Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 15:23 Teema:
|
|
|
This was a triumph.
Kuigi tavaliselt ma nädalavahetustel magan nii kaks-kakspool korda rohkem
Muud polegi öelda. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 15:39 Teema:
|
|
|
Nonii... minu kaamera jäädvustused + grupipildid. Minu kaameraga klõpsasid veel xire, Flasher T, Kawry ning vb veel keski.
Nautige
Ürituse pildid!
Grupipildid
(kokku 48 bakalast. puudu virge, fushi on peidus)
(pildile klikates avaneb suurem koos nimedega) Ilma nimedeta!
(pildile klikates avaneb suurem versioon) _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Püh Veeb 08, 2009 16:07). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 15:50 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: |
(kokku 47 bakalast. puudu fushi ja virge)
|
Fushi on ewty selja taga, muide. _________________ the ninja who stole baby jesus |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 15:51 Teema:
|
|
|
Ketsuya kirjutas: | Fushi on ewty selja taga, muide. |
Ahsoo... No on alles peitu pugenud
Annaks ka teada, et järgmise aasta kokkutulek toimub 30.-31. jaanuar 2010!! Oleme taas toredas Kopra talus! Aeg raha kõrvale panema hakata  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 15:53 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Tore üritus oli!
Siin on mõned pildid.
Neile kes albumis ringi klikata ei viitsi panen tähtsamad pildid siia postitusse üles.
|
... kas sinu piltide albumist enda masinasse salvestamine ongi võimatu? _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 15:56 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | jackwood kirjutas: | Tore üritus oli!
Siin on mõned pildid.
Neile kes albumis ringi klikata ei viitsi panen tähtsamad pildid siia postitusse üles.
|
... kas sinu piltide albumist enda masinasse salvestamine ongi võimatu? |
selleks lähev veidi erioskust tarvis...enne pead panema open link blablabla, siis tuleb selline megas suur pilt ja siis seda saad salvestada ka
teoorias vähemalt
Aga muidu super üritus, mul õnnestus ennast siiski oma nurgakesest välja vedada. Väga toredad vestluspartnerid olid :3
Ja avatasin, et meil metsavanaaga nii mõnigi ühine lemmik muusik
Jõhker uni on hetkel, aga küll sellest ka ajapikku jagu saab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 16:15 Teema:
|
|
|
metsavana kirjutas: | Muidu oli väga hea aga natuke on häbi ka enda pärast. |
Mul sarnased tunded mis kassiahastuse poolt ultra-võimendatud. Tänan veel kord Genky´t kes organiseerida viitsis ning ettekannete tegijaid, kahju vaid, et mul puudus püsivus neid põnevaid teemasid kuulata. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 16:16 Teema:
|
|
|
Kui oli keegi, kellegi ma lubasin midagi saata, andke teada, ma ei usu et mul kõik meelde tulid. _________________ the ninja who stole baby jesus |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 16:23 Teema:
|
|
|
päris tore oli. Tänaksin ettekannete eest erick'ut, vabarnameest, glarungi, fushit ja doujimasan'i. Samuti suur aitäh genkyle, kes kõike seda kama jälle eest vedada viitsis. Kana-klimbisupp oli ka täiesti kõlbulik, miks sellist kisa selle üle tehti, ei mõista. Kahju ainult, et õhtusse nii vähe võistlusvaimu jagus, niipalju kui ma märkasin, ei toimunud ei Guilty Gear'i ega Stepmania turniiri.
Küll on hea, et oma vigased kõlarid kaasa võtsin, mis siis, et power led puru joosti ning toitejuhtme hoopistükkis kopratallu mälestuseks jätsin.
Lubasin, et otsin The Mind Game'i allika. Pidades baka reeglist number 6 kinni, mis keelab illegaalsete allikate jagamise, annan lihtsalt vihje: google -> isohunt -> "Mind Game". NB: tegemist on piraatlusega.
Tahaksin tänada Trash'i filmiposu eest. Kahjuks pole sinu "Zoo" see, mida sa lubasid, vaid mingite lühikeste klippide (reklaamid?) asjade kogumik, mida mu arvuti ei taha eriti tunnistada.
Iga-aastane avastame-eestimaad leidis ka ikka aset, kui MTI vaatamata minu paranoiale suvalisele kolonnile sappa võttis, mis lõpuks ehituspoodi keeras
Nagu Trashil ja Metsavanal, on mul kah veidike häbi. Õnneks nägid mind püksata ringi laskmas ainult paar inimest. Kui kellegi kõrvu oma pirogovilaulude, J.M.K.E. ning Velikije Luki lauludega vigastasin, siis loodan, et mitte jäädavalt.
Käed on valusad erickuga teineteise tagumisest. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 16:29 Teema:
|
|
|
@RH: Kusjuures GG tournament isegi algas ja paar raundi toimus. Aga siis see asi kuidagi lõpes poolepeal ära ._. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 16:31 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Kahju ainult, et õhtusse nii vähe võistlusvaimu jagus, niipalju kui ma märkasin, ei toimunud ei Guilty Gear'i ega Stepmania turniiri. |
Kuigi turniire otseselt ei toimunud, ühel ja teisel põhjusel, siis Guilty Geari mängiti küll suure osa ajast päris aktiivselt. Lisaks said huvilised ka Stepmania tantsumatil hüpelda. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 16:46 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Loomulikult meeldis kõige enam inimestega suhelda ja/või nende jutte kuulata, kõige jamamad olid jutud alkoholist. |
See on küll feil jutt, minu arust oli see just õhtu kõige õpetlikum osa.
Trash luges pärast autos kõigile sõnad peale, et me siin ikka muljetaks. Seega:
WIN:
+ ettekanded olid hästi lahedad
+ inimesed, kellega juttu sai puhuda
+ Trashi filmiminutid, kogu suurenes taas
+ Tänu Tuletegija animekollektsioonile sain ma uusi ja huvitavaid sarju ning lõpuks ometi ka ajendi kustutada kõik Naruto nime sisaldavad failid oma kettalt
+ erick viitsis mu PSPd mudida
+ viktoriin, mitte küll nii äge kui eelmisel aastal, aga ikkagi awesome
FAIL:
- mul väiksed alkovarud
- kokkutulekule tulles oli rõve pohmell
Järgmine aasta jälle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 16:56 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Ummi kirjutas: | Loomulikult meeldis kõige enam inimestega suhelda ja/või nende jutte kuulata, kõige jamamad olid jutud alkoholist. |
See on küll feil jutt, minu arust oli see just õhtu kõige õpetlikum osa. |
So what.? Ma tahtsin siia midagi veel kirjutada aga mu sõnaseadmisoskused on roostes. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cino

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 17:20 Teema:
|
|
|
Tore üritus oli, tänaks veelkord Tuletegijat transpordi eest ning suur suur tänu eestvedajatele.
Ummi kirjutas: | Ja üks ¹abotööri risttee kaart on nüüd minu käes. |
Oh noes, võid mulle selle kunagi tagasi anda... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuroneko

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 17:35 Teema:
|
|
|
Hästi tore oli
Kõige rohkem jäid meelde ettekanded ja huvitavad jutuajamised, samuti sabotöör. See oli nii mõnus mäng, et ei pannud tähelegi, kuidas aeg lendas.. alles oli kell kaks ja siis natukese aja pärast uuesti kella vaadates umbes pool kuus xD
Guilty Gearis feilisin ma suht palju. Tegin küll ainult paar mängu, aga nüüd on pöidla otsas ülisuur vill. Peaks kodus rohkem treenima ja oma sõrmeotsi tugevdama, siis saaks järgmine kord äkki korralikumalt mängida ka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 18:09 Teema:
|
|
|
Tõeliselt bro üritus oli. Minu esimene kokkutulek, aga kindlasti mitte viimane. Väga lahe oli näha lõpuks päriselus kõiki neid, kes foorumist rohkemal või vähemal määral tuttavad.
Seltskond oli suurepärane. Kõigiga tuttavakssaamiseks oli rahvast muidugi liiga palju, aga vähemalt oskan nüüd enamike kohalolijate näo foorumikasutajaga kokku viia. Toredaid inimesi, kellega juttu ajada, leidus küllaga.
Tahaks tänada loomulikult genkyt ja samuti kõiki teisi, kes ürituse korraldamisega mingilgi viisil seotud olid. Lisaks veel suured tänud kõigile neile inimestele, kes viitsisid mu seltskonda taluda.
Head aega, anonüümsus. Nüüd ei saagi enam valimatult igasugust porri ja spämmi postitada.
PS. Kas keegi võiks öelda mulle selle Guilty Geari versiooni, mida seal mängitud sai (XX Reload?) ja siis veel selle teise fighteri nime, milles võideldi erinevate animete ja videomängude tegelastega?
Bushidon kirjutas: | FAIL:
- mul väiksed alkovarud |
Don't say we didn't warn you! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 18:30 Teema:
|
|
|
¹ädõumään: Guilty gear oli seal minuteada "x2 Reload" ja see teine fighter oli "Super Cosplay Wars Ultra"(kui ma ei eksi) _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 19:13 Teema:
|
|
|
üks lahedamaid üritusi kus ma olnud olen mis sest et ainult 4 tundi sai magada
muide ma jõudsin alles pool tundi tagasi koju kokkutulekult  |