Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ragnaripea

|
Postitatud: Esm Nov 10, 2008 08:40 Teema:
|
|
|
Jepjep, mingiaeg siin just lugesin sellest. Pidavat vist mingi uus osa mingiaeg tulema sellest PS2'le, kui ma nüüd õigesti mäletan. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Nov 10, 2008 09:43 Teema:
|
|
|
Väljas juba kuu aega. Kolmas osa PS3-le (ja tänapäeval pole välistatud, et ka XB360-le) millalgi järgmisel aastal. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Nov 10, 2008 09:59 Teema:
|
|
|
Äitäh Ostan siis selle PS2 versiooni ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Esm Nov 10, 2008 22:08 Teema:
|
|
|
Sai siis täna Fallout 3 ära lõpetatud.Jäin mänguga rahule aga kui teha ainult main questi,siis jääb ikka tohutult kaarti avastamata.Ma jooksin igal pool ringi,tegin enamusajast side-queste ja lõpetasin mängu lvl 16 juures.Lõpp oli nagu natukene liiga kerge ütleks.Ootasin suuremat madinat.Soovitan muidugi ka teistele mängimiseks,sest ma sain pidevalt südame rabandusi ja pimedad tunnelid+ghoulid sakivad sajaga . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Nov 10, 2008 22:44 Teema:
|
|
|
Ghoule on lahe sledgehammeriga peksta. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Nov 10, 2008 23:00 Teema:
|
|
|
Shishkebab, bitches. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Püh Nov 23, 2008 20:47 Teema:
|
|
|
Promon siis ühte mängu jälle.
Dynasty Warriors 6
Mäng tuli äsja välja PC,XBox360,PS2 kui ka PS3 peale.Jätkub siis vana Wu,Wei ja Shu dünastiate omavaheline võimuvõitlus.Minu arust on tehtud tohutu hüpe edasi DW5-eag võrreldes.Mängu kvaliteet on parem,videod on ilusad ja annavad hea ülevaate tegelaste välimusest.Leveleid tehes saad skillpointe,mida saad kulutada enda ,,statside" tõstmiseks.Skillide kasutamine meenutab osaliselt Final Fanatsy X skillide kasutamist.Mulle,kui vanale Dynasty Warriors seeriate mängijale,ei meeldinud aga see,et muudeti osade tegelaste relvi,mida nad kasutavad.Ühe naise Chakramid asendati vibuga,ühe mehe Tonfad asendati odaga jne.
Kõigile mass-hit&slash mängu austajatele soovitan soojalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Reede Nov 28, 2008 23:42 Teema:
|
|
|
Mulle tuli sisse, suur tahtmine m2ngida FFVII-d...Kas keegi saab 8elda, kas see on kristiines või kaubamajas myygil ja kui on, siis mis hinnaga?  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
jeree
|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 02:18 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Mulle tuli sisse, suur tahtmine m2ngida FFVII-d...Kas keegi saab 8elda, kas see on kristiines või kaubamajas myygil ja kui on, siis mis hinnaga?  |
Hui ongi müügil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 02:28 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Mulle tuli sisse, suur tahtmine m2ngida FFVII-d...Kas keegi saab 8elda, kas see on kristiines või kaubamajas myygil ja kui on, siis mis hinnaga?  |
Playstationile või arvutile? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 14:08 Teema:
|
|
|
vabandust, ei ole, vaatasin et kirjutatti XII... 
Viimati muutis seda ninjaking241 (Laup Nov 29, 2008 15:54). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 14:49 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | erik_schults kirjutas: | Mulle tuli sisse, suur tahtmine m2ngida FFVII-d...Kas keegi saab 8elda, kas see on kristiines või kaubamajas myygil ja kui on, siis mis hinnaga?  |
Kaubamajs oli, 499 krooni maksis. |
orly |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 15:52 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | orly |
keegi tore inimene kirjutas: | kurat see shinnatsume peaks labidaga vastu kurki saama | _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 15:53 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | orly |
keegi tore inimene kirjutas: | kurat see shinnatsume peaks labidaga vastu kurki saama | |
Muide, ta arvas et FF: VII on FF: 12 ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 15:55 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: |
Miks sa siis "orly" ütlesid selle asemel, et teda tema võimalikust veast viisakalt teavitada? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tubi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 16:54 Teema:
|
|
|
Playstation 1, mille peal on(olnud) umbes 70 piraatmängu ja mis kuidagi ikka veel töötab.
PC, piraatmängude number ületab mingi 200 piiri äkki, originaale 10 ringis.
Praegu mängin Sellist toredat mängu nagu Clannad the game. English patch on küll halb, aga parem kui mitte midagi. Mäng iseenest on super .
Emulaatorid pole kunagi huvitanud ega hakka ka huvitama(va tegin Dino crisis 2 läbi, mis PS1 peal enam ei töödanud). _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 17:10 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: |
Miks sa siis "orly" ütlesid selle asemel, et teda tema võimalikust veast viisakalt teavitada? |
Sain pärast teada msn'is.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 17:16 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Ummi kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: |
Miks sa siis "orly" ütlesid selle asemel, et teda tema võimalikust veast viisakalt teavitada? |
aga miks sa orly ütlesid? suht mõttetu, eks? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 17:20 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Ummi kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: |
aga miks sa orly ütlesid? suht mõttetu, eks? |
Kas mitte see spammi-joru mida me praegu arendame sama mõttetu pole?.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|