Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Okt 24, 2008 21:56 Teema:
|
|
|
Fujiwara Kaoru on ka tõsiselt lahe. sedasorti ongi lahe. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 09:42 Teema:
|
|
|
Tokyo-pop on lahe firma aga kiidaksin kõige rohkem :
moyoco anno
Viimati muutis seda Misty-chan (Laup Okt 25, 2008 10:14). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 10:00 Teema:
|
|
|
Misa kirjutas: | Guru guru pon-chan on minu arust kõige lahedam XD |
Tegelikult räägitakse siin teemas mangade autoritest ehk mangakatest. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 10:02 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Misa kirjutas: | Guru guru pon-chan on minu arust kõige lahedam XD |
Tegelikult räägitakse siin teemas mangade autoritest ehk mangakatest. |
aah O.o |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 10:07 Teema:
|
|
|
ma hullult tahaks shojo beati tellida. nana ja pradise kissi mangad olen mõlemad läbi lugenud - nanal parem anime, parakissil manga. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 10:16 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | ma hullult tahaks shojo beati tellida. nana ja pradise kissi mangad olen mõlemad läbi lugenud - nanal parem anime, parakissil manga. |
Tegelikult räägitakse siin teemas mangakatest ehk mangade autoritest mitte mangaajakirjadest. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Laup Okt 25, 2008 11:51 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Karstike kirjutas: | ma hullult tahaks shojo beati tellida. nana ja pradise kissi mangad olen mõlemad läbi lugenud - nanal parem anime, parakissil manga. |
Tegelikult räägitakse siin teemas mangakatest ehk mangade autoritest mitte mangaajakirjadest. |
ai yazawa!  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Teis Nov 04, 2008 18:58 Teema:
|
|
|
Nii minu lemmikud MANGAKAD on masashi kishimoto ja
kiyohiko azuma loomulikult.  _________________ Error 404: Cake not found |
|
Tagasi üles |
|
 |
MadHatter
|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 19:04 Teema:
|
|
|
Parimad:
Takashi Okazaki - "Afro Samurai"
Kentaro Yabuki - "To-Love-RU" ja "Black Cat"
Shiro Amano - Kingdom Hearts Manga
Tite Kubo - Bleach
Halvimad:
Masashi Kishimoto - Naruto (esimesed chapterid on normid aga pärast 100-d oli joonistused mitte nii head, lugu on ka mulle liiga cliche) |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 19:58 Teema:
|
|
|
MadHatter kirjutas: | Halvimad:
Masashi Kishimoto - Naruto (esimesed chapterid on normid aga pärast 100-d oli joonistused mitte nii head, lugu on ka mulle liiga cliche) |
Sel juhul tekib küsimus, et mis küll sind sundis maailma halvima mangaka teosest koguni 100 peatükki (või rohkemgi) läbi lugema?
Muidugi on tore, kui inimene, kelle anime- ja mangahuvi on tekkinud põhiliselt Naruto tõttu, saab mingil hetkel aru, et on ka teisi ja palju paremaid asju olemas... aga et pärast seda nn valgustust hakata oma võimalik et endist lemmikut kohe maailma halvimaks tembeldama - sellest ma ei saa aru.
Ma ei ole küll mitte ainsatki lehekülge Narutot lugenud ja ka anime on minust puutumata jäänud, aga ma olen siiski üsna kindel, et üks nii populaarne sari ei saa nüüd nii halb ka olla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 20:08 Teema:
|
|
|
Teema nimi on parimad manga-kad, mitte halvimad manga-kad, nii et ma loodan et meie uus liige enam oma narutovastasust positiivse tooniga teemas ei väljenda.
Selle arvamuse (põhjendatud) väljendamiseks sobib ideaalselt naruto manga teema _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 20:21 Teema:
|
|
|
Yks inimesi kellel on paljud teosed head Tite Kubo..Kahju, et tal zombie powder pooleli j2i, aga mida parata.. ..Teine on Hideki Sorachi, tal on 1 one shot, mis oli ypriski hea ja Gintama on geniaalne..
Rohkem mulle p2he ei tule hetkel mangakaid.. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 21:09 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Yks inimesi kellel on paljud teosed head Tite Kubo |
Tite Kubol neid teoseid väga palju polegi, peale eelnimetatu ja Bleachi on tal veel paar nö. lühijuttu, aga sellega vist asi ka piirneb. Eks see suurem kuulsus ikka selle oran¾ipäise shinigamiga tuli. Üks asjasse mittepuutuv, kuid põnev fakt Kubo ja Bleachi kohta: nimelt ütles Kubo ühes intervjuus, et Urahara tegelaskuju põhineb osaliselt Muumitrollist tuntud Sniffil, mis on iseenesest päris naljakas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 21:35 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Üks asjasse mittepuutuv, kuid põnev fakt Kubo ja Bleachi kohta: nimelt ütles Kubo ühes intervjuus, et Urahara tegelaskuju põhineb osaliselt Muumitrollist tuntud Sniffil, mis on iseenesest päris naljakas. |
Sniffi? Äkki oli see Nuuskmõmmik ehk Snufkin? Viimasega on Uraharal nii välimuse kui iseloomu poolest palju rohkem sarnast. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 21:40 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: |
Tite Kubol neid teoseid väga palju polegi, peale eelnimetatu ja Bleachi on tal veel paar nö. lühijuttu, aga sellega vist asi ka piirneb. Eks see suurem kuulsus ikka selle oran¾ipäise shinigamiga tuli. Üks asjasse mittepuutuv, kuid põnev fakt Kubo ja Bleachi kohta: nimelt ütles Kubo ühes intervjuus, et Urahara tegelaskuju põhineb osaliselt Muumitrollist tuntud Sniffil, mis on iseenesest päris naljakas. |
Siis ma m2letasin valesti...Ma m2letasin, et tal oli v2hemalt 2 head teost rohkem..  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Veeb 05, 2009 21:55 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Bushidon kirjutas: | Üks asjasse mittepuutuv, kuid põnev fakt Kubo ja Bleachi kohta: nimelt ütles Kubo ühes intervjuus, et Urahara tegelaskuju põhineb osaliselt Muumitrollist tuntud Sniffil, mis on iseenesest päris naljakas. |
Sniffi? Äkki oli see Nuuskmõmmik ehk Snufkin? Viimasega on Uraharal nii välimuse kui iseloomu poolest palju rohkem sarnast. |
Sorri, Nuuskmõmmikut mõtlesingi. Kogemata tegin Sniffi temast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
NyappyInMyHeart

