OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Konsoolid&Mängud
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 61, 62, 63  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> mängud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Laup Nov 29, 2008 17:22    Teema: Vasta viitega

ShinNatsume kirjutas:
Ummi kirjutas:
ShinNatsume kirjutas:
Ummi kirjutas:
ShinNatsume kirjutas:

Muide, ta arvas et FF: VII on FF: 12 ...

Miks sa siis "orly" ütlesid selle asemel, et teda tema võimalikust veast viisakalt teavitada?

Sain pärast teada msn'is..

aga miks sa orly ütlesid? suht mõttetu, eks?

Kas mitte see spammi-joru mida me praegu arendame sama mõttetu pole?..

Ei ole, sest minul on harivad kavatsused, mis võiksid peatada sind täiesti tarbetute ja läbikukkunud postituste tegemisest.
driimer

Postitus Postitatud: Laup Nov 29, 2008 17:57    Teema: Vasta viitega

Ega sellest "orly"st suht mõttetumat postitust annab leida.

FFVII leidsin ise hetkel vaid Andrico veebipoest . Ehk on abiks :)
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Laup Nov 29, 2008 17:59    Teema: Vasta viitega

driimer kirjutas:

http://www.baka.ee/foorum/search.php?search_author=ShinNatsume
kui viitsid, võid ju otsida.
ShinNatsume
Robin, komadori

Postitus Postitatud: Püh Nov 30, 2008 14:55    Teema: Vasta viitega

driimer kirjutas:

FFVII leidsin ise hetkel vaid Andrico veebipoest . Ehk on abiks :)

See pole FF: VII, see on FF: VII Dirge of Cerberus..
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tyger

Postitus Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 17:59    Teema: Vasta viitega

Mängisin Clannadi visual noveli läbi, umbes nädal aega läks selle aja arvelt, mil ma vaatasin animed tavaliselt. Aga ma ei kahetse seda üldse. Valisin Kyou route. Võiks hästi tõmmata paraleele mingi väga hea armastus animega. Vahepeal läks küll natukene igavaks kätte ära, aga see oli mingiks 10 minutiks vist ainult. Mäng iseenest väga hea, eriti kui arvestada aastat 2004.
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 18:25    Teema: Vasta viitega

tyger kirjutas:
Mängisin Clannadi visual noveli läbi, umbes nädal aega läks selle aja arvelt, mil ma vaatasin animed tavaliselt. Aga ma ei kahetse seda üldse. Valisin Kyou route. Võiks hästi tõmmata paraleele mingi väga hea armastus animega. Vahepeal läks küll natukene igavaks kätte ära, aga see oli mingiks 10 minutiks vist ainult. Mäng iseenest väga hea, eriti kui arvestada aastat 2004.

Kas ta oli jaapani keeles või on kuskil inglisekeelselt ka saadaval?
Yoshy
U.C.0079

Postitus Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 18:54    Teema: Vasta viitega

Kas 2004. aastal tehtud mäng on liiga vana või liiga uus sinu jaoks tyger?
Tundub ingliskeelne fantõlge olemas küll, ei tea küll kas 100%.
http://clannad.thewafflehouse.net/index.php

Minu mänguaeg saab nüüd sisustatud "uue" Fire Emblemiga DSile.
Tagasi üles
tyger

Postitus Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 19:51    Teema: Vasta viitega

Ingliskeelne patch oli olemas, mis tegi vestlused ingliskeelseks, kõik muu(menüü jms) jäi jaapanikeelseks. Ja 2004 on suht vana mäng ikkagi minu arust.
Stopa
kibestunud sotsiopaat

Postitus Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 21:20    Teema: Vasta viitega

Clannadile on küll olemas suhteliselt korralik fäntõlge(paaris kohas jääb jaapani keel aga enamus vajalikku rääkimist on inglise keeles), endal Fuuko stoori läbi tehtud ja edasi ei viitsinud.

