Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
chi

|
Postitatud: Esm Jan 12, 2009 23:22 Teema:
|
|
|
Maria+Holic:
Esimest osa vaadates oli "Manageri" tegelane jube kiftilt hääestatud. Sellest koerast ei tasu rääkidagi ühesõnaga, algus oli super. Teine osa siiski nii hea ei olnud. Eks vaatame mis edasi saab. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cino

|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 21:05 Teema:
|
|
|
White Albumi teine osa oli juba märksa parem, eriti visuaalselt. Pisut on nagu ef-i stiili püütud matkida. Palju küll ei toimunud, aga ilus ja rahustav oli kuidagi. Kui nii jätkub, siis vaatan siiski edasi. Ühesõnaga mulle näib, et esimese osa põhjal oli vara veel midagi otsustada.
Edit:
Pärast neljandat osa ei tea ma jälle mida arvata. Paras tahtmine on siiski edasisest vaatamisest loobuda.
Viimati muutis seda Cino (Esm Jan 26, 2009 18:17). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Boom Jinx!

Liitunud: 18 Dets 2008 Postitusi: 83 Asukoht: A State of Trance!
|
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Jan 18, 2009 19:51 Teema:
|
|
|
ma ütleks veel et Maria-sama ga miteru on endiselt win. neljas hooaeg on parem kui kolmas. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Kolm Jan 21, 2009 17:44 Teema:
|
|
|
Mulle meeldib Ride Back. |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Kolm Jan 21, 2009 18:51 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Mulle meeldib Ride Back. |
Mulle meeldib ka. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Jan 22, 2009 01:42 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin just ära paar asja.
Ride Back 2 episoodi
Initial D mingi fututwistiga. Kenasti produtseeritud ja nii, aga mitte eriti kaasahaarav mu arust. Väga isikupäratud tegelased; tekib tunne, nagu oleks neid kõiki juba varem kusagil näinud, mõnes teises mitte eriti meeldejäävad seerias. Ümarikud pead ka ei meeldinud. Ei vaata vist edasi.
Kemono no Souja Erin 1 episood
Sihuke rahulik ja üsna looduslähedane seeria tundub. Ema ja laps, kelledel on rohelised juuksed ja silmad ning kes oskavad deemonite (toumadega) ussikeeles rääkida. Elavad nad kusagil külas, kus üks natuke nõme tüüp neid diskrimineerib ja igas asjas süüdistab. Tegelased olid huvitavamad kui Ride Back'is, aga muidu tundus sama igav. Võimalik, et tegemist on sellise slow burn tüüpi seeriaga, mis muutub meeldivaks alles mitmenda episoodi järel. Aga võib-olla on ta algusest lõpuni sihuke uinamuina, mille toimuvat ei ole huvitav jälgida.
Sora wo Kakeru Shoujo 1 episood
Kummalisel kombel oli see vaadatuist seeriatest mulle kõige meelepärasem kuna seal koguaeg mingi kammaljaa toimus ning iga nurga taga mõni uus üllatus ootas. Nagu näiteks see hiidkoloonia keskpaigas elav tsentraalkompuuter või robot või asi, kes jubedalt inglismanniks saada tahtis ning ühe ilgelt pasa tee kokku keetis. Ja siis peale seda enesetappu sooritada tahtis, tervet seda suurt kolooniat maale krä¹¹ides. Koloonia ise oli aga inimtühi ja ilmus mingisugust vöörmhoulist. Ümbritsev kosmos on rämpsu täis ja üks maskott kaifib seda rämpsu. Ja siis üks neiu (17a) peab abielluma tundmatu tüübiga, ja tal on punkaririietuse ja isiksuseprobleemidega õde ning vanem õde kes mingisugust bisnisit ajab. Pluss veel mingi kosmosepolitsei, kes rämpsu koristab. Ja nii edais.
Kui sürpriisi järgnevates episoodides ka on, siis vaatan edasi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Jan 22, 2009 18:58 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | kammaljaa... elav tsentraalkompuuter... ilgelt pask tee... krä¹¹... vöörmhoul... maskott... kaif... rämps... punkaririietus... bisnis... kosmosepolitsei... |
Alguses mõtlesin, et sellel on midagi pistmist Toki wo kakeru shoujo-ga, et äkki on tegu mingi järje või rip-off'iga. Nojah.
Aga ma nüüd ei tea, see kirjeldus tekitas küll huvi. Et nagu kõik asjad, mis ühes animes ideaalis olla võiksid, said nimetatud. Peab vist järgi vaatama selle sarja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Reede Jan 23, 2009 19:35 Teema:
|
|
|
White album(2 episoodi):
Huvitav, midagi teistmoodi nendest suvalistest kooliromanssidest. Lisaks ainuke, mis siiani 8/10 saanud on.
