Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Trash

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 09:49 Teema:
|
|
|
Ma leidsin esimese Inglise, Itaalia ja Poola (!!!) custom subbidega, arvata võib, et ollakse valmis neid ka järgnevale diskile lisama.
Höh höh!!! _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 10:00 Teema:
|
|
|
Et nad lisavad siis neid fansubijate sub'e sinna? Cool. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Aug 24, 2008 19:11 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Et nad lisavad siis neid fansubijate sub'e sinna? Cool. |
Et "If you paid for this you were ripped off" moodi cool? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Püh Aug 24, 2008 20:06 Teema:
|
|
|
Lõpuks sain Kaiba ka lõpuni vaadatud ning olen lõpmata kurb, sest jälle midagi nii head ja toredat on lõppenud. Kindlasti üks mõnusamaid animesid, mida ma üldse näinud olen ning esmakordselt ei teinud ma mitte ühtegi skippi OP's ega ED's, vaid nautisin igat hetke ning neile, kes vinguvad kvaliteedi puuduse üle !!!! _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Aug 24, 2008 20:29 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | acousmatique kirjutas: | Et nad lisavad siis neid fansubijate sub'e sinna? Cool. |
Et "If you paid for this you were ripped off" moodi cool? |
ma arvan et Trash "leidis" Kaiba ühelt BT tracker'ilt, mitte poest. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Jan 05, 2009 01:00 Teema:
|
|
|
Lisan oma kiidulaulu ka siia lõppu... ning ühtlasi on see väike bump ja teene neile, kellel see sari veel vaatamata.
Kaiba oli lausa uskumatult hea. Joonistusstiil võib meeldida või mitte - mulle meeldis - kuid see pole kaugeltki mitte ainus asi, mis Kaiba eriliseks teeb. Pigem on selleks kogu kompott, alustades audiovisuaalsest küljest, värskeid ideid pungil sci-fi settingust ja kergesti armsaksaavatest tegelastest ning lõpetades sügavalt hingemineva looga. Fantastiline sari.
10/10. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|