Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Jan 19, 2009 17:51 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Ise mängin viimasel ajal päris palju Dungeon Crawl Stone Soup nimelist mängu. Äge mäng on, kuid päris raske samuti. |
That's some seriously old-school gamedesign going on there. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Esm Jan 19, 2009 20:33 Teema:
|
|
|
Küsimus!
Nagu eelmisel Asashio koosolekul (17. jan) juttu oli, on peale järgmist koosolekut mõtte kutusuda mõni inimene tutvustama GO mängu ja peale selle siis mängida veel mahjongi ja läpaka(te)s siis mõnda fighterit.. Vaatab kuidas ajaga välja tuleb.
Arvutis on olemas sellised mängud:
1. Guilty Gear X2 #RELOAD
2. Scarlet Weather Rhapsody
3. Bootfighter Windom XP SP-2
Tahakski teada kui palju huvilisi on ja mis fightereid keegi tahaks?
Võib ise kah mänge pakkuda pakkuda! _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inseru

Liitunud: 25 Jan 2009 Postitusi: 4 Asukoht: Inside Of Anime World
|
Postitatud: Kolm Jan 28, 2009 09:21 Teema:
|
|
|
ise oman
PS1
PS2
PS3
yakuza, 7 blades, tekken 4, devil may cry 3-4, the fast and the furios, naruto ultimate ninja storm.
jubedalt tahaks initial d mängu ps3-le  _________________ If You Hear Me Coming, Then I Am Not After You! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Jan 28, 2009 17:50 Teema:
|
|
|
Inseru kirjutas: | ise oman
PS1
PS2
PS3
yakuza, 7 blades, tekken 4, devil may cry 3-4, the fast and the furios, naruto ultimate ninja storm.
jubedalt tahaks initial d mängu ps3-le  |
Mis su PSN on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inseru

Liitunud: 25 Jan 2009 Postitusi: 4 Asukoht: Inside Of Anime World
|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 00:20 Teema:
|
|
|
Inseru _________________ If You Hear Me Coming, Then I Am Not After You! |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Esm Veeb 09, 2009 14:16 Teema:
|
|
|
Kas keegi teab mingit kohta Tallinnas,kus parandatakse PS2-te?Kuna mul PS2-el kiip sees,mis piraate mängib,siis ei taha päris igasse kohta viia,sest pärast hakatakse huiama,et miks kiip sees või võetakse kiip välja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 13:30 Teema:
|
|
|
Andke andeks, kui see teema on läbi käinud arutlustest.
Kas PS2 mängib PS1 mänge? Eriti huvitab mind Chrono Cross. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Valdars

|
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 17:53 Teema:
|
|
|
Märgiks juurde, et PS3 ei ole PS1 ja PS2 mängude jaoks disainitud kui kedagi huvitama peaks. Seega kui mõni mäng käima ei lähe, või hakkab virvendama või värvid on paigast või pilt on ebaloomulik (kõverpeegel), või muud probleemid, siis ei tasu selle üle imestada. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 19:32 Teema:
|
|
|
Mainiks omalt poolt veel, et võib selline variant ka olla, kus kohe mitte ükski PS2 mäng käima ei lähe. Selline variant on näiteks kõikide Euroopas müüdavate PS3-de puhul, millel pole uuena ostes sees 60GB kõvaketast, vaid sellest väiksem või suurem. Sinna hulka kuuluvad näiteks kõik praegusel hetkel poodides müüdavad PS3-d. Mistõttu iga kord, mil ma oma PS2-ühilduvat PS3 kasutan ja nõnda paratamatult masina eluiga lühendan, kasvab mu hinges ärevus.
PS1 mängude puhul samas on kokkusobivus tunduvalt parem. Võiks isegi öelda, et valdav enamus Euroopa regiooni PS1 mänge on rohkemal või vähemal määral kokkusobivad kõikide Euroopas müüdud/praegu müüdavate PS3-dega. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Laup Märts 21, 2009 11:54 Teema:
|
|
|
Hakkasin täna mängima Far Cry 2 ja peaks mainima,et tegemist on vastikult raske mänguga.Normal mode peal on ikka tükk tegemist,et vastastest jagu saada.Lahingutegevust raskendab ka ümbritsev maastik.Kõrge rohi ja põõsad segavad tulistamist ja kui sul on raskusi vastase tabamisega läbi põõsa siis temale see ettejääv põõsas muret ei tee.Visuaalselt on mäng väga kena( mul on kõik efektid põhja keratud) ja kuna ma pole veel mängu üle 5h mänginud,siis on raske story kohta täpsemat ülevaadet anda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Laup Märts 21, 2009 12:32 Teema:
|
|
|
Mina mängisin eelmine nädal sellise mängu nagu Mass effect läbi. Seekord ei peagi maailma päästma. Hoopis galaktikat.
Plussideks on mängu visuaalne külg, hea story ning tiimikaaslaste hea kontroll(kahuriliha on ikka vaja). Kuukulguriga oli ka lahe ringi lahe ringi lasta.
Miinusteks siis lühike story ja see, et on 4 erinevat relvatüüpi ja kõik need 4 relva on korraga kaasas ka. Alati.
Paar olulist aspekti veel: tegelane saab leveleid ja neid saab kasutada oma relvakäsitlusoskuste täiendamiseks(algus oli ikka suht võimatu snaprit kasutada näiteks), oma võluvõimete täiendamiseks(ei-ei, tulepalle seekord sülitama ei hakka. aga vastaseid saab ühest seinast teise näiteks loopida), oma muukimisoskuste täiendamiseks või oma kaitse täiendamiseks. Teine paeluv osa oli see, et said ise valida, mis NPCdele vastu räägid. Mina näiteks tapsin pooled ära.
Fallout III on ka õnnestunud mäng. Mängisin oma 60 tundi vist seda. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Laup Märts 21, 2009 13:15 Teema:
|
|
|
Mass Effect oli hea mäng.Main story kõrvalt sai ka side queste teha ja teisi planeete uurida.Visuaalne külg oli hea ja oma võlu andis ka see,et said valida,kas oled tüüpiline heroe või siis kuri sõdur.Sinu tehtud otsused muutsid edasist mängu kulgu,mille pärast ongi mängu nimi ,,Mass Effect"(seda kuulsin vist kusagilt gamespoti reviewst). |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Laup Märts 21, 2009 14:36 Teema:
|
|
|
Digimon World 1 ftw. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Märts 21, 2009 14:42 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Digimon World 1 ftw. |
Ma olen ainult 3'e mänginud natuke, kas 1 oli siis nii hea? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Laup Märts 21, 2009 15:57 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Digimon World 1 ftw. |
Ma olen ainult 3'e mänginud natuke, kas 1 oli siis nii hea? |
Oleneb, see ei ole rpg nagu 3, siuke V-peti/tamagotchi moodi natuke.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Laup Märts 21, 2009 16:20 Teema:
|
|
|
Te räägite nii, nagu oleks Mass Effect tänapäeval ainus mäng, milles saab muuta stoori käiku ja teha side queste.  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Märts 21, 2009 17:19 Teema:
|
|
|
Kui rahvas nii räägib, siis nii see ju ongi.
Ma üritan selle kuradi FFXII lõpuni teha, siis ma ei pea enam mingeid mänge kaua aega mängima. Ma peaks suht lõpus olema, ronin mingist tornist üles taevasse, ju pean jumala maha lööma. Mul on kiilakas, suurte valgete bakkide ja roosade pükstega taevapiraat ka kaasas, tema abiga saan kindlasti hakkama, kuigi ta on mu partei kõige nõrgem. See-eest on tänu temale meid nüüd 4.
Kuradi raske torn on! Ma olen kuskil 50 korrusel ja vist on alles 2/3 läbitud... Ja kogu aeg peab edasi-tagasi sibama, kurat neid FF võtku.
Ei tea millal tuleb päris final Final Fantasy.
EDIT, nüüd läbisin veel ühe katsumuse selle kahtlase torni otsas ja tuli viimane osa vist. Ma olen selle kallal juba tubli 5 tundi vist tegelenud, natuke hale hakkab juba. Üks torn, viis tundi, võibolla isegi 6-7 tundi. Parem olgu lõpp lähedal, ma enam ei viitsi eriti. Ma praegu pigem sunnin end seda lõpuni mängima, kui naudin, ma jätaks pooleli, aga ma olen sellele terve nädala raisanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Laup Märts 21, 2009 20:20 Teema:
|
|
|
Final Fantasy ei saagi kunagi otsa .Iga osa on eraldi seisev story...FF-X on ainuke osa,millal on väike story juurde tehtud ehk FF-X2 siis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Laup Märts 21, 2009 21:48 Teema:
|
|
|
Ostsin täna täikalt 25kr eest sellise huvitava asjanduse. Seda, kas ka töötab, pole veel saanud kontrollida. Isegi kui ei tööta, on mul selle jaoks plaane. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|