|
Postitatud: Reede Juul 03, 2009 17:14 Teema:
|
|
|
Moyoco Anno
Lugesin Sugar Sugar Rune'i ja Sakurani, parimad mangad, mida näinud olen. Tal on ilus & omapärane stiil, väga detailsed joonistused ja sisu on väga huvitav  _________________ それでも人生は美しい .
kiyoha higurashi |
|
Tagasi üles |
|
 |
NatsuMan

|
Postitatud: Püh Apr 04, 2010 16:06 Teema:
|
|
|
arvestades sellega et lemmik mangaks on mul One piece siis ka parimaks mangakaks on minu jaoks Eiichiro Oda, aga teisele kohale paneks selliseid inimesi nagu Tsugumi Ohba ja Takeshi Obata, kes tegid Death note'i. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Raxzu

|
Postitatud: Reede Märts 04, 2011 02:02 Teema:
|
|
|
Miks ei ole ma kordagi "Seo Kouji" nime siit kuulnud >.<
Kindlasti parim <3. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
snowflake

Liitunud: 7 Nov 2009 Postitusi: 42 Asukoht: H.E.L.L wanna join?
|
Postitatud: Esm Märts 21, 2011 15:17 Teema:
|
|
|
mu lemmikud on siis:
Peach-Pit
Prism Palette (2001)
DearS(2002–2005)
Rozen Maiden (2002–2007, 2008–present)
Zombie-Loan(2003–2011)
Shugo Chara!(2006–2010)
Illustlation (2008–2009)
Òkami Kakushi (2009)
Shugo Chara! Encore!(2010)
mulle meeldib siis nende(kaks inimest teevad) joonistus stiil ja kõik on tegelt super-äge neil
Kubo Tite
Zombiepowder(1999-2000)
Bleach(2001-)
siis Kubo Tite juures meeldib jällegi joonistusstiil ja jutt kah
Hiro Mashima
Rave master(1998-2005)
Plue's dog diaries(2002-2007)
Monster soul(2006-2007)
Fairy tail(2006-)
Monster hunter orange(2008-2009)
Chameleon(2008)
Nishikaze to Taiyou(2010)
tema mangade juures meeldib mulle Plue(lumememme moodi koer) _________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|