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
acousmatique

Postitus Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 21:39    Teema: Vasta viitega

Vanu mänge ei ole olemas, on ainult noored mängijad.
acousmatique

Postitus Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 22:17    Teema: Vasta viitega

Re: Fallout 3

Hei Fawkes. Mõni aeg tagasi sai kaks asja nagu selgeks:

1) Sind radiatsioon absoluutselt ei kahjusta
2) Sa oled minu ustav teener

Kas sa saaksid korra sinna ruumi minna, ühe koodi sisestada ja ühe nupu alla vajutada, sest mina, vot mina, saaksin seal kabiinis surma seda tehes. Sest radiatsioonikogus seal ruumis on surmav!

Kas sa saaksid seda teha?

Ei. Ei saa. Sest Bethesda ei osanud sellega arvestada.
cenorig

Postitus Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 22:52    Teema: Vasta viitega

acousmatique kirjutas:
Re: Fallout 3

plot hole lol

Fallouti olen ise ka nüüd mõnda aega pelanud ja jäin igatahes täiega rahule. Põhiliin on väga kiiresti läbitav, seega t¹illin juba ammu niisama ringi, level cap meeli muserdamas. Õigemini pean mängimisest pausi. Lihtsalt ei jõua enam, kuigi soovi ja tahtmist on.

Kõik on korras (nagu Norras) ja kui millegi üle nuriseda, siis väga anaalsed dialoogid. Rollimängu isu läheb kohe üle, kui kellegagi rääkima minna. Esiteks on voice acting nii madalal tasemel, et Microsoft Sami tekst kõlaks seal palju elavamalt. Too Fawkes oli üks tore erand ja isa ka, aga kui muidu on pealeloetud tekst tore lisa, siis F3-s lugesin teksti kiiresti läbi, et edasi klõpsida saaks. Ka sisu poolest on tekst kehv ja mis valikvastustesse puutub, siis - no tule taevas appi. Neid on keskmiselt kolm, ilusti jagunemas heaks, kurjaks ja neutraalseks. Kui tahad oma tegelase nüansse välja mängida või mingeid emotsioone näidata, siis unusta see kohe. Peaaegu kogu aeg jääb minul just see "sobiv vastus" leidmata. Ning ka maailma kohta ei saa mingit infot. Halloo, ma olen eluaeg kuskil maa all elanud ja nüüd tulen välja, leian eest maailma, kus on mutantid, ghoulid, deathclawd ja saladuslik Terase Vennaskond. Pakatan uudishimust! Esimeses mängus sai väga toredasti kõige vajaliku kohta infot, siin aga ei miskit. Isegi korralikke kuulujutte ei saa baaris õlle eest, ainult mõttetut möga mõne side-questi kohta, millele sa ise niikuinii varem või hiljem peale komistad.

Nii et kui keegi tahab Fallouti maailma sisse vajuda, siis linnadest hoidke kaugemale. Palju kõvem fiiling ükskõik millisesse asupunkti sattumisest (kus keegi ei oska su varustust parandada, eriti midagi müügiks pole ja teise madratsil puhkamine on 8. surmapatt) oli esmane tutvus välismaailmaga - ei osanud minna Megatoni, seega tõmbasin kabuhirmus ringi, otsides ööseks peavarju, sattudes peale kõiksugu pisikollidele, raideritele ja ka mõnele ghoulile metroojaamas.
Ja ärge quicktravelit kasutage, mina hakkasin alles mängu lõpul kasutama. Muidu on waaay too easy ja natuke mage ka.
acousmatique

Postitus Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 23:09    Teema: Vasta viitega

Kes veel mänginud ei ole, kuulake cenorigi. 100% õige jutt.

Selles mängus on midagi tõeliselt head peidus, aga seda on raske leida halva game design'i*, igava stoori, sisutute dialoogide ja korduvate dungeon'ite all. Nagu, tõsiselt raske.

Eriti raske on mängu aga nautida siis kui sul on head mälestused esimesest. This is your Deus Ex 2, bitches.

