Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Trash

|
Postitatud: Reede Jan 30, 2009 00:15 Teema: shadowman´i autoga minejad
|
|
|
shadowman kirjutas: | Kas on kedagi (mõtlen just kaasreisijaid), kes põhimõtteliselt ei saa omapead Ülemiste Keskuse juurde tulemisega hakkama või kelle jaoks see logistiliselt keeruline on (elab selleks liiga kaugel vms)? Põhimõtteliselt saaks erandjuhul ka ju teepealt kellegi üles korjata - oleneb, kes kustpoolt kohale sõidab. |
Kust kandist sa ise sõitma hakkad, järsku on kõigil lihtsam hoopis kusagil linna keskpaigas kohuda ja kogu Ülemiste seiklus skippida?
Mis mõte on üldse pagassi Tallinnas kaupa täis toppida ja autot raskemaks teha, nagunii jääb ju teepeale veel mõni pood, näiteks Viljandi. Minul on näiteks tavaline kott ka kaasas ja arvan, et teistelgi. Kui veel snäkid ja õlled osta, siis on kohe topelt kotte ja kuna reisijaidki 5, siis peaksime juba Tallinnas umbes 10 kotti pagassi mahutama, sest sisse mahub ju raskustega.
Samuti teen ettepaneku Viljandisse sööma minna, keskuse lähedal oli päris korralik ¹a¹lõkikas, sööks seal kõhud täis ja siis õhtusupini muretu. Nii, et võiks sõita Viljandisse, käia poes ja siis Kopra tallu.
Tegin eraldi teema, et mitte üldteemasse uppuda. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Reede Jan 30, 2009 22:02 Teema:
|
|
|
Üldiselt su jutus on iva
Viljandis kõhu täissöömise vastu pole absoluutselt midagi. Sobib ka see, et sealset kauplust rammida. Mul tegelikult suhteliselt ükskõik, millisesse poodi minna, aga ikkagi jään selle juurde, et võiks Tallinnas koos teiste autojuhtidega kokku saada ja ühine kolonnisõit korraldada, nagu Tartust tulijad seda teevad. Pealegi vaevalt keegi autojuhtidest viitsib mööda linna ringi tiirutada, et iga reisija oma koduukse eest peale võtta. Samas mingi alternatiivse kokkusaamiskoha võib ju kokku leppida küll, kuna Ülemiste Keskus asub ikkagi suhteliselt ääremail ja ilma autota sinna minek võib paras seiklus olla.
Ise elan linnast väljas ja sisenen Tallinna mööda Pärnu maanteed, edasine marsruut on juba läbirääkimiste küsimus. Esialgne plaan oli Pärnu mnt->Vabaduse pst->Järvevana->Ülemiste. Samas võin sõita ka Liivalaiani ja sealtkaudu Tartu maanteele, mis tooks mu oluliselt kesklinnale lähemale.
PS: Teema on küll 'shadowmani autoga minejad', aga siin võiks ikkagi ka teised kaasa rääkida. Ma arvan, et parem on siiski mingi ühine sõit ja kogunemine ette võtta. Pealegi võtsid seal peateemas sõna ainult ruri ja Tuletegija. Teiste autojuhtide eelistustest ei tea midagi, rääkimata reisijatest.
PS2: kui mingeid ootamatusi ette ei tule, mis sunniks autot vahetama, siis kottide mahutamisega masinasse ei tohiks probleeme tekkida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Jan 31, 2009 16:56 Teema: Re: shadowman´i autoga minejad
|
|
|
minu marsruut algab rahumäelt ja kulgeb järvevana teed mööda, samas vajadusel võin ka mustamäe ja kesklinna kaudu sõita.
Trash kirjutas: | Mis mõte on üldse pagassi Tallinnas kaupa täis toppida ja autot raskemaks teha, nagunii jääb ju teepeale veel mõni pood, näiteks Viljandi. Minul on näiteks tavaline kott ka kaasas ja arvan, et teistelgi. Kui veel snäkid ja õlled osta, siis on kohe topelt kotte ja kuna reisijaidki 5, siis peaksime juba Tallinnas umbes 10 kotti pagassi mahutama, sest sisse mahub ju raskustega. |
mitmeks päevaks sa kavatsed sinna minna, Trash? kahe päeva lihtne lõuna ja natuke snäkki ning jooki ei ummista pagasit ning ei suurenda bensiinikulu. samuti pole vaja magamiskotte ja vahetusriideid kaasa võtta, seega ei tohiks probleeme tekkida ka 5-e inimese ja väikese pagasiruumi puhul.
