Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Nov 25, 2008 17:30 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Stopa kirjutas: | Eeh, olen mina alles nuub, minna olen sellest nimekirjast ainult DMCd näinud, teistest kuulen üldse esimest korda.  |
Ongi hea võimalus neid vaadata. |
Jeh, see kõik on väärt kraam. DMC vast isegi üks nõrgemaid esindajaid. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Teis Nov 25, 2008 18:41 Teema:
|
|
|
ma olen kõigist neist animedest kuulnud aga näinud pole ühtegi ja kahjuks juhtus järjekordselt nii et mul pole võimalik animeööle tulla. aga kavatsen need animed vist ise kunagi kodus ära vaadata. ehk kunagi tulevikus on võimalus ka mõnest animeööst osa võtta |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Teis Nov 25, 2008 19:59 Teema:
|
|
|
princess kirjutas: | ja kahjuks juhtus järjekordselt nii et mul pole võimalik animeööle tulla. |
OMG 2?
Valik on päris tore, huvitavaid asju kompoti sisse sattunud, mis siis, et enamus nähtud. Aga kahjuks jääb ka mul seekord jälle ära  |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Kolm Nov 26, 2008 16:17 Teema:
|
|
|
Midagi kangemat võib ka joogis võtta,et öösel soe oleks ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Nov 26, 2008 16:22 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | Midagi kangemat võib ka joogis võtta,et öösel soe oleks ? |
noortekeskus => ei
peaks olema _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Kolm Nov 26, 2008 16:27 Teema:
|
|
|
Kas see kahvatu kookon on midagi väärt kraam või niisama kägu sõnnik nagu enamus uusi seeriaid? |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Nov 26, 2008 16:45 Teema:
|
|
|
glaurung kirjutas: | Kas see kahvatu kookon on midagi väärt kraam või niisama kägu sõnnik nagu enamus uusi seeriaid? |
Ta on ilus ja üsna lühike, aga sügava mulje jätab ta ainult väga kindlate eelsoodumustega inimestele vist. Tseki ka Trashi arvustust. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Nov 27, 2008 13:47 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | Midagi kangemat võib ka joogis võtta,et öösel soe oleks ? |
Noortekeskuses ei ole alkohol lubatud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Nelj Nov 27, 2008 23:03 Teema:
|
|
|
et istekohti pole, tähendab, et on palju põrandat, kus saab magamiskotiga pikali aeleda? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Nov 27, 2008 23:14 Teema:
|
|
|
CupOfTea kirjutas: | et istekohti pole, tähendab, et on palju põrandat, kus saab magamiskotiga pikali aeleda? |
Yup, täpselt nii. Magamiseks saab samas kasutada kõrvalruumi. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewenstars
|
Postitatud: Reede Nov 28, 2008 12:48 Teema:
|
|
|
Kuidas siis veekeetjaga on? Kas on mõtet kiirnuudleid kaasa võtta? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Nov 28, 2008 13:54 Teema:
|
|
|
ewenstars kirjutas: | Kuidas siis veekeetjaga on? Kas on mõtet kiirnuudleid kaasa võtta? |
Ma ei tea, kas keegi võtab veekeetja kaasa? Minu oma, ma kardan, et on liiga kehva selle jaoks. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Nov 28, 2008 20:00 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | ewenstars kirjutas: | Kuidas siis veekeetjaga on? Kas on mõtet kiirnuudleid kaasa võtta? |
Ma ei tea, kas keegi võtab veekeetja kaasa? Minu oma, ma kardan, et on liiga kehva selle jaoks. |
Raiko(siin foorumis teda pole, aga üritusele on ta ennast kirja pannud) võtab oma teekannu kaasa. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Nov 28, 2008 20:58 Teema:
|
|
|
Kas see teekann on ka veekeetja? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Nov 28, 2008 22:01 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Kas see teekann on ka veekeetja? |
Ei ta toob lihtsalt kannuga vett kaasa .
Ma arvan, et vett keeta peaks küll saama.  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 15:57 Teema:
|
|
|
Bussiga tulijatele on nüüd nii, et kesklinnas minna buss 9 peale ning tulla maha Tähe erakliiniku peatuses. Kõnnite bussiliikumise suunas edasi. Noortekeskus asub Tähe ja Tehase nurgal. Vajadusel saate mulle helistada (number Asashio kodulehel) _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Nov 29, 2008 17:11 Teema:
|
|
|
Jälle ma suutsin unustada öelda, et võtke sussid kaasa Kes jõuab, see võtku! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Nov 30, 2008 14:13 Teema:
|
|
|
feil, aga tore oli.
või
oli tore, aga feil.
või
võit.
aga uni
üldiselt on mul viimasel ajal lihtsalt halb tuju ja kajuks see üritus seda minema ei viinud. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Nov 30, 2008 14:36 Teema:
|
|
|
Tähe noortekas pole ikka Urg. Urus on tore ja hubane... seal oli kuidagi... mittehubane, kuigi WC oli mõnus, puhas ja töötas!
Animed oli toredad, rahvas oli sõbralik. Samas... järgmisel korral paluks rohkem aktiivsust. Muidu toon oma piitsa kaasa ja hakkan järele aitama.
Aga aitäh kõigile, kes tulid ning ennast sellesse kitsasse ruumi ära mahutasid  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Püh Nov 30, 2008 14:38 Teema:
|
|
|
Nagu tavaliselt, tore üritus... Hästi palju armsaid, huvitavaid, pehmeid, karvaseid, sulelisi ja muidu toredaid inimesi :3 *Gotta hug em all*
Proovisin küll olla alati üliseltskondlik, aga enda arust kukkus see kehvalt välja Järgmine kord jälle
P.S. Naissoo esindajad olid kõik üli-üli-üliarmsad  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|