* VATS üldiselt - täitsa oogens; relvade totaalne impotentsus eatud tähtsate tegelaste vastu - mingil viisil aksepteeritav; võimalus magada end igalpool terveks ja suvaliselt fast travelit panna ilma igasuguste tagajärgedeta (peale öö ja päeva vahetus) - fuck off.
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Nelj Dets 04, 2008 23:46    Teema: Vasta viitega

Mind tehti fallout1's ghouliks ja ma jäin sellega täitsa rahule. Mulle ei meeldi, et mul koguaeg elu otsa saab. Stimpackid ja pudelikorgid kaovad. Laskemoon kaob kümnete vastaste keredesse. Granaadid plahvatavad ja panevad inimesi lendama. Üks lendas kõrge kaarega. Õhus veel tulistas, aga maha kukkudes suri ära. Vahel on tore miine panna.

Praegu otsustasin proovida mõnd linnatäit inimesi proovida tappa. Ebaõnnestumine ebaõnnestumise otsa. Siiski, ma ei jäta lootust! Mängudes peab ikka raskusi ka olema. Muidu oleks kõige suuremad raskused õige metroo leidmine ja supermutantide tobedalt pikk elu.
kammerer
mitjok

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 00:22    Teema: Vasta viitega

mul on selle mänguga selline love and hate relationship. iseenesest suht hea meelelahutus ja fallouti temaatikat on mõnus ahistada. aga samas on need bethesda tüübid ilgelt vaimuvaesed : (. ja mängul on tõega hunnikute viisi nõrki külgi mis eelmistele falloutidele häbi teevad.

morrowind on atmosfääri ja stoori jne wise siiani parim mäng mis bethesda teinud on ! ja eks vist oli rumal oodatagi et nad jagaks samsugust stiilitunnetust nagu troika tüübid.
Tagasi üles
shadowman

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 00:39    Teema: Vasta viitega

Ma ei ole elu sees ühki Fallouti mänginud, aga Cenorigi jutt pani millegipärast kaasa noogutama. Mõtlesin, et kuidas see kõik nii tuttav ette tuleb, aga umbes samasugust juttu ajaksin mina Oblivioni kohta, kui keegi küsiks. Kõik plussid ja miinused on nagu 100% samad. Mis ei ole muidugi eriti imekspandav, kuna mõlemad on ikkagi Bethesda tööd.

Ma ei tea, kas Fallouti quicktravel toimib samamoodi nagu Oblivioni oma, et sa saad põhimõtteliselt igast punktist suvalisel ajahetkel suvalisse linna või muusse kaardil mahamärgitud punkti teleporteeruda, aga igatahes pidasin ma sellist transpordiviisi Oblivioni suurimaks miinuseks. Võtab kõik selle avara maailma tunde ära. Selline quicktravel, nagu oli Morrowindis, kus said liikuda vaid kindlaid marsruute mööda, või kasvõi selline, nagu Gothicu seerias, kus olid küll teleportimiskivid, kuid nende omandamiseks pidi omajagu vaeva nägema, on minu arvates sellistes mängudes palju mõistlikumad valikud. Jah, ma tean, et keegi ei sunni quicktravelit kasutama, aga kui mäng on selle peale üles ehitatud, siis on muud transpordiviisid lihtsalt ajaraisk. Kuigi ma veetsin päris suure aja Oblivioni mängimisest hobusega mööda maailma ringi kapates.

Mis Fallouti seeriasse puutub, siis tegelikult on see minus juba amuu parajat huvi tekitanud, oleks vaid seda va ajakest rohkem.

EDIT:
Nõustun Kammereriga selles suhtes, et Morrowind on ülim. Ja kuna sellist mängu nagu Morrowind ükski lihtsurelikest koosnev firma välja lasta ei suudaks, siis sellepärast ei saa ma kuidagi nõustuda Kammereri teise väitega, et Bethesda koosneb vaimuvaesetest tüüpidest :)
Tagasi üles
ruri
hammustab rrrRRRRRrr

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 05:29    Teema: Vasta viitega

shadowman kirjutas:
Ma ei tea, kas Fallouti quicktravel toimib samamoodi nagu Oblivioni oma, et sa saad põhimõtteliselt igast punktist suvalisel ajahetkel suvalisse linna või muusse kaardil mahamärgitud punkti teleporteeruda, aga igatahes pidasin ma sellist transpordiviisi Oblivioni suurimaks miinuseks. Võtab kõik selle avara maailma tunde ära.

