Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Esm Dets 22, 2008 20:28 Teema:
|
|
|
minu poliitiline suundumus
väga kahtlaselt joone peal asub see täpp  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Dets 22, 2008 21:19 Teema:
|
|
|
Paistab, et ma siiamaani kõige parempoolsem bakalane.
Hea test. Mõni küsimus pani täitsa mõtlema, ei osanudki kohe hetkega sobivat vastust välja pakkuda.
Teises teistis jäi minu skoor sinna liberaali ja tsentristi vahelise joone keskele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2008 17:57 Teema:
|
|
|
vähemalt oled liberaalsuse poolel mitte autoritaarsuse. muidu oleks sa koletis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2008 18:34 Teema:
|
|
|
alarkivi kirjutas: | vähemalt oled liberaalsuse poolel mitte autoritaarsuse. muidu oleks sa koletis  |
Pigem võiks ma muidu olla edukas poliitik:
http://www.politicalcompass.org/images/internationalchart.gif
Aga ei, autoritaarsust ei ole minus kübetki. Ja parempoolsed vaated ei tee minust veel rahvavaenlast  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2008 23:01 Teema:
|
|
|
tee järgi _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2008 23:11 Teema:
|
|
|
Sel puhul on see eriti kerge, arvestades, et on vaja lingi aadressis mõned numbrid muuta. Kuigi, milleks on see vajalik.
Muidu tore, et kasutajad testist huvitatud on. Sarnasusi tulemustes ei tohiks väga imeks panna, sest me kõik laiemas laastus üks generatsiooni lapsed ja ühe ideoloogia all õpetatud. Ma mõtlen selle all ka neid, kes nõukogude ajal lasteaias või isegi algkoolis käisid. Praegu on sellest juba nii palju aega möödas, et maailmavaade on ikka see, mille ühiskond peale surub. Ja animevaatajatena peaksime olema tolerantsemad kui muidu. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Kolm Dets 24, 2008 00:23 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Sarnasusi tulemustes ei tohiks väga imeks panna, sest me kõik laiemas laastus üks generatsiooni lapsed ja ühe ideoloogia all õpetatud. Ma mõtlen selle all ka neid, kes nõukogude ajal lasteaias või isegi algkoolis käisid. Praegu on sellest juba nii palju aega möödas, et maailmavaade on ikka see, mille ühiskond peale surub. |
Ega tegelikult ainult meie generatsiooni asi see ole. Ma tegin oma vanematele (nad on suhteliselt noored) ka ja neilgi tuli liberaalne vasakpoolsus. Pigem küsimus on vanuses. Kui inimene saab vanemaks muutub ta oma vaadetelt konservatiivsemaks ning ka võib öelda et autoritaarsemaks, kuna ta otsib stabiilsust. Kui vaadata kuhu jäävad vanad mehed ehk poliitikud, siis see on üpriski teistsugune tulemus, kui meil, noortel (isegi Eesti keda esindavad valdavalt sotsiaaldemokraadid jääb kuhugi väga imelikku piirkonda).
A muidu jah samavanuseliste vaated on sarnased: näiteks minu ja genky vasakpoolsus on -5,88 (ta on küll minust liberaalsem)
EDIT: Ma mõtlesin tegelikult sama generatsioon mitte samavanuseline (ta on minust ikka kõva kuus aastat vanem). lihtsalt kellaeg oli juba selline, mil minusugused väikelapsed oleks pidanud juba ammu magama ning seetõttu ma ei suuda kirjutada adekvaatseid postitusi ja kasutan valesid sõnu. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest
Viimati muutis seda Võhik (Kolm Dets 24, 2008 01:02). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Dets 24, 2008 00:31 Teema:
|
|
|
Võhik kirjutas: | A muidu jah samavanuseliste vaated on sarnased: näiteks minu ja genky vasakpoolsus on -5,88 (ta on küll minust liberaalsem) |
Ma olen sinust küll kõva 6 aastat vanem, seega ei tea, kust sa võrdluse võtsid. Küll aga pmst nõustun. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Kolm Dets 24, 2008 00:36 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Võhik kirjutas: | A muidu jah samavanuseliste vaated on sarnased: näiteks minu ja genky vasakpoolsus on -5,88 (ta on küll minust liberaalsem) |
Ma olen sinust küll kõva 6 aastat vanem, seega ei tea, kust sa võrdluse võtsid. Küll aga pmst nõustun. |
6 aastat vahet on ikkagi sama generatsioon. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Dets 24, 2008 00:47 Teema:
|
|
|
Võhik kirjutas: | 6 aastat vahet on ikkagi sama generatsioon. |
Ma tean, et ma nüüd norin ja spämmin, aga 'samavanuseline' ning 'generatsioon' on eri ajapikkustega siiski. Seega oleks olnud õigem kasutada sõna 'generatsioon', mitte 'samavanuseline'.
