Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
karello

|
Postitatud: Püh Nov 09, 2003 11:51 Teema: Doromamire no tora
|
|
|
Jaapani Saatkonnas Tallinnas on olemas hunnik Hayao Miyazaki anime videosid ning mangasid.
Nende hulgas ka jaapanikeelne Doromamire no tora (Tigers covered with mud), mille tegevus toimub teatavasti Teise maailmasõja ajal Eestis. Täpsemalt Narva kandis.
Kas on kedagi nii osavat, kes suudaks selle eesti keelde tõlkida?
--------
karello |
|
Tagasi üles |
|
 |
catbert
Liitunud: 9 Jan 2003 Postitusi: 80 Asukoht: kohas kus hugo boss asendub phat farmiga.
|
Postitatud: Püh Nov 09, 2003 13:12 Teema:
|
|
|
igatahes mina julgen väita, et siin foorumis ei ole isikut, kes selle tõlkimisega hakkama saaks (kui on, siis alati saab ju posti editida, kekeke). kuid võib-olla ma eksin, ehk on mõni idleja kasutaja, kellest ma midagi ei tea, väga osav ning võtaks sellise asja ette : )
ok, ontopicusse võiks veel niipalju öelda, et ma soovitaks sul seda ise laiast netist otsida, hiljem üritan seda ma isegi teha. kui midagi leian, siis postin kohe siia threadi, seniks aga tsau. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Nov 09, 2003 13:48 Teema:
|
|
|
Äkki on sellest abi. Kui inglise keelt mõistad, prindi välja ja loe koos mangaga. Või tõlgi lausa ise selle järgi. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alciz

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2005 15:37 Teema: mu
|
|
|
Mu vend Õppib jaapanit 3 või 2 aastat juba
basicu ta juba teab aga ma ei tea  |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2005 18:05 Teema:
|
|
|
Aga selle mainimine siin, et seal saatkonnas on olemas animed ja mangad, lubab eeldada, et neile on ka mingi juurdpääs või ma eksin? _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|