|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 16:03 Teema:
|
|
|
Mul silmade tegemine t2itsa k2pas, aga mul keha, n2gude ja juuste tegemisega tuleb palju t88d teha..Tegelt silmasi on k6ige kergem joonistada..  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 11:38 Teema:
|
|
|
Tegelen manga joonistamisega 1 ja pool aastat ei joonista kõige paremini aga käib küöö
harlikpliiats
pinal(töövahentide hoitmiseks)
kustukumm
teritaja
mehaanilinepliiats
A4 paber (mõnikord ka A3)
Photoshop
Adobe photoshop elements 5.0 (piltide editimiseks)
Mangastudio EX 3.0
Gimp2
Easy gif animatior
Photofilte
Poster Forge
Viimati muutis seda Misty-chan (Laup Dets 06, 2008 10:17). Kokku muudetud 4 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
fayt

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 13:58 Teema:
|
|
|
Kasutan õrna harilikku ette joonistamiseks siis teen mingi hb üle ning detailsemalt.
Vajan head muusikat =D Lihtsalt mõnusam nii. oleneb mida joonistada tahan. Kui kurb siis mingi mõtlema panev jne.
Mul muidu kõik suht hea peale labakäe =( Loodan Animatsuril keegi saab mulle õpetada
Riietusi ja saapaid peaksin kah veel harjutama =D _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Reede Nov 28, 2008 19:04 Teema:
|
|
|
Olen võhiklik joonistaja, kuna tegelen sellega alles kolmandat nädalat (ja kaheksandat lehetäit). Joonistan, siis kui üksi olen ja kedagi kõrval naermas ei ole, aga ka vahel niisama sodin tunni ajal. Koolisodid on nii vabakäega tehtud, et ma ei hooli, kui nende üle naerdakse.
Kasutan harilikku pliiatsit ja kustukummi. Pastakat ma ei saa kasutada, kuna ma enne alustamist panen kompositsioonid alati paika (teen igasugu ringe ja jooni ning poolitamisi, et kõik näo- ja kehaosad õigesse kohta kukuksid). Ma ei vaja mitut harilikku, kuna pärast kui ma olen juba tugevalt jooned üle tõmmanud on harilik juba nii nüri, et saab varjutada.
Kasutan tavalist A4 kirjutamispaberit. Muusika poole pealt on nii, et ma tean, et osa lugusid panevad mind paremini joonistama, kuid ma ei oska neid klassifitseerida. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
kittyxchan

|
Postitatud: Esm Dets 01, 2008 13:48 Teema:
|
|
|
Mulle meeldib ka H5-ga joonistada,kui harilikku kasutan ja kui suurematest piltidesr rääkida siis süsi on ka viimasel ajal minuga sõbraks saanud.Thehe XD .. Aga kui ma väga mässata ei viitsi siis nt must tintekas on üle kõige  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|