OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Circus Mundus Absurdus

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
erik_schults

Postitus Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 19:43    Teema: Circus Mundus Absurdus Vasta viitega

J2rgimsel aastal kavatseb tulla eestit kylastama yks lustakas tsirkuse trupp soomest, mille nimi on Circus Mundus Absurdus...Nad pidavat tegema siin tsirkust veebruaris (Nad kavatsevad tulla sellel ajal.) ja on oodata huvitavat show'd.
Circus Mundus Absurdus teeb huvitavaid trikke (V2ga haiged trikid.) ja vanuse piirangut ei pidevat olema ka, aga ma ei soovita inimestel alla 15 aastaste seda vaatama minna (Ma usun et m6ned hakkavad seal oksele.).
Siin on promo.. Circus Mundus Absurdus

Edit: Vabandust see oli vale h2ire.....Ma lugesin seda yhest lehekyljest et see peaks mingil ajal tulema, aga tuli v2lja, et see informatsioon oli t2iesti alusetu...Teada sain ma siis nii, et kysisin selle tsirkuse juhataja k2est, et millal nad t2psemalt peaks tulema ja tuli v2lja, et nad pole hiljuti eriti aktiivsed olnud ja ei tea kuidas see edasi l2heb neil...Aga see juhataja ytles mulle, et nad proovivad midagi kokku teha ja kyllap on neil siis ka uus nimi...Vabandust uuesti... T_T

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Viimati muutis seda erik_schults (Nelj Okt 23, 2008 22:39). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
SSJ_Silver
ei piinle enam

Postitus Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 20:18    Teema: Vasta viitega

Tundub väga huvitav! Eriti meeldis güroskoopi kasutav tüüp.

"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Karstike
blabla -chan

Postitus Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 20:35    Teema: Vasta viitega

see on päris twusted. LaLaLaa aga ma arvan, et lähen ikka vaatama.
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
erik_schults

Postitus Postitatud: Kolm Jan 07, 2009 22:08    Teema: Vasta viitega

Ma sain just teada, et veebruaris tulevad paar inimest, sellest tsirkusest siia etendama veebruaris.. LaLaLaa Rohkem infot sellelt lehelt http://www.piercing.ee/saviours/index.html

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
dipsy
katto katto KATTO!!

Postitus Postitatud: Kolm Jan 07, 2009 22:28    Teema: Vasta viitega

Mõni aasta tagasi Dark rave vms sellise nimega üritusel nad käisid juba. Eks see maitse asi on, minul eriti ei pakkunud pinget veriseid inimesi vaadata.
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes