Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
|
Tagasi üles |
|
 |
grimnir

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 00:38 Teema:
|
|
|
Megatänks orgunnijatele, väga nupi oli! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muusik kohvijumal

|
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 01:07 Teema:
|
|
|
On küll. Jooke oli seal väga palju ja iga maitse järgi. Aga peab mainima, et olenemata suurest alkokogusest pidasid kõik ennast väga hästi üleval. Eks mõni tuigerdas ja teist tuli voodisse talutada, aga kuna meil 50-pealine kari oli, siis ma imestan, et kõik nii rahulikult lõppes. Ehk võib järeldada, et bakalased joovad piiri silmas pidades. Tublid! _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 01:12 Teema:
|
|
|
Köhh köhh, teisest toas lällasin ma vaikselt sellele kaasa
See tuletab muidugi meelde, et täna oli telekas rocky balboa, mida ma ei vaatanud <.< _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 10:36 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | On küll. Jooke oli seal väga palju ja iga maitse järgi. Aga peab mainima, et olenemata suurest alkokogusest pidasid kõik ennast väga hästi üleval. Eks mõni tuigerdas ja teist tuli voodisse talutada, aga kuna meil 50-pealine kari oli, siis ma imestan, et kõik nii rahulikult lõppes. Ehk võib järeldada, et bakalased joovad piiri silmas pidades. Tublid! |
See hästi ülalpidamine ongi üks põhjuseid, miks ma olen nõus sellist suurt kokkutulekut korraldama. Olen mõelnud korraldada ka mõne teise foorumi oma, kuid see tähendaks täielikku läbi ning sellise asjaga ma tegeleda ei taha.
Ja ikkagi... keegi ei tunne puudust väikestest valgetest Philipsi kõrvaklappidest? _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 12:15 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: |
On küll. Jooke oli seal väga palju ja iga maitse järgi. Aga peab mainima, et olenemata suurest alkokogusest pidasid kõik ennast väga hästi üleval. Eks mõni tuigerdas ja teist tuli voodisse talutada, aga kuna meil 50-pealine kari oli, siis ma imestan, et kõik nii rahulikult lõppes. Ehk võib järeldada, et bakalased joovad piiri silmas pidades. Tublid! |
Ma väidan, et bakalaste seas on päris mitmeid alkohoolikuid. Enamus neist lihtsalt ei suutnud purjuse piiri ületatada. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2009 12:53 Teema:
|
|
|
metsavana kirjutas: | Sellest rääkis mulle vist fushi ja see pidi olema 80nendad ning ulme, vist mechad ka ? Lardan ,et nendest märksõnadest just suurt abi pole aga rohkem ei meenu kuidagi  |
Gunbuster oli see!
Üritus oli tore, nagu oodata oli, aga väga üürike ka samas. Lahkudes tekkis tunne, et ma ei teinudki eelmise õhtu jooksul suurt midagi, uimerdasin ringi ainult. kammereriga sai okama ja itano circuse ümber muljeid vahetatud ning Trashiga jorisesime lühidalt The Wire'i teemal (et kui hea see ikka on), nagu vanadel inimestel see ikka tavaks on. Laulsin ka, nagu videotes näha sai.
Kas kusagil mingisugune minikülmik oli? Sest kui ei olnud, siis järgmine aasta võiks olla. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2009 19:09 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | ...aga väga üürike ka samas. |
Endal oli sama tunne, et kuidagi kiiresti sai otsa see. Minupärast võiks teinekord juba reedel alustada - samas seda on väga mugav öelda, kui ise pole korraldamiseks lillegi liigutanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2009 19:31 Teema:
|
|
|
Ma ise mõtlesin ka sama, aga eks sellega kaasne muidugi rida komplikatsioone. Hind oleks soolasem, igaüks ei saa keset reedet kohale ronida (= osadele tuleks eraldi laupäeval järele minna), pikem kava, jne. Eks genky oska veel mõningaid asju nimetada.
Aga kui oleks 2-päevane üritus, siis ma tuleks suht kindlasti, ma arvan. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2009 20:36 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Aga kui oleks 2-päevane üritus, siis ma tuleks suht kindlasti, ma arvan. |
Suvine Ulme-laager.  _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 10:03 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Ma ise mõtlesin ka sama, aga eks sellega kaasne muidugi rida komplikatsioone. Hind oleks soolasem, igaüks ei saa keset reedet kohale ronida (= osadele tuleks eraldi laupäeval järele minna), pikem kava, jne. Eks genky oska veel mõningaid asju nimetada.
Aga kui oleks 2-päevane üritus, siis ma tuleks suht kindlasti, ma arvan. |
Hind olekski põhimure, miks eriti talvisel ajal ei saa kasutada sellist suurt ning head kohta. Talvel peame ilma tõttu viibima siseruumides. Kopra talu valik on just seetõttu, et seal on palju ruumi. Seega Baka sünnipäevad jäävad kindlasti ühepäevaseks.
Aga suvise ürituse võib vabalt kahepäevaseks teha, kui rahval soovi  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Märts 02, 2009 18:51 Teema:
|
|
|
Juba mõni aeg möödas, aga kas keegi ikka ei tunne puudust pisikestest valgetest Philipsi kõrvaklappidest? Viskan ära muidu. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Teis Märts 03, 2009 09:38 Teema:
|
|
|
Kas keegi mitte neid omaks juba ei kuulutanud ja midagi sinna veel juurde kirjutanud? Või kujutasin ma seda endale ette nagu tihtipeale juhtub? _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Märts 07, 2009 14:52 Teema:
|
|
|
Xire kirjutas: | Kas keegi mitte neid omaks juba ei kuulutanud ja midagi sinna veel juurde kirjutanud? Või kujutasin ma seda endale ette nagu tihtipeale juhtub? |
Kus? :O Mina pole küll tähele pannud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|