Akikan(2 episoodi):
See seeria ise on üks labane nali. Nalja nabaauguni, muud ei hakka lootmagi.
Asu no yoichi(1 episood):
Ettearvatav. Ettearvatav. Veel ettearvatavam. Põhimõtteliselt suutsin terve esimese episoodi ette ennustada ja arvan, et sama suudan ka lõpuga. Igav.
Maria†Holic(1 episood):
Yurimaiguline anime. Art veider minu jaoks. Aga muidu täitsa okei.
Zettai Shougeki ~Platonic Heart~(1 ja ka viimane episood minu jaoks):
Ainuke pluss, mis ma suutsin leida, oli see, et peategelane meenutab natuke Green Green'i Futabat. Täielik kräpp.
RideBack(1 episood):
Midagi vähe huvitavamat. Futuristlik vaatevinkel küll tavaliselt peale ei lähe, aga sellega teen arvatavasti erandi. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Reede Jan 23, 2009 22:37 Teema:
|
|
|
RideBack'i esimene osa oli küll väga hea. Ootuseid ei petnud.
Loodetavasti jätkub sari sama hästi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dzamul

|
Postitatud: Laup Jan 24, 2009 12:13 Teema:
|
|
|
Will kirjutas: | RideBack'i esimene osa oli küll väga hea. Ootuseid ei petnud.
Teine osa polnud küll nii hea kui esimene, aga siiski hea. Vaatan kindlasti lõpuni.
Tsiteerin:: | Sora wo Kakeru Shoujo 1 episood
Kummalisel kombel oli see vaadatuist seeriatest mulle kõige meelepärasem kuna seal koguaeg mingi kammaljaa toimus ning iga nurga taga mõni uus üllatus ootas. Nagu näiteks see hiidkoloonia keskpaigas elav tsentraalkompuuter või robot või asi, kes jubedalt inglismanniks saada tahtis ning ühe ilgelt pasa tee kokku keetis. Ja siis peale seda enesetappu sooritada tahtis, tervet seda suurt kolooniat maale krä¹¹ides. Koloonia ise oli aga inimtühi ja ilmus mingisugust vöörmhoulist. Ümbritsev kosmos on rämpsu täis ja üks maskott kaifib seda rämpsu. Ja siis üks neiu (17a) peab abielluma tundmatu tüübiga, ja tal on punkaririietuse ja isiksuseprobleemidega õde ning vanem õde kes mingisugust bisnisit ajab. Pluss veel mingi kosmosepolitsei, kes rämpsu koristab. Ja nii edais.
Kui sürpriisi järgnevates episoodides ka on, siis vaatan edasi. |
Teine osa oli minu arvates isegi parem kui esimene nii, et potensiaali on. Jätkan kindlasti vaatamist. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Jan 24, 2009 13:27 Teema:
|
|
|
Sorakakegirli Kawai Honoka:
meenutab mulle kangesti Jingai Makyou'st pärinevat Kaze no Ushiro wo Ayumumono aka Kazeko't:
'tea kas sarnasus on kogemata või tahtlik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Laup Jan 24, 2009 17:36 Teema:
|
|
|
dzamul kirjutas: | Will kirjutas: | RideBack'i esimene osa oli küll väga hea. Ootuseid ei petnud.
Teine osa polnud küll nii hea kui esimene, aga siiski hea. Vaatan kindlasti lõpuni. |
Pole siin mingit 2.osa veel olnud. Mina vaatan Frostii (Ureshii + Froth-Bite ühinesid) väljalaset niiet kuss.
Aga jah ....
Maria Holic
Minami-ke Okaeri
RideBack
White Album
JAN09 MINUVALIK. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Jan 26, 2009 17:46 Teema:
|
|
|
Minu poolt ka siis väike kokkuvõte enda esmamuljetest, mis ühe nähtud episoodi najal on tekkinud.
Maria+Holic
Mulle miskipärast ei istunud. Tundub sellise järjekordse perversse komöödiaga, mis tundub minevat mööda sama rada nagu mitmed teisedki animed, kuid mida on üritatud maskeerida mehi kartva omasooihara õrnema soo esindajast peategelase ja saladust omava transvestiidist poisiga. Paarkümmend osa ning tüdruk avastab, et armastab poissi ja nad hakkavad käima. Parem säästan ennast sellest ja ei vaata edasi. Kui lõpus selgub, et asjad ei läinudki nii, siis andke mulle teada, võib olla kaalun sel juhul läbivaatamist.
RideBack
Tundus selline tore futuristlik anime. Esimene osa oli piisavalt hea, et jätkata vaatamist. Kunstiline pool oli ka minu jaoks meeldiv.
Kurokami
Praeguse hetkeseisuga selle talve parim üllatus. Müstiline ja intrigeeriv stoori, salapärased tegelased ning silmal lihtsalt ilus vaadata. Kindlasti vaatan edasi.
EDIT: Enam ta polegi nii äge, aga eks ma vaatan ikka lõpuni.
Sora wo Kakeru Shoujo
Selle anime puhul nõustun fushiga. Esimestel minutitel suhtusin veits skeptiliselt sellesse animesse, aga alates lausest "I had a kick-ass bowel movement!" muutus anime vaadates aina paremaks. Jätkan vaatamist.
Hajime no Ippo: New Challenger
Mõnus. Shonen fanboy nagu ma olen, vaatan edasi.
Paar asja ootavad veel vaatamist, mõnega ei viitsi isegi alustada.
EDIT:
Koukako no Regios
Sai siis selle seeria esimene osa ka ära vaadatud, aga tundus piisavalt kehva, et asi sinnapaika jätta. Lugu oli päris segane ja midagi nagu lahti ei seletatudki. Võib olla oleks selgus saab´unud järgmiste episoodidega, aga kutsuma ei vaadanud see sari küll mitte. Tegelased olid ka sellised imelikud, kloonid teistest sarjadest. Päh.
Hetalia
Hetalia on fun, pole midagi öelda. Peaks oma vana ajalooõpetajaga kontakti otsima ja talle ka tutvustama seda sarja.
acousmatique kirjutas: | Faking hell, ma olen kolmanda osa juures ja ei suuda uskuda, et keegi kusagil midagi sellist eetrisse lubas |
Noh, tehniliselt võttes teda muidugi eetrisse ei lastudki, aga ma usun, et sa mõtlesid rohkem seda konseptsiooni kui et levitamist. Mindki paneb imestama, et selliste asjade peale seal tõusva päikese maal tullakse. Geniaalne sellegipoolest.
Viimati muutis seda Bushidon (Laup Veeb 28, 2009 14:03). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Veeb 22, 2009 23:15 Teema:
|
|
|
See Hetalia on ikka kao ära kui friik asi. Soovitan need viis minutit oma päevasest kavast leida ja esimene osa ära vaadata.
White Album - segase re¾iitööga ja kehvalt animeeritud eroge-kräpp. Ei paku eriti midagi.
Kuro Shitsuji - võttis korra muigama küll, aga üle ühe osa vaatama küll ei kutsu.
EDIT:
acousmatique kirjutas: | See Hetalia on ikka kao ära kui friik asi. Soovitan need viis minutit oma päevasest kavast leida ja esimene osa ära vaadata. |
Faking hell, ma olen kolmanda osa juures ja ei suuda uskuda, et keegi kusagil midagi sellist eetrisse lubas -- ja seda kõige paremas mõttes. Maailmasõjad, näljahädad, fa¹ismi tõus ja igasugu muud rasked teemad on selles seerias trivialiseeritud nii idiootseteks, et raske on mitte naerda. Täielik kullatükk on see seeria. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Veeb 22, 2009 23:44 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | acousmatique kirjutas: | See Hetalia on ikka kao ära kui friik asi. Soovitan need viis minutit oma päevasest kavast leida ja esimene osa ära vaadata. |
Faking hell, ma olen kolmanda osa juures ja ei suuda uskuda, et keegi kusagil midagi sellist eetrisse lubas -- ja seda kõige paremas mõttes. Maailmasõjad, näljahädad, fa¹ismi tõus ja igasugu muud rasked teemad on selles seerias trivialiseeritud nii idiootseteks, et raske on mitte naerda. Täielik kullatükk on see seeria. |
jep. Just nii see on.
rääkimata sellest et seal on Eesti sees. Eesti! _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 00:32 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | jep. Just nii see on.
rääkimata sellest et seal on Eesti sees. Eesti! |
Eesti on nii cool, et teda lausa cosplaytakse:
Eesti avec Läti:
(Tegelikult cosplaytakse Läti ja Leedu tegelaskujusid tunduvalt rohkem orz) _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 23:23 Teema:
|
|
|
zomg, milline anime. Sellist asja suudavad küll ainult jaapanlased välja mõelda. Erinevalt Euroopast, kus mõningad teemad siiamaani suur tabu on, võtavad nad seda asja ikka väga lõdvalt. Huvitav, mida Itaallased sellest sarjast arvavad?
Alguses pandi kohe selline tamp peale, et pidi päris kõvasti pausinuppu vägistama, et millesti aru saada. Hiljem harjus ära.
Balti riigid olid väga coolid. Lõbus vaatamine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2009 23:35 Teema:
|
|
|
Teema käsitlus on originaalne, aga kui sa sellega ära harjud, siis ei paku enam nalja. Oleks siis veel pisut pikem ja mitte nii kokkusurutud. Ei peaks kogu aeg pausi kasutama. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Veeb 24, 2009 00:20 Teema:
|
|
|
Kurat küll noh kas mina pean ka üle pikka aja torrenteid kasutama?
Kellegil Hetalia direct-dload linki pole jagada? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|