lisaks on minu arvates parem tuttavamas ja suurema valikuga poes ostud sooritada, kulub ehk ka vähem aega. mis söömisesse puutub, eks see ole iga autoseltskonna kokkulepe kus ja kas väljas süüa. tee peal söömise puhul tuleb tõenäoliselt veel umbes tunnise lisakuluga arvestada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dzamul

|
Postitatud: Esm Veeb 02, 2009 18:42 Teema:
|
|
|
Minu teekond algab laagrist siis edasiPärnu mnt või Vabaduse pst->Järvevana->Ülemiste
Tsiteerin:: | lisaks on minu arvates parem tuttavamas ja suurema valikuga poes ostud sooritada, kulub ehk ka vähem aega. mis söömisesse puutub, eks see ole iga autoseltskonna kokkulepe kus ja kas väljas süüa. tee peal söömise puhul tuleb tõenäoliselt veel umbes tunnise lisakuluga arvestada. | Olen sellega täitsa nõus.
Ma arvan, et viljandis lõuna söömine on hea mõte kuna õhtusöögini küllaltki pikk aeg. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Esm Veeb 02, 2009 18:44 Teema:
|
|
|
dzamul kirjutas: | Minu teekond algab laagrist siis edasiPärnu mnt või Vabaduse pst->Järvevana->Ülemiste
Tsiteerin:: | lisaks on minu arvates parem tuttavamas ja suurema valikuga poes ostud sooritada, kulub ehk ka vähem aega. mis söömisesse puutub, eks see ole iga autoseltskonna kokkulepe kus ja kas väljas süüa. tee peal söömise puhul tuleb tõenäoliselt veel umbes tunnise lisakuluga arvestada. | Olen sellega täitsa nõus.
Ma arvan, et viljandis lõuna söömine on hea mõte kuna õhtusöögini küllaltki pikk aeg. |
Win, et ma su autosse sattusin sel juhul. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Teis Veeb 03, 2009 20:54 Teema:
|
|
|
Hüppaksin Pärnu mnt-l peale viadukti sinu autosse, ehk siis Vineeri peatuse lähedal. Koht mu majast 10 min. jalutamise kaugusel, Ülemisteni peaksin minema vähemalt 45 min. ja 347 erinevat bussi-trolli-trammi. Kui ütled mis kell sealkandis oled või helistad ( annan numbri ), siis on mul lihtne sind teepervel õigel ajal oodata.
Eelmine aasta alustasime Tallinnast sõitu kl. 9 ja Viljandis oli vabalt aega süüa ning shopata, samuti sai teel tehtud suitsu ja metsapeatusi. Eks tegelikult oleneb kõik sellest mis kell Genky Maxima parklas kokkusaada tahab ja selle järgi joondume meie. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 08:21 Teema: Re: shadowman´i autoga minejad
|
|
|
Trash kirjutas: | mõni pood, näiteks Viljandi |
I lol'd.
Igastahes... Huvitav, kas hjarg ka siia teemasse piilub ja äkki siia teavitab, kus ja millal tema tahaks kogunemise ja ¹oppamise ja söömise teha
Mina pooldaks samuti enne tartlasi Viljandisse jõudmist ja seal poodlemist teha, et asju vähem oleks hommikul tassida ja autosse mahutada.
Pealegi Viljandisse osakavad vast kõik ise sõita - kolonni ei ole vaja. Sealt edasi saab juba ennast vajaduseö teadjamate taha haakida. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Valdars

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 09:30 Teema:
|
|
|
Kui Trashi pakutud auto peale tulemise koht peaks sobima, siis tuleks ise ka hea meelega samast kohast peale, sinna minek on minu jaoks oluliselt mugavam kui Ülemistele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawry

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 11:42 Teema:
|
|
|
äkki oleks võimalik Ülemiste asemel teha viimaseks Tallinna peatuseks Sikupilli prisma, siis minulgi tuleks lühem tee, umbes 20 min.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 11:44 Teema:
|
|
|
Valdars kirjutas: | Kui Trashi pakutud auto peale tulemise koht peaks sobima, siis tuleks ise ka hea meelega samast kohast peale, sinna minek on minu jaoks oluliselt mugavam kui Ülemistele. |
Sobib küll see koht. Täpsema aja, millal ma sinna ilmun, ütlen hiljem.
kawry kirjutas: | äkki oleks võimalik Ülemiste asemel teha viimaseks Tallinna peatuseks Sikupilli prisma, siis minulgi tuleks lühem tee, umbes 20 min.  |
Sulle sama koht ei sobi, mis Trashile ja Valdarsile? Põhimõtteliselt Sikupilli jääb nii või naa marsruudile, nii et võin su sealt tee äärest ka peale korjata.
