|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
6un
|
Postitatud: Esm Okt 20, 2008 19:14 Teema: M: manga
|
|
|
Tervitus,
mul oleks müüja(jälle ja ikka veel) "Hellsing"vol 7 "