Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
chi

|
Postitatud: Püh Apr 01, 2007 06:01 Teema: error message
|
|
|
aeg ajalt on siin igasugu huvitavaid erroreid näha...kusjuures vahest on ka peale mitmekordset lehe refreshimist ja vahest ainult korraks, mõtlesin, et võiks foorumi turvalisuse huvides teid sellest teavitada:
siin on 1 neist:
Kood: | phpBB : Critical Error
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1017 Can't find file: './virt3091/frm_config.frm' (errno: 24)
SELECT * FROM frm_config
Line : 215
File : common.php |
ja veel 1
Kood: |
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query in /data01/virt3091/domeenid/www.baka.ee/htdocs/foorum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data01/virt3091/domeenid/www.baka.ee/htdocs/foorum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data01/virt3091/domeenid/www.baka.ee/htdocs/foorum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database | |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Püh Dets 07, 2008 20:01 Teema:
|
|
|
noo kui juba sina teadasin teadan ka mina üht asja:
Nimelt! Täna läksin teemasse naruto ja panin Baka.ee kinni,siis aga tahtsin arvutit kinni panna Ja siis hakkas räigelt seda teemat pannema nii et pidin restarti tegema. lihtsalt hoiadan et siin võib olla mingi viiru või mingi selline asi |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Dets 07, 2008 20:21 Teema:
|
|
|
Ma kahtlustasin juba pikka aega, et adminid on Naruto teemat mingi kahtlase viirusega mürgitanud.
Tegelikult, Misty-chan, ei saa ühes teemas viirust olla. Võib vist julgelt väita, et ka siin foorumis viiruseid ei liigu, muidu kurdaksid ka teised lisaks sinule. Viirus võib olla sinu arvutis ja kuigi ma ei saa kindlalt midagi öelda, sest su kirjeldus on päris segane, siiski pakun, et tegu pole viirusega, vaid tekkis mingi väike probleem lehe sulgemisega. Arvuti lihtsalt paneb vahetevahel pange, see on üks elu seadusi ja sinna ei saa midagi parata. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Dets 07, 2008 20:30 Teema:
|
|
|
Enne kui ma bakasse tulin polnud mul kordagi vaja restarti teha, nüüd teen pea iga kuu " border="0" />
EDIT: ja mida see koodijupp mu sõnumi lõpus teeb? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Kolm Jan 28, 2009 07:13 Teema:
|
|
|
Kui ma vajutan foorumi pealehel ülal paremal linki "view posts made since last visit", siis ta ütleb ainult "No topics or posts met your search criteria". Kuid ma eeldan, et siin ikka postitatakse kui mind pole, ja tublisti, sest külastan foorumit väga harva.
Parandage ära vms.
Tänan. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Jan 28, 2009 10:20 Teema:
|
|
|
Minul töötab (Firefox). _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Jan 28, 2009 19:09 Teema:
|
|
|
Minul töötab ka. Ja see ei olene brauserist.
Ilmselt on viga selles, et külastad foorumit liiga harva ja pead hoopis ennast parandama, mitte foorumit.
EDIT: informatsiooniks veel, et foorumil on mingisugune floodimisvastane kaitse, mis ei luba järjestikku mitut otsingut teha ja mingi lühikese aja jooksul (10 sekundit?) eelmisest otsingust näidataksegi, nagu ei leitaks ühtki tulemust. Äkki klikkisid selle nupukese peal mitu korda järjest või tegelesid enne just millegi otsimisega? |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Esm Apr 06, 2009 07:48 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Minul töötab ka. Ja see ei olene brauserist.
Ilmselt on viga selles, et külastad foorumit liiga harva ja pead hoopis ennast parandama, mitte foorumit.
EDIT: informatsiooniks veel, et foorumil on mingisugune floodimisvastane kaitse, mis ei luba järjestikku mitut otsingut teha ja mingi lühikese aja jooksul (10 sekundit?) eelmisest otsingust näidataksegi, nagu ei leitaks ühtki tulemust. Äkki klikkisid selle nupukese peal mitu korda järjest või tegelesid enne just millegi otsimisega? |
Mittemidagi säärast pole teinud. Ühe korra vajutan ja midagi muud enne ei otsi, aga probleem endine  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|