piuxu kirjutas: | Pealegi Viljandisse osakavad vast kõik ise sõita - kolonni ei ole vaja. Sealt edasi saab juba ennast vajaduseö teadjamate taha haakida. |
Teemegi siis äkki Tartlastega kokkusaamise ja ühise sõidu alates Viljandist... et sinnani vaatab iga ekipaa¾ ise, kuidas saab? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 11:54 Teema:
|
|
|
Kisub sinnapoole jah et igaüks enda eest kuni viljandini
Kuna ma ise tulen lasnamäelt siis mulle viimane peatus enne Tallinnast kadumist on ülemiste keskus.
igatahes ma jätan siia oma numbri. 5655407
Ülduse tungival soovil on väljumis aeg ülemiste parklast vehmikus 09:30 - 10:00
Hilineda üldiselt ei soovita. _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 13:25 Teema:
|
|
|
Tuletegija kirjutas: | Kisub sinnapoole jah et igaüks enda eest kuni viljandini
Kuna ma ise tulen lasnamäelt siis mulle viimane peatus enne Tallinnast kadumist on ülemiste keskus.
igatahes ma jätan siia oma numbri. 5655407
Ülduse tungival soovil on väljumis aeg ülemiste parklast vehmikus 09:30 - 10:00
Hilineda üldiselt ei soovita. |
kustkandist lasnamäelt sa sõitma hakkad ? Muloleks kuhugi lasnamäele mugavam tulla, kui ise ülemistesse seigelda  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 14:00 Teema:
|
|
|
Linnamäe teelt hakkan tulema, piki kanalit kuni tartu maanteeni ja sealt ülemistesse. _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 15:15 Teema:
|
|
|
Tuletegija kirjutas: | Linnamäe teelt hakkan tulema, piki kanalit kuni tartu maanteeni ja sealt ülemistesse. |
Kas sa Priisle kaupluse või Kuristiku bussipeatuse juurest mööda sõidad? (Need asuvad Linnamäe teel ) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 15:20 Teema:
|
|
|
See et ma sealkandis juba pool aastat elanud olen ei tähenda veel seda et ma nimetatud poode peast tean.
sinu puhul oleks vist minu jaoks ideaalne versioon kui sa hommikul mul maja ees oled linnamäe tee 22 siis. _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 15:25 Teema:
|
|
|
Tuletegija kirjutas: | See et ma sealkandis juba pool aastat elanud olen ei tähenda veel seda et ma nimetatud poode peast tean.
sinu puhul oleks vist minu jaoks ideaalne versioon kui sa hommikul mul maja ees oled linnamäe tee 22 siis. |
ok ma seiklen sulle majaette ... Mis kellaks ma täpselt tulen? Kella 9aks?
edit : Ma vaatasin et mul buss jõuaks kas 8:41 sinna või 8:56 + 5-7 min jalutuskäik.. Ma arvan et viimane variant on parem. Sobib nii? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 16:14 Teema:
|
|
|
müüdud  _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 20:07 Teema:
|
|
|
Tuletegija kirjutas: | Ülduse tungival soovil on väljumis aeg ülemiste parklast vehmikus 09:30 - 10:00 |
eks ma arvestan siis sellega.
kas kellelgi on tahtmist ka kusagil teepeal süüa? |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 20:47 Teema:
|
|
|
Ok, plaan selline, et ilmun 9:00 ajal sinna Vineeri peatusesse, võtan peale Trashi ja Valdarsi, seejärel (ca 5-10 minutit hiljem nähtavasti) Sikupilli lähistelt kawri ja kusagilt teadmata kohast Bushidoni ning tuld. See, kus shoppamine korraldada (Ülemiste, Sikupilli või Viljandi), jääb reisijate otsustada, minul täitsa savi. Siis Viljandis väike lõunasöök ja olenevalt sellest, mis selleks ajaks kell näitab ja kas Tartlased on veel sealkandis, võimalik organiseerumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2009 21:14 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Ok, plaan selline, et ilmun 9:00 ajal sinna Vineeri peatusesse, võtan peale Trashi ja Valdarsi, seejärel (ca 5-10 minutit hiljem nähtavasti) Sikupilli lähistelt kawri ja kusagilt teadmata kohast Bushidoni ning tuld. See, kus shoppamine korraldada (Ülemiste, Sikupilli või Viljandi), jääb reisijate otsustada, minul täitsa savi. Siis Viljandis väike lõunasöök ja olenevalt sellest, mis selleks ajaks kell näitab ja kas Tartlased on veel sealkandis, võimalik organiseerumine. |
Kõlab nagu 90% korralikust plaanist. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
|