Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Nelj Dets 11, 2008 09:44 Teema:
|
|
|
sul on õigus. kuumutada ja siis. aga kuumutada kuidas, mis kiirusel painutada jne jne . ärviline "smoke glass" plex pole odav, ei tahaks katsetama hakkata sellega. pole enne pleksi kasutand aga nüüd selline tellimus, et on vaja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Nelj Dets 11, 2008 19:17 Teema:
|
|
|
Suutsin 13 tundi järjest magada täna öösel. Hommikul olin ikka väsinud -_-. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Nelj Dets 11, 2008 19:59 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Mul on ka nimedega probleem, kirjanduse arvestuses ei tulnud ühegi vanakreeka luuletaja nimi meelde -.- |
Mul ei tulnud ka need Archilochosed ja Solonid meelde.. : ( |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Nelj Dets 11, 2008 20:21 Teema:
|
|
|
No need on keerulised nimed, aga kui näiteks miski Peeter või Mati meelde ei tule  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Dets 11, 2008 23:22 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | ruri kirjutas: | raidomees kirjutas: | Muideks, mind on tabanud suur õnnetus, mu lumememm, kelle ma äkitselt tahtsin Elizabethiks nimetada, on läinud! Teised lumeloomad Toomemäel on kõik alles, just minu oma lõhuti ära... |
oled kindel, et just sinu teine oletus on tõsi mitte esimene? |
Oot-oot, ma võtan lonksu mahla... |
nagu shadowman ütles. tähenärimine küll, aga ise andsid selleks võimaluse. ja kujuta ette: see oleks ju tõesti hea kui ta oleks läinud mitte lõhutud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 00:06 Teema:
|
|
|
Ma olen terve nädal end iga päev tundnud, nagu ma poleks üldse maganud. Jõud on otsas, pea on uimane, vahel isegi tikub uni peale. Hirmus on.
Mis ma tegema peaksin? |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 00:12 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Ma olen terve nädal end iga päev tundnud, nagu ma poleks üldse maganud. Jõud on otsas, pea on uimane, vahel isegi tikub uni peale. Hirmus on.
Mis ma tegema peaksin? |
mediteeri, otsi abi "jumalalt", proovi endas selgusele jõuda. ja kui see ei aita, siis mine psühhiaatri juurde või tee midagi fataalset endaga. viimase võimalusena... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 00:24 Teema:
|
|
|
ruri jättis välja ühe väga tähtsa ning minu eelistatuima valikuvõimaluse: suck it up!
Elu peabki raske olema, muidu pole lõbus.
ja kas võin järeldada su jutust, et vaevledki lihtsalt unetuse käes? Sel juhul on vastus veel lihtsam ja see ei sisalda uneajal lumememmede ehitamist. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 00:41 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | ruri jättis välja ühe väga tähtsa ning minu eelistatuima valikuvõimaluse: suck it up!
Elu peabki raske olema, muidu pole lõbus. |
lepi sellega? mul ei ole kahju, et ma selle võimaluse välja jätsin, sest see on minu arust nagu viimane võimalus enda elus mida sa teha võid. samas lihtsaim... ja see on ka option muidugi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 09:25 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Mis ma tegema peaksin? |
Vähem arvutimänge.. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 15:05 Teema:
|
|
|
Hmm... Väga head ettepanekud ja ma muud ju ei teegi kui sucking it up, aga paha oli see nädal, nädala lõpuks hakkasid käed ka värisema Ma söön nüüd banaani, äkki saan vitamiini.
Jumalat ma ei usu, mediteerida ei oska, küll aga meeldib mulle otsida vaikne ja rahulik kohta ja mõelda pikalt asjade üle, arstide juures ma põhimõtte pärast eriti ei käi ja enesega midagi fataalset ei teeks ma isegi viimases võimaluses, sest see pole üldse mehine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 15:18 Teema:
|
|
|
Foorumis ebamääraselt hädaldada pole ka just väga mehine. Kui sul on tervisega probleemid, ent arstide juures sa "põhimõtte pärast" ei käi, siis on mul raske kujutleda, millist abi või nõu sa loodad ühe animefoorumi kasutajatelt saada. Siin on minu katse: Maga palju, söö vaheldusrikast ja tervislikku toitu ning suhtle inimestega, kelle seltskonnas sul on hea. Kui sümptomid sellest hoolimata jätkuvad, mine arsti juurde. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 15:55 Teema:
|
|
|
Tõsi, ma ei saa aru, miks ma koguaeg kirjutan siia sihukest paska. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 17:06 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | arstide juures ma põhimõtte pärast eriti ei käi | millise põhimõtte? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 17:12 Teema:
|
|
|
See on sihuke (eesti) meeste värk. Abi minnakse otsima ainult viimasel minutil, senikaua üritatakse välja kannatada, et tugevam ja sõltumatum näida. Abi vajamine on nõrkuse märk. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 21:39 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | See on sihuke (eesti) meeste värk. Abi minnakse otsima ainult viimasel minutil, senikaua üritatakse välja kannatada, et tugevam ja sõltumatum näida. Abi vajamine on nõrkuse märk. |
Word.Imo peaks iga eesti mees oma muredega ise hakkama saama.Kui endast jääb väheks,pöörduda sõbra,õe või mõne muu isiku poole,keda usaldad.Ma peaks olema enesetapu äärel,et oma muredest foorumisse kirjutada.
Võib olla julm mõne arust,aga see on minu arvamus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 21:45 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | acousmatique kirjutas: | See on sihuke (eesti) meeste värk. Abi minnakse otsima ainult viimasel minutil, senikaua üritatakse välja kannatada, et tugevam ja sõltumatum näida. Abi vajamine on nõrkuse märk. |
Word.Imo peaks iga eesti mees oma muredega ise hakkama saama.Kui endast jääb väheks,pöörduda sõbra,õe või mõne muu isiku poole,keda usaldad.Ma peaks olema enesetapu äärel,et oma muredest foorumisse kirjutada.
Võib olla julm mõne arust,aga see on minu arvamus. |
Seal ongi olukorra iroonia: foorumis/jutukas hädaldakse koguaeg, aga arsti juurde ei lähe keegi. Sest siis oled institutsionaliseeritud abivajaja. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Reede Dets 12, 2008 22:08 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Ma olen terve nädal end iga päev tundnud, nagu ma poleks üldse maganud. Jõud on otsas, pea on uimane, vahel isegi tikub uni peale. Hirmus on.
Mis ma tegema peaksin? |
Mul oli sama. Oleks koolis pea aegu magama tundide ajal jäänud. Siis jätsin ühe päeva kooli vahele ja kõik oli korras. Või noh parem vähemalt. _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|