|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Dets 11, 2008 20:27 Teema:
|
|
|
Cowboy Bebopist pole vahepeal midagi kuulda olnud (või kas on?), kuid Dragonballi filmil tuli välja ametlik trailer. Ah, sorri, ma mõtlesin ikka öelda Dragonball: Evolution, mis on filmi uus ametlik nimi. Ma lisaks, et see pole hea märk, kui juba esimesele filmile "evolution" lisatakse...
Trailer on tegelikult päris kena, parem kui eelmine. Samas nii palju on muudetud, et ei julgegi öelda, kas lisaks nimedele midagi veel originaaliga ühist on. Ja lisaks on selline tunne nagu ma oleks seda filmi juba näinud, ainult et teistes filmides - Transformers, Matrix, kõiksugu ühetaolised võitluskunstifilmid. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Nelj Dets 11, 2008 21:04 Teema:
|
|
|
Indeed... keegi on lihtsalt Dragonball'i, kui kultus anime, nime ärakasutanud ,et mingi suht keskpärase sci-fi/action/asian fighting filmiga hunnkiu pappi kokku ajada.
Kui välja tuleb vaatan ikkagi ära. Pigem aga sellepärast ,et mulle meeldis traileris nähtu(mida ma ei seosta DB'ga), kui sellepärast, et nimes on Dragonball. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 15:25 Teema:
|
|
|
Will kirjutas: | Ei, kõigile kes veel ei tea ...
Ilmumisel / tegemisel väljaspool aasiat (jutu järgi vähemalt):
Blood the Last Vampire (lükati 2008 okt edasi 2009 märts)
Cowboy Bebop (Keanu Reeves'iga peaosas u 2010)
Transformers II (juunis vist kinodes)
Neon Genesis Evangelion (lükati projekti edasi, aga väidetavalt aktiivne)
Monster (saunas eided rääkisid vähemalt)
... midagi oli nagu veel ...
ajah, Detroit Metal City on ka läbirääkimistel teemaks olnud. |
Need saunajutud on alati sellise kahtlase väärtusega, aga sellegipoolest olen ma tükk aega juba imestanud, et mitte keegi pole siin nende juttudega seoses maininud Gits'i ja Steven Spielbergi. Sellise kahe nime ühes lauses mainimine peaks ometigi ju mingigi värina inimeste, correction: animenohikute selgroo peale tekitama? Või ma eksin?
http://www.firstshowing.net/2008/04/14/spielberg-adapting-ghost-in-the-shell-into-live-action-3d/
Akira ja Ninja Scroll on ka kaks sellist asja, mida vähe mainitud on. Ja mitte päris teemasse, aga Astro Boy 3D animatsioon on samuti piisavalt naljakas, et tekitada seda wtf tunnet. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 17:10 Teema:
|
|
|
Cowboy Bebop on küll nimekates kätes, kuid see ei tähenda, et see kunagi ka valmis saab. Usun rohkem, et Battle Angel Alitast midagi kujuneda võiks, kuigi ka see on kaugesse tulevikku lükatud. Evangelioni filmi tehakse vist juba sellest ajast peale, kui sari läbi sai ja fännidel enam millegi uue üle arutada polnud.
Oldboy saab suure tõenäosusega teoks, aga pole midagi rõõmustada seal, kui peaosa saab Will Smith. Ärge valesti aru saage, mul poleks selle näitleja vastu midagi, kui ta edasi MIB ja Wild Wild West sugustes filmides mängiks. Miks tal aga sellistesse filmidesse nagu I am Legend ja Oldboy vaja trügida on, seda ma ei mõista. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 17:28 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Cowboy Bebop on küll nimekates kätes... |
Äkki täpsustad? Ma olen kuulnud küll, et Shinichiro Watanabe isiklikult oli lubanud produtsendi ja tehnilise konsultandina kaasa lüüa, aga filmi screenwriter Peter Craig on minu jaoks täiesti tundmatu nimi ja re¾issööri kohta pole vist veel isegi kuulujuttude tasemel midagi teada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 19:46 Teema:
|
|
|
Mina isiklikult ei saa aru miks ameeriklased tahavad alalti head teosed ära solkida. Nad võiksid õppida samalajal lugema ja kuulama ning vaatama lihtsalt Aasia poolt tulevaid teoseid. USA rahavas on ikka vist üks vähesemaid rahvaid kes subtiitreid üldse ei salli, aga nad on ka liiga uhked, et lasta filmi dubleerida, nagu paljud muud rahvad teevad. Nii ennast-täis ei saa olla. Sellistele ameeriklastele, kellel mingit aasia teost vaadates tekib mõte: "I will do an american version. Yes I'm a genius!", thaks lihtsalt Ònusa'ga vastu pead lajatada.
Ma olen just tõusnud ja unesegane ja vist kuri ka selle teema kohapealt... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 20:40 Teema:
|
|
|
Ärge vinguge, las teevad. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 20:52 Teema:
|
|
|
Live action versioone populaarsetest animetest teevad ju ka jaapanlased ise. Ameeriklastel on lihtsalt veidi rohkem raha käes ja sellest tulenevalt ka potentsiaalselt suuremad võimalused. Ma ei arva, et põhjus oleks ainult selles, et ameeriklane Jaapani originaalteost vaadata ei taha. Pigem tehakse neid kodumaiseid versioone ikkagi raha pärast ja siin näevad filmitegijad võimalust lüüa kaks kärbest ühe hoobiga:
1) populaarne anime on tavaliselt enda ümber kogunud juba piisava fänniseltskonna, keda filmi juurde meelitada on oluliselt lihtsam kui originaalstsenaariumiga teose puhul, millega kellelgi varasemat kokkupuudet pole;
2) stsenaarium on ennast teises formaadis juba tõestanud ning ei ole vaja muretseda selle pärast, kas ja kuidas see inimestele peale läheb; samuti jääb ära originaalstsenaariumi kirjutamise faas, mis on tavaliselt küllaltki kulukas ja aeganõudev ning filmi edukuse mõttes ka kriitilise tähtsusega komponent. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 21:17 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Live action versioone populaarsetest animetest teevad ju ka jaapanlased ise. Ameeriklastel on lihtsalt veidi rohkem raha käes ja sellest tulenevalt ka potentsiaalselt suuremad võimalused. Ma ei arva, et põhjus oleks ainult selles, et ameeriklane Jaapani originaalteost vaadata ei taha. Pigem tehakse neid kodumaiseid versioone ikkagi raha pärast ja siin näevad filmitegijad võimalust lüüa kaks kärbest ühe hoobiga:
1) populaarne anime on tavaliselt enda ümber kogunud juba piisava fänniseltskonna, keda filmi juurde meelitada on oluliselt lihtsam kui originaalstsenaariumiga teose puhul, millega kellelgi varasemat kokkupuudet pole;
2) stsenaarium on ennast teises formaadis juba tõestanud ning ei ole vaja muretseda selle pärast, kas ja kuidas see inimestele peale läheb; samuti jääb ära originaalstsenaariumi kirjutamise faas, mis on tavaliselt küllaltki kulukas ja aeganõudev ning filmi edukuse mõttes ka kriitilise tähtsusega komponent. |
Jaapanlaste live action versioonide vastu mul pole midagi. Asi on pigem ameerika kultuuris kui sellises. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 21:26 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | Mina isiklikult ei saa aru miks ameeriklased tahavad alalti head teosed ära solkida. Nad võiksid õppida samalajal lugema ja kuulama ning vaatama lihtsalt Aasia poolt tulevaid teoseid. USA rahavas on ikka vist üks vähesemaid rahvaid kes subtiitreid üldse ei salli, aga nad on ka liiga uhked, et lasta filmi dubleerida, nagu paljud muud rahvad teevad. Nii ennast-täis ei saa olla. Sellistele ameeriklastele, kellel mingit aasia teost vaadates tekib mõte: "I will do an american version. Yes I'm a genius!", thaks lihtsalt Ònusa'ga vastu pead lajatada.
Ma olen just tõusnud ja unesegane ja vist kuri ka selle teema kohapealt... |
See ei ole ainult ameeriklastele omane. Venkud, prantslased ja paljud teised suurrahvad teevad ka taolisi lollusi. Venelaste versiooni "Tuvikestest" või prantslaste versiooni "Täitsa hulludest" oled näinud? _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Märts 31, 2009 14:09 Teema:
|
|
|
Väheke uudiseid:
Dragonball: Evolution pole veel kodumaal linastunudki (Aasia turule jõudis varem), kuid on juba tõsiselt mutta tambitud. Eks näis, kuidas USA-s avanädala vaadatavus kujuneb.
Tundub, et hollywoodlased ikka ei saanud asjale pihta, kuidas õigesti animed filmiks teha. Fännid põlastavad ja mitte-fännide jaoks on see järjekordne keskpärane märulifilm. Chatwin-Goku mainis, et järgmise filmi käsikiri on juba valmis, Marsters-Piccolo aga räägib, et võiks teha lausa 5-7 tükki (wat?). Eks ta vist peab materjali hulka silmas. Kuid film oli odav (eelarve $45 miljonit) ja Aasias juba suure osa rahast tagasi teinud.
Eks ülemaailmsed linastused ja sellele järgnevad kuud annavad aru, kuidas filmil läheb ja mis edasi saab. Mis mind muretsema paneb, on põnts, mille filmi ebaedu võib järgnevatele adaptsioonidele anda. Sest mul on ikka sisimas tunne, et live-actionit on võimalik hästi teha.
Ja lõpetuseks üks võimalus, milline Hollywoodi Akira välja võib näha:
http://www.youtube.com/watch?v=jafd97yJFOI _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Teis Märts 31, 2009 14:12 Teema:
|
|
|
Ma kuulsin muide 4chanis kõlakaid et Spike'i rolli kaalutakse Keanu asemel ka James Francot (kes mängis Spider-Mani triloogias Harry Osbourne'i). Kõlab tunduvalt parema valikuna. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Märts 31, 2009 14:53 Teema:
|
|
|
Krat ma oleks küll Keanut tahtnud näha.
Lootkem, et 4chani ei cõi eriti uskuda. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|