Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Nov 13, 2008 00:14 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Kas mingisugused haridusalased institutsioonid on keskmise jaapanlasest stsenaristi meelest tõesti ainsad kohad, kus kellegi vaimne võimekus end demonstreerib? Ja kas tõesti on see esimene asi mille põhjal me kedagi üles hakkame ehitama? Fuck that shit. |
See ei ole mitte ainult keskmise jaapanlasest stsenaristi probleem, vaid kogu tänapäevase kapitalistliku maailma üks osa. Paratamatult kiputakse nooremaid inimesi just selle järgi üksteisest eristama, kuidas nad koolis hakkama saavad, ning selle kaudu neid mingite kindlate stereotüüpide raamidesse suruma. Kuna see on ühiskonnas nii juurdunud, siis paraku minnakse tihti eneselegi märkamatult sellega kaasa ja saadaksegi selleks stereotüüpseks kujuks, keda teised näevad. Võib ju öelda, et pea igas klassis on enamik neid põhilisi stereotüüpe esindatud. Selleks, et nende taga olevaid inimesi näha, on tihti vaja rohkem kui vaid põgusat esmapilku. Seega - reaalsusest irdunud? - ei ütleks.
Aga nüüd ma läksin antud anime teemast küll väga kaugele. Peale mõnda esimest minutit ei ole seal koolist enam juttugi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Nelj Nov 13, 2008 20:11 Teema:
|
|
|
Jätsin Kurozuka pooleli 4. episoodi pealt. Peale 1. episoodi läks asi järjest igavamaks. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Nov 13, 2008 20:39 Teema:
|
|
|
Ma jätsin ka just, 3. episoodi pealt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Nov 13, 2008 20:50 Teema:
|
|
|
Ma pole ka edasi vaadata viitsinud, aga vaatan ikka, ainult 12 vms oligi ju. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Nelj Nov 13, 2008 21:28 Teema:
|
|
|
Vaatasin Detroit metal city 1. osa ära. Tõsiselt hea . Tänud sellele, kes seda kuskil promos. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Laup Nov 15, 2008 21:40 Teema:
|
|
|
[ANBU]_Astro_Fighter_Sunred_01_[170751D6].mkv
Võimalik, et sellel on tulevikku, eks näis. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Dets 15, 2008 22:54 Teema:
|
|
|
Ma märgiks ära, et Shikabane Hime Aka läheb minu jaoks järjest paremaks ja põnevamaks. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Boom Jinx!

Liitunud: 18 Dets 2008 Postitusi: 83 Asukoht: A State of Trance!
|
Postitatud: Nelj Dets 18, 2008 23:04 Teema:
|
|
|
Kurozuka vaatan küll lõpuni.
Lõpu poole läheb päris huvitavaks. Kurol on ulmeline valulävi  _________________ Mina OtakuCenteris
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Laup Dets 20, 2008 21:30 Teema:
|
|
|
Üle pika aja olen ka leidnud midagi uut mis mulle väga meeldib Michiko to Hatchin
Seda vaadates tekib väikse lapse vaimustus ausalt.
Olen näinud 8 osa siiamaani ja loodan, et tulevikus storyline ei paku mulle pettumust. Kuna minu lemmikuimate hulka kuuluvad Samurai Champloo ja Cowboy Bebop sobib see sari mulle nagu rusikas silmaauku. Michiko oleks Mugeniga hea paar. (Mina ja mu naiselikud seosed.) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Miiia
|
Postitatud: Teis Dets 30, 2008 17:29 Teema:
|
|
|
Ei, ärge jätke Kurozukat pooleli. See lähebki peale neljandat episoodi aina huvitavamaks. Aeg-ajalt on anime võib-olla kuidagi liiga tumm, aga siiski... mulle igatahes meeldib. 9. osa oli kuidagi eriti hea ja põnev.
Ja Kannagi on kah mõnus. Tegelaskujud on väga naljakad.
Täna hakkan To Aru Majutsu no Index'it vaatama ja kui te siin Michiko to Hatchin'it niivõrd kiidate, siis selle võtan kohe uuel aastal ette
Mulle tavaliselt ei meeldi vaadata osasid ühekaupa. Nii ma siis ootan natukene aega, mil' aeg nii kaugel, et saan kohe mitu osa järjest vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 16:06 Teema:
|
|
|
Just lõpetasin GA-REI-ZERO vaatamise. SPOILER! Kaks esimest osa on tegelikult lõpuosad. Tasub alates 3 osast vaadata, kus alles algab õige asi pihta.
Hea ja kurb anime, mulle meeldis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Aug 17, 2009 07:28 Teema:
|
|
|
Tytania jõudsin sarjaga lõppule ja olen rahul, et lõpuni vaatasin. Algul tundub tõesti igav, aga kõik need taktikad mida, vastased üksteise vastu kasutavad on väga huvitavad. See on ehtne meeste ja poiste anime. Seal on põhiteema sõda, sõjalaevade strateegia ja taktika. Anime ise on ilusa graafikaga ja sound on ka hea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|