Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 22:50 Teema:
|
|
|
liiga noor 
Viimati muutis seda alarkivi (Reede Dets 12, 2008 23:17). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 23:15 Teema:
|
|
|
Azuur kirjutas: | raidomees kirjutas: | Ma olen terve nädal end iga päev tundnud, nagu ma poleks üldse maganud. Jõud on otsas, pea on uimane, vahel isegi tikub uni peale. Hirmus on.
Mis ma tegema peaksin? |
Mul oli sama. Oleks koolis pea aegu magama tundide ajal jäänud. Siis jätsin ühe päeva kooli vahele ja kõik oli korras. Või noh parem vähemalt. |
Ma tahtsin ka, aga ema ei lubanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 23:17 Teema:
|
|
|
oota kui sa kooliealine oled siis unusta mu eelmine post ära  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 23:18 Teema:
|
|
|
Haha, eks ma üritan, ega ma seda valikut ei kaaluks ka ma usun.
Aa ja tahaks teid tänada selle eest kuidas te mu suure mehisuse praegu kambaga purustasite. Loodan, et seekord jääb see ka meelde! |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Laup Dets 13, 2008 00:19 Teema:
|
|
|
olukord, kus sa oled oma komplekside vms tõttu lasknud oma tervisliku seisu juba nii &;#*!% minna, et keegi teine peab sind käekõrval arsti juurde viima, on oluliselt alandavam kui ise arsti juurde minna. minu meelest vähemalt.
(te lihtsalt ei usuks mind, kui ma näiteid tooksin. ) _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Laup Dets 13, 2008 00:33 Teema:
|
|
|
Ei muidugi, parem on kannatada haiguses kui arsti juurde minna ju.
God forbid!
Ei mina saa sellisest põhimõttest aru. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Dets 13, 2008 01:47 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Haha, eks ma üritan, ega ma seda valikut ei kaaluks ka ma usun.
Aa ja tahaks teid tänada selle eest kuidas te mu suure mehisuse praegu kambaga purustasite. Loodan, et seekord jääb see ka meelde! |
waaah
Kõige tähtsam on olla pragmaatiline. Tuleb visata analüüsiv pilk peale ma hetkeolukorrale ja püüda leida lahendusi. Kui ise nende peale ei tule, siis pöördu kellegi teise poole. See võib rohkem aidata kui sa arvata võid, kuna teine osapool ei ole nii sissevõetud sinu probleemidest ja suudab seetõttu asju veidi kainema pilguga näha.
Näiteks.
Also: 1 British pound = 17.4968699 Estonian kroons _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Laup Dets 13, 2008 02:04 Teema:
|
|
|
1 Japanese yen = 0.12869028 Estonian kroons _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Laup Dets 13, 2008 03:23 Teema:
|
|
|
Azuur kirjutas: | Mul oli sama. Oleks koolis pea aegu magama tundide ajal jäänud. Siis jätsin ühe päeva kooli vahele ja kõik oli korras. Või noh parem vähemalt. |
Mida sa räägid? Mina näiteks magangi tundide ajal. Hea soe ruum, räägitakse unejuttu ning eriti hea on peale söögivahetundi, kui kõht ka täis on. Ahjaa ja laud on ka väga pehme. Magan valdavalt tundide ajal, mis minule vajalikud ei ole (ehk siis ained, mida ma oskan või milles ma eksamit ei tee). _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
jeree
|
Postitatud: Laup Dets 13, 2008 14:19 Teema:
|
|
|
FFXIII ja FFvXIII uued trailerid on üpriski krehvtised. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Laup Dets 13, 2008 16:40 Teema:
|
|
|
Võhik kirjutas: | Azuur kirjutas: | Mul oli sama. Oleks koolis pea aegu magama tundide ajal jäänud. Siis jätsin ühe päeva kooli vahele ja kõik oli korras. Või noh parem vähemalt. |
Mida sa räägid? Mina näiteks magangi tundide ajal. Hea soe ruum, räägitakse unejuttu ning eriti hea on peale söögivahetundi, kui kõht ka täis on. Ahjaa ja laud on ka väga pehme. Magan valdavalt tundide ajal, mis minule vajalikud ei ole (ehk siis ained, mida ma oskan või milles ma eksamit ei tee). |
Kuidas kellelegi. Mulle koolipink eriti mugav ei tundu.
A noh vähemalt aint 1 nädal veel. Siis saab 2 nädalat puhata. _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Dets 14, 2008 04:24 Teema:
|
|
|
Tulen ülimalt heas tujus Green Christmastilt koju ja nüüd tunnen tõsist kurvastust ja isegi masendust selle peale, kuidas minu abipalvet lihtsalt ignoreeritakse. Ja see on siis tänu selle eest, et üritusi korraldan.
Jah, ma tõsiselt solvusin, sest mitte kedagi ei paista huvitavat ning mitte keegi ei vaevu midagi ütlema või küsima.
Aitäh!
Siiski mainiks ära tänud ZeroEndorphinile, kes tundis muret minu mure pärast ning tyybile, kes palumise peale väikse kokkuvõtte tegi. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Dets 14, 2008 11:00 Teema:
|
|
|
see on küll mage, et keegi genksterit ei aita. ta on tõesti siin ainult igasuguse aktivismiga ja toreduseda silma torgand - võiks ju vastu ka tore olla. ma ise muidugi ei tea misasi on animatsuri isegi aga keegi ju peab teadma siit....millega oma mölaklust seletate? |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Dets 14, 2008 11:10 Teema:
|
|
|
mul on ka kurb. Ma küll ise ei käinud seal aga ikka on ebameeldiv et keegi ei aita. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Dets 14, 2008 11:35 Teema:
|
|
|
Nii need asjad on. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Dets 14, 2008 12:31 Teema:
|
|
|
lol kui mehine nimi see asashio on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Püh Dets 14, 2008 14:54 Teema:
|
|
|
ma teen enda oma henshini ( transformation) eriti manga sttiilis vist ei tule :p |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Dets 14, 2008 15:45 Teema:
|
|
|
Ma nagu ei saa aru, miks inimesed ei saa mõne lausega kirjutada ühest asjast, mis neile meeldis või ei meeldinud? Rohkem polegi vaja. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Dets 14, 2008 17:51 Teema:
|
|
|
Et sulle meeldivad sellised totaalselt fragmenteerunud kirjatükid, mille taga on 10 autorit? Ja loodad, et keegi teine seda ka lugeda tahaks?
Hmm. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Dets 14, 2008 18:04 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Et sulle meeldivad sellised totaalselt fragmenteerunud kirjatükid, mille taga on 10 autorit? Ja loodad, et keegi teine seda ka lugeda tahaks?
Hmm. |
Ma ise kirjutan enamuse osa artiklist ja seda korraldaja vaatepunktist. Küll aga, et saaks aimu sellest, millised olid toimunud asjad ning kuidas rahvale meeldis, lisan juurde inimeste arvamused. Tekst saab vastavalt kohendatud jne niiet mingit totaaselt fragmenteerunud teksti ei tule.
Mulle meeldiks küll rohkem, kui leiduks üks inimene, kes kirjutaks tervest päevast midagi või kõige meeldejäävamatest asjadest, aga nagu näha, sellist isikut ei leidu. Seega pean leppima sellega mis on ehk siis mitte millegagi. Mis on äärmiselt masendav ja tekib tunne, et ei saagi üritust artiklit kirjutada. Inimesed tahavad teada, kuidas üritus oli, mitte seda, kuidas ma iga asja ajal mööda saali ringi jooksin. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|