Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Jan 05, 2009 16:00 Teema: Mangad mida on teatud lauluga hea lugeda
|
|
|
Näiteks mulle meeldib lugeda Vagabond-i ja samal ajal kuulata thee michelle gun elephant-i taiyo wo tsukande-t (Kuna crunchyrollis pole enam, selle b2ndi laule ja kuna mul windows media playeris, ei ole ka seda nime kirjas, siis ei tea ma, kas mul see nimi 6igesti kirjutatud.).. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Jan 05, 2009 18:00 Teema:
|
|
|
Vahel loen School Rumble't ja kuulan School Rumble soundtracki ja söön õuna. Tegelt võikski uue teema teha söömisharjumustest manga lugemise või anime vaatamise ajal. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Jan 05, 2009 18:20 Teema:
|
|
|
Mina närin näiteks mõnikord oma kõrvaklappide juhet, sellest võiks ka tegelikult eraldi teema teha (et kellel mis harjumused mangat lugedes on).
Ja teemasse - kuulan seda mis juhtub. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Esm Jan 05, 2009 22:29 Teema:
|
|
|
Mmm...kunagi ma kuulasin BLAME!'i lugedes Gackti laulu 'Lu:na'. Nüüd meenutab see lugu mulle koguaeg BLAME!'i ja minu meelest sobib see väga hästi selle lugemiseks. xD
Selle mangaga lähevad ka hästi Yoji Biomehanika ja eriti KoRn'i lood, minu meelest
igatahes kui mul tekib tahtmine seda uuesti lugeda, siis valin ma just need tausta mängima ^_^ _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Jan 06, 2009 11:51 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Vahel loen School Rumble't ja kuulan School Rumble soundtracki ja söön õuna. Tegelt võikski uue teema teha söömisharjumustest manga lugemise või anime vaatamise ajal. |
Bushidon kirjutas: | Mina närin näiteks mõnikord oma kõrvaklappide juhet, sellest võiks ka tegelikult eraldi teema teha (et kellel mis harjumused mangat lugedes on).
Ja teemasse - kuulan seda mis juhtub. |
Ma ei tea, miks teile kahele meeldib, mind nii palju kiusata... Minu arust on v2ga hea, kui sa kuulad n2iteks rongis, mingit laulu mis l2heb kokku, mingi teatud mangaga ja sulle tulevad need head tseenid sellest mangast m6ttesse...  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Jan 06, 2009 15:05 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | head tseenid |
mis muidugi tõstatab küsimuse, mis sorti mangat talle lugeda meeldib. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Jan 06, 2009 15:34 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | erik_schults kirjutas: | head tseenid |
mis muidugi tõstatab küsimuse, mis sorti mangat talle lugeda meeldib. |
Tõenäoliselt mitte neid, mida sina loed!
Minu mangalugemisi saadab vaikus ja kõik sellega kaasnev.
! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Jan 06, 2009 17:27 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: |
Ma ei tea, miks teile kahele meeldib, mind nii palju kiusata... |
Okei, tegelt ma ei söö õuna samal ajal ilmselt. Ja ilmselt ei seostuks mul järgmine õunasöömine konkreetse mangaga.
Aga see teema tuletab meelde kuidas ma lugesin Amberi pentaloogiat (või siis dekaloogia esimest viit raamatut) ja kuulasin Depeche Mode'i ning endiselt meenub mulle Depeche Mode'i kuulates (kui peale satun) häguselt tolle teose õhustik ja iseloom. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Jan 06, 2009 17:38 Teema:
|
|
|
kui ma midagi(sh mangat) loen, siis reeglina üritan midagi mitte kuulata.
Aga nagu Ummilegi tuletab mulle see teema meelde üht asja.
Nimelt ükskord mängisin Quake'i ja käis taustas ATB - ecstasy.
Rahulik lugu ju iseenesest aga nüüd iga kord kui kuulen, on silme ees kahuriliha ja headshotid. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Teis Jan 06, 2009 23:24 Teema:
|
|
|
Kuulan seda mis juhtub.
Mulle tuletab see teema meelde, kuidas ma Aimo nimelist laulu kuulasin Macross Frontieri OSTist samal ajal kui lugesin "Meister ja Margaritat" ning nüüd seostub mulle selle raamatu maagilisus alati selle Aimo lauluga.
(praegu kuulasin seda lugu uuesti ja taas meenus see raamat) _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Esm Jan 12, 2009 23:48 Teema:
|
|
|
mangat lugedes tuleb kuulata :
1 : The Flashbulb - Soundtrack To A Vacant Life
2 : Freescha - What Comes Inside You; Head Warlock Double Stare
3 : Boards Of Canada - Music Has The Right To Children
lugupidamatusega,
C.
ee..ö
tähendab siis
möla peab laulus vähe olema _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
|