|
 |
PalmtopLion

|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Apr 03, 2009 16:29 Teema:
|
|
|
mh...lootkem, et need "unconfirmed" uudised et teise seasoni esimene pool on esimese seasoni remake jäävadki "unconfirmed"'iks.
Ma kusagil lugesin, et taheti char design täielikult ära vahetada teises seasonis.
MIKS?!
Suzumiya Haruhi no Yuutsu char design on täiuslik. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Apr 03, 2009 16:34 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | mh...lootkem, et need "unconfirmed" uudised et teise seasoni esimene pool on esimese seasoni remake jäävadki "unconfirmed"'iks.
Ma kusagil lugesin, et taheti char design täielikult ära vahetada teises seasonis.
MIKS?!
Suzumiya Haruhi no Yuutsu char design on täiuslik. |
Kas Suzumiya Haruhi-chan no Yuutsu's char design juba muutumise märke ei näidanud? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Apr 03, 2009 16:36 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Stopa kirjutas: | mh...lootkem, et need "unconfirmed" uudised et teise seasoni esimene pool on esimese seasoni remake jäävadki "unconfirmed"'iks.
MIKS?!
Suzumiya Haruhi no Yuutsu char design on täiuslik. |
Kas Suzumiya Haruhi-chan no Yuutsu's char design juba muutumise märke ei näidanud? |
Eino see on ju täiesti teise offshoot manga järgi tehtud, sealt tuleneb ka char design. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
kiishim

|
Postitatud: Reede Apr 03, 2009 18:15 Teema:
|
|
|
Vaatasin ka seda, ja sellest globaalsest haipist, mis selle sarja ümber käib, hästi aru ei saa... Ses suhtes, et hea anime on, nutikalt tehtud, esimene osa oli tõesti geniaalne (just täna mõtlesin, et huvitav kui palju neid inimesi on, kes lihtsalt ei suuda esimest episoodi lõpuni vaadata ja arvavadki, et kogu lugu selline on, ja pooleli jätavad), karakterid on nunnud, hästi joonistatud ja ilusad värvid, humoorikas kah - all in all tugevalt üle keskmise, aga kas just kultuslikule tasemele küündib - ei tea...
Aga see on vist paratamatu, et miski, mida nii kohutavalt palju kiidetakse, skeptikute (no nimetagem neid sedasi) käest juba selle pärast automaatselt väiksema hinde saab. Ootused nii kõrged, noh...
Kui teist sesooni näidatakse kunagi, siis ilmselt ka vaatan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Teis Apr 14, 2009 17:27 Teema:
|
|
|
Mulle väga meeldis ma õppisin selle tantsu ka ära X) |
|
Tagasi üles |
|
 |
GiZ
|
Postitatud: Teis Apr 21, 2009 22:25 Teema:
|
|
|
Sellel muidu olemas veel selline mini varjant sellest saatest Haruhi chan.
The Melancholy of Haruhi-chan Suzumiya
Sisuliselt tegemist 4 minutiliste klippidega Haruhi Suzumiya põhjal tehtud , ülimalt mõnus ja naljakas (Y) _________________ Soovita miskit head  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Apr 21, 2009 22:45 Teema:
|
|
|
Jaap, seda mainiti mu arust ka kusagil siin. See ei ole otseselt nende light novelite põhjal tehtud, see on suhteliselt fan-made asi nagu ka Nyoro~n _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Mai 15, 2009 14:19 Teema:
|
|
|
kiss kara hajimaru mystery _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Mai 15, 2009 23:31 Teema:
|
|
|
hah (y).
Kusjuures paistab, et Nyoro~n'e ja Haruhi-chan'e enam ei tule. Peatusid 13'l ja 25'l osal vastavalt. Kahju tegelikult, mulle need Haruhi-chan'id meeldisid. Naljakad sellised ja lühikesed ka. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
PalmtopLion

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|