Lihtsalt pidin mainima. Ei mõelnud midagi halba  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Kolm Dets 24, 2008 13:50 Teema:
|
|
|
http://politicalcompass.org/printablegraph?ec=-1.38&soc=-3.95 Liberaal olla on uhke ja hää. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Dets 24, 2008 15:31 Teema:
|
|
|
Võhik kirjutas: | Kui inimene saab vanemaks muutub ta oma vaadetelt konservatiivsemaks ning ka võib öelda et autoritaarsemaks, kuna ta otsib stabiilsust. Kui vaadata kuhu jäävad vanad mehed ehk poliitikud, siis see on üpriski teistsugune tulemus, kui meil, noortel |
Tegelikult arvan ma, et see tulemuste erinevus ei tulene niivõrd vanusest kui sellest, kuidas need graafikud koostatud on. Bakalaste liberaarsed maailmavaateid kajastavad graafikud tulevad kõik ainult teoreetilistest testidest, kuid nagu ma aru saan, on need poliitikud (ja riigid) paigutatud sinna graafikutele nende reaalsete tegude, otsuste ja väljaütlemiste järgi. Ideaalis tahaks enamik inimesi olla liberaalid, kuid reaalses maailmas ja eriti kõrgetel (poliitilistel) kohtadel tuleb paraku aeg-ajalt ka teistsuguseid otsuseid vastu võtta, ole sa oma südames kuitahes liberaalne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Kolm Dets 24, 2008 19:48 Teema:
|
|
|
mina ei ole liberaalne  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Dets 24, 2008 19:54 Teema:
|
|
|
incognito kirjutas: | mina ei ole liberaalne  |
Õige ongi!  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Dets 25, 2008 12:00 Teema:
|
|
|
Mul endal on alust arvata, et see kuidas ma mõnele testile vastan versus see mida ma tegelikult teeksin ei pruugi kattuda.
Et mul ei ole midagi homoabielu vastu, või üldse homode. Aga kui ma peaksin nägema kusagil spas kahte rasvunud keskealist poolakat vees sulistamas ja kilkamas nagu 12-aastased tüdrukud, siis hakkab paha küll. Päris kindlasti kohe, raisk.
Pluss, Hiinal läheb päris hästi. Ja see riik on kohati ikka kõike muud kui liberaalne. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
GeorgK
|
Postitatud: Nelj Dets 25, 2008 15:30 Teema:
|
|
|
Mul oli suhteliselt sama mis Genkyl ei kasutanud palju Strongydega vastuseid,  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Nelj Dets 25, 2008 16:32 Teema:
|
|
|
meh mind tõesti ei huvita poliitika, ei viitsi seda testi teha, aga siin on psühhotüübi test http://www.dolphindream.planet.ee/index.php?page=4
ma isiklikult sain sellise tulemuse :
INTP
INTROVERT-INTUITIIVNE-MÕTLEJA-KOHANEJA
(ILI – Intuitiivselt-loogiline introvert)
ja psühholoogia tunnis antud karjäärivalikute testis sain sama tulemuse :3 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Nelj Dets 25, 2008 17:27 Teema:
|
|
|
mina olen:
ENTP
EKSTRAVERT-INTUITIIVNE-MÕTLEJA-KOHANEJA
(ILE – Intuitiivselt-loogiline ekstravert)
Karjäärivaliku testi eneseanalüüsis, mida ma hiljuti tegin, olen ma Ekstravert-Intuitiivne-Tundeinimene-Kohaneja, mis on tegelt ju sama, nii et mina usun.
Poliitilise vaate testis olin tsentrist. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|