Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 19:43 Teema: Circus Mundus Absurdus
|
|
|
J2rgimsel aastal kavatseb tulla eestit kylastama yks lustakas tsirkuse trupp soomest, mille nimi on Circus Mundus Absurdus...Nad pidavat tegema siin tsirkust veebruaris (Nad kavatsevad tulla sellel ajal.) ja on oodata huvitavat show'd.
Circus Mundus Absurdus teeb huvitavaid trikke (V2ga haiged trikid.) ja vanuse piirangut ei pidevat olema ka, aga ma ei soovita inimestel alla 15 aastaste seda vaatama minna (Ma usun et m6ned hakkavad seal oksele.).
Siin on promo.. Circus Mundus Absurdus
Edit: Vabandust see oli vale h2ire.....Ma lugesin seda yhest lehekyljest et see peaks mingil ajal tulema, aga tuli v2lja, et see informatsioon oli t2iesti alusetu...Teada sain ma siis nii, et kysisin selle tsirkuse juhataja k2est, et millal nad t2psemalt peaks tulema ja tuli v2lja, et nad pole hiljuti eriti aktiivsed olnud ja ei tea kuidas see edasi l2heb neil...Aga see juhataja ytles mulle, et nad proovivad midagi kokku teha ja kyllap on neil siis ka uus nimi...Vabandust uuesti...  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Nelj Okt 23, 2008 22:39). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 20:18 Teema:
|
|
|
Tundub väga huvitav! Eriti meeldis güroskoopi kasutav tüüp. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 20:35 Teema:
|
|
|
see on päris twusted. aga ma arvan, et lähen ikka vaatama. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Jan 07, 2009 22:28 Teema:
|
|
|
Mõni aasta tagasi Dark rave vms sellise nimega üritusel nad käisid juba. Eks see maitse asi on, minul eriti ei pakkunud pinget veriseid inimesi vaadata. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|