selline transpordiviis on vajalik kui sa kavatsed mängu mängida rohkem kui üks kord. muidu kaotavad klasside jmt valik enda mõtte, sest iga uue tegelase puhul pead teada-tuntud teekondade läbimiseks sada aega kulutama. ehk siis näiteks Oblivioni puhul - mitme tegelasega sa oleks seda nõus läbi mängima kui iga tegelase korral peaksid ühtesid ja samasid pikki teekondi läbima ja reaalselt ka ootama kui teekondi läbitakse? st, kuna tegemist on mänguga, siis minu arvates peab olema võimalus kiiresti ühest kohast teise saada ja vabadus maailma avastada.

Tsiteerin::
Selline quicktravel, nagu oli Morrowindis, kus said liikuda vaid kindlaid marsruute mööda, või kasvõi selline, nagu Gothicu seerias, kus olid küll teleportimiskivid, kuid nende omandamiseks pidi omajagu vaeva nägema, on minu arvates sellistes mängudes palju mõistlikumad valikud.

valik peab olema. kui sunnitakse peale quicktravel, siis on halb. kui sunnitakse peale aeglaselt/käsitsi ühest kohast teise reisimine, siis see on ka halb. selle koha pealt on Gothic 3 üsnagi hea, et lubab maailmas vabalt ringi liikuda (ja kusjuures tõesti vabalt, võrreldes näiteks Oblivioniga), st teleport kivide leidmisel on mõnus võimalus ühest linnast teise vabalt liikuda (kuigi peab teleporteerumise kivi ja koha leidma) ja samas on võimalus suva kohas ringi käia. Gothic 3 lahendus on minu arust vägagi hea - maailm on selline kus võid igal pool ja oma suva järgi ringi liikuda ning samas on ka teleport kohad olemas selleks, et kiirelt ühest kohast teise liikuda. minuarust suht lähedane ideaalsele mängukeskkonnale.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Envy

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 16:41    Teema: Vasta viitega

PSP peal olen mänginud Naruto Ultimate Ninja 2 ja Bleachi Blade Battlersit. Mõlemad sitad kahjuks.
E: Bleachi mängu nimi oli hoopis Bleach: Heat of the Soul 5.

Viimati muutis seda Envy (Laup Dets 06, 2008 14:45). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
kammerer
mitjok

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 19:14    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Selline quicktravel, nagu oli Morrowindis, kus said liikuda vaid kindlaid marsruute mööda, või kasvõi selline, nagu Gothicu seerias, kus olid küll teleportimiskivid, kuid nende omandamiseks pidi omajagu vaeva nägema, on minu arvates sellistes mängudes palju mõistlikumad valikud.

minu arvates oli morrowindi reisimise süsteem ideaalne. seal olid kindlad marsruudid mida mööda stilt striderid sõudsid ja said endale nende peale "pileti" osta. see andis mängule kõvasti juurde, et kaugematesse paikadesse rändamiseks pidi tegema ümberistumisi jne : ). peale stilt striderite oli ka morrowindis erinevad teleporteerumise süsteemid - lähimatesse templitesse ja mage guildidesse. kuid olid ka "badlands"id, kus ühistransport ei liikunud ning tihti pidi pikki jalutuskäike ette võtma.

üldiselt mind oblivioni ja fallout 3e quick travel nii väga ei häiri. ka fallout 1s ja 2s oli quick travel ainult selle erinevusega et sa võisid tihtipeale encounterite peale sattuda. põhimõtteliselt oleks saanud selle encounterite süsteemi ka fallout 3e lisada.

mina ootan hetkel fallout 3e mode, mis selle mängu kindlasti palju huvitavamaks muudavad !
Tagasi üles
ninjaking241

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 21:05    Teema: Vasta viitega

Envy kirjutas:
PSP peal olen mänginud Naruto Ultimate Ninja 2 ja Bleachi Blade Battlersit. Mõlemad sitad kahjuks.

PSP peal??? Ultimate ninja ja blade battelers on PS2 mängud...
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> mängud Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 61, 62, 63  Järgmine
Lehekülg 21, lehekülgi kokku 63

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes