Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 00:42 Teema: Photon OAV
|
|
|
Genres: Adventure, Comedy, Drama, Mecha, Romance, Science Fiction, Shounen
Osasid: 6/6
Selles animes saab näha tisse mitte et se midagi erilist oleks aga vanuse reiting on mature...
Sisu on ka selline kus ma leidsin end aegajalt tegelastele tegemiste yle naeru kõkutamas, mitte et seal nyyd midagi roppu toimuks.
Peategelane, mitte kyll kõige andekamate vaimsete võimetega aga selle eest heasydamilik suudab enda ymber koguda karja kenasid naisi ja siis kõrbes seigelda kohati tuletas meelde tenchi gpx i.
Kahju ainult et ainult 6 osa aga samas ka arusaadav...
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 02:00 Teema:
|
|
|
Piltide järgi tundub naljakas, eriti värdjas oli 5. pilt ja viimane oli kõige toredam, aga liiga matuurse reitinguga mulle veel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Reede Märts 23, 2007 20:08 Teema:
|
|
|
Nüüdseks nähtud. Vaadata võib aga mingiks lemmikuks ei saanud.
Suht tavaline jant, ei suutnud end tegelastega samastada, ei hoolinud sellest kui ka pahad oleksid häid võitnud, pealegi ega pooletoobine ole hea peategelane (olgugi tal head kavatsused). _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Laup Märts 24, 2007 00:55 Teema:
|
|
|
Mina ei ütleks, et "suht tavaline jant", kui oleks, siis teistkordsel vaatamisel naljakas poleks enam ja ka esimesel korral suunurk ehk ainult kerkiks natuke. Minuarust pigem päris hea komöödia oli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Reede Apr 06, 2007 09:58 Teema:
|
|
|
Nojah, ma olen ju seda seriaali vaid üks kord näinud. Esmakordsel vaatamisel suunurgad kõrvade taha ei ulatunud. Samuti jahutab minu entusiasmi selle seriaali suhtes ingliskeelne pealkiri - "Photon: The Idiot Adventures". Mis ma totukese üle ikka irvitan. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Esm Jan 19, 2009 16:09 Teema:
|
|
|
Mul on alati hea meel seda sarja inimestele reklaamida, kuna tegu on toreda ja asjaliku pärliga
Praegu aga võtan ja ulatan abistava käe ja bumpin seda teemat kergelt, et need kellel see vaatamata on, seda teha saaks  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Jan 19, 2009 19:15 Teema:
|
|
|
wtf @ pilt no.5 O_o _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|