Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 21:44 Teema:
|
|
|
Aja kokkuhoiu mõttes üritan ma ka ennast siis Sikupilli juurde tekitada. On ehk näpunäited kuidas sind ja su autot õigel hetkel kiirelt tuvastada? |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 22:13 Teema:
|
|
|
Trash kirjutas: | Kõlab nagu 90% korralikust plaanist. |
Äkki vihjaksid siis, kust see 10% puudu jääb?
Bushidon kirjutas: | Aja kokkuhoiu mõttes üritan ma ka ennast siis Sikupilli juurde tekitada. On ehk näpunäited kuidas sind ja su autot õigel hetkel kiirelt tuvastada? |
Tumepunane Mercedez-Benz väikebuss. Teeme siis nii, et keeran sinna Sikupillisse alla ja üritan ennast näiteks kuhugi sinna Prisma ukse lähedale parkida. Käime siis seal poes ka ära juba. Eks ma helistan, kui kohale jõuan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 22:32 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Äkki vihjaksid siis, kust see 10% puudu jääb? |
shadowman kirjutas: | ... ja kusagilt teadmata kohast Bushidoni ning tuld. | _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 00:26 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | Tuletegija kirjutas: | Ülduse tungival soovil on väljumis aeg ülemiste parklast vehmikus 09:30 - 10:00 |
eks ma arvestan siis sellega.
kas kellelgi on tahtmist ka kusagil teepeal süüa? |
Minul on, sest hommikuti ei õnnestu söögi sisseajamine eriti ... -.- _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Reede Veeb 06, 2009 20:30 Teema:
|
|
|
kas ma eksin võ tehakse Ülemiste keskus alles kell kümme lahti ? _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Reede Veeb 06, 2009 20:49 Teema:
|
|
|
Keskus tehakse kell 10 lahti aga Rimi on avatud kella 9-st. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Reede Veeb 06, 2009 21:58 Teema:
|
|
|
Nii, et siis kl. 9.00 Vineeri peatuses. Tunned mind ära, näen välja nagu teetööline. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Veeb 06, 2009 22:00 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | Minul on, sest hommikuti ei õnnestu söögi sisseajamine eriti ... -.- |
kas keegi veel Tuletegija auto seltskonnast arvamust avaldab? |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Reede Veeb 06, 2009 23:04 Teema:
|
|
|
Trash kirjutas: | Nii, et siis kl. 9.00 Vineeri peatuses. Tunned mind ära, näen välja nagu teetööline. |
Ok. Kui Valdarsit näed seal, sebi ennast sõbraks talle, saan mõlemad korraga peale võtta kiirelt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawry

|
Postitatud: Reede Veeb 06, 2009 23:27 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Trash kirjutas: | Nii, et siis kl. 9.00 Vineeri peatuses. Tunned mind ära, näen välja nagu teetööline. |
Ok. Kui Valdarsit näed seal, sebi ennast sõbraks talle, saan mõlemad korraga peale võtta kiirelt. |
pigem Valdarsil on Trash'i kergem ära tunda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Laup Veeb 07, 2009 00:51 Teema:
|
|
|
Üks peatus tuleb kindlasti kükital nii et seal saab midagi hamba alla võtta kui kõht endast märku annab _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Laup Veeb 07, 2009 01:40 Teema:
|
|
|
bwhuhuu bäää ja muud nutused helid. võtke mind ka peale ma olen ketsuiyjja siiami kaksik. elan vineeri peatuses, enamasti just kella 9.00 ajal.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|