Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 10:56 Teema: Minu naaber totoro/My neighbour Totoro
|
|
|
,,Minu naaber Totoro'' on maagiline ja südamlik lugu kahest õest,
kes kolivad koos isaga paksu metsa serval asuvasse majja,kus
pesitsevad seninägematud,kuid heatahtlikud vaimud.Film võitis
juba esimestel linastustel kinopubliku ja kriitikute üksmeelse
armastuse.Sageli nimetatakse läbinisti vägivallatut,,Totorot''
parimaks ja fantastilisemaks kogupere filmiks,mis iial kinolinale jõudnud
Pikkus: 83min
Cover
üks pilt multikast

Viimati muutis seda Misty-chan (Laup Nov 08, 2008 12:24). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 16:15 Teema:
|
|
|
Hmm minu arust oli Totoro ypriski igav..
See on paroodia Totorost.
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 17:24 Teema:
|
|
|
mulle ka nii väga ei meeldinud. ghibli on nii palju paremaid teinud. seal oli küll üks tore perverssne(ma ei oska seda kirjutada!) koht, kus see isa lastega vannis oli.
ma imetlen su oskust nii paljusid kirjavigu teha...  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 18:08 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | mulle ka nii väga ei meeldinud. ghibli on nii palju paremaid teinud. seal oli küll üks tore perverssne(ma ei oska seda kirjutada!) koht, kus see isa lastega vannis oli.
ma imetlen su oskust nii paljusid kirjavigu teha...  |
No kurat, tänapäeva lapsed on nii ära rikutud, et lihtsat vanniskäiku peetakse juba perversseks.
Suurepärane film. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 18:39 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | mulle ka nii väga ei meeldinud. ghibli on nii palju paremaid teinud. seal oli küll üks tore perverssne(ma ei oska seda kirjutada!) koht, kus see isa lastega vannis oli. |
perversne. perverssed asjad on toredad ainult väärastunud inimeste jaoks, seega see stseen ei ole perversne vaid lihtsalt tore ning näitab minu arust tervet ellusuhtumist.
minu jaoks on tegemist armsa filmiga mis jätab peale vaatamist tunde, et olen midagi head ja südamlikku näinud. igaljuhul meeldib. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 20:48 Teema:
|
|
|
olen täielikult nõus ummi ja ruriga. mõnusalt pool-melanhoolne nunnusus. väga tore. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sign3

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 20:50 Teema:
|
|
|
Totoro oli nunnu, filmi vaatamise ajal JAFFil mainisin seda üle kahekümne korra vist. Väga armas, positiivne, meeldejääv.
Ahjaa, millalgi vaatasin jaapani keeles, tore oli, kusjuures isegi teises toas olles, ainult kuulates, sain aru, mis toimub.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 21:05 Teema:
|
|
|
no eks ta oli ikka parem, kui mingi suvaline euroopa multikas, misiganes, ma lihtsalt ütlesin, et minu meelest on ghibli paremaid teinud. aga kui me vaatasime seda ~20 inimesese seltskonnaga siis järgnes vannis kõkutava isa stseenile küll vali naerupahvak. aga nõustun, soe filmike oli küll...  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 21:47 Teema:
|
|
|
Ma isegi ei tahaks mingeid võrdlusi tuua Totorole... lihtsalt üks siiralt südamlik joonisfilm. Väga meeldis. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawry

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 22:28 Teema:
|
|
|
noored ikka ei oska kvaliteeti hinnata
aga ikkagi, kõik Hayao Miyazaki filmid on super head, Mononoke Hime tundub siiski parim, mis mehe käe alt välja tulnud, aga Totoro on just parim tänu oma mitte vägivaldsusele ja storyle (seega teisel kohal pärast Mononoke't)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 22:30 Teema:
|
|
|
Mulle küll meeldis see film ja eesti keele dub oli hästi tehtud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Laup Nov 01, 2008 01:22 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | ...aga kui me vaatasime seda ~20 inimesese seltskonnaga siis järgnes vannis kõkutava isa stseenile küll vali naerupahvak. |
See ameerikalik varjatud tsensuur rikub tänapäeva lapsed ära. Selliseid stseene ei olda lihtsalt harjunud filmides nägema, kuna USAs ei julge ükski täiemõistuslik inimene neid näidata. Ma justkui lugesin kuskilt, et see sama kõnealune stseen tekitas omal ajal ameeriklaste hulgas üsna palju pahameelt ja ühiskondlikku poleemikat (sest mingil põhjusel õnnestus sellel halastamatute tsensorikääride vahelt tervena läbi pääseda).
Kui reaalses maailmas isa oma väikeste lastega koos vannis käib, ei vaata sellele keegi imelikult (võibolla mõni vaatab, aga see on tema isiklik probleem), aga kui seda filmis näidatakse, tembeldatakse kohe perversseks. Muidugi võiks selline stseen mingis kontekstis tõepoolest perversse olla, aga Totoros ei olnud ta seda kohe kindlasti. Jaapanis ei tekitaks selline asi ilmselt isegi kõneainet, aga meie läänelikku maailmapilti ei taha see kuidagi ära mahtuda. See tekitabki osades inimestes kas hämmingut, arusaamatust, viha või naerupahvakuid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muffin

|
Postitatud: Laup Nov 01, 2008 10:09 Teema:
|
|
|
On küll nunnu film
Ma kordasin seda JAFFil ka väääga mitu korda.
Ja seda suudan ma erinevalt mõnedest filmidest mitu mitu korda vaadata, ilma et ära tüdineks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Laup Nov 01, 2008 15:05 Teema:
|
|
|
kawry kirjutas: | noored ikka ei oska kvaliteeti hinnata
aga ikkagi, kõik Hayao Miyazaki filmid on super head, Mononoke Hime tundub siiski parim, mis mehe käe alt välja tulnud, aga Totoro on just parim tänu oma mitte vägivaldsusele ja storyle (seega teisel kohal pärast Mononoke't)  |
ma võtan seda isiklikult. ma ei öelnudm et see kehv on!
ninjaking241 kirjutas: | Mulle küll meeldis see film ja eesti keele dub oli hästi tehtud. |
hmm, mulle ei meeldinud. üldse mulle enam jaolt pole meeldinud need eesti dub'id, aga vaimudest viidus oli küll minu meelest jubaba/seniba hääl eesti versioonis parem. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Laup Nov 01, 2008 17:32 Teema:
|
|
|
Ma harva kasutan seda sõna ja proovin vältida, aga selle kohta võin vabal öelda väga nunnu. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawry

|
Postitatud: Laup Nov 01, 2008 17:58 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | kawry kirjutas: | noored ikka ei oska kvaliteeti hinnata
ma võtan seda isiklikult. ma ei öelnudm et see kehv on!
|
äkki sa juba reageerisid üle v mis kohta sa isiklikult võtad v sind puudutab  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Laup Nov 01, 2008 18:03 Teema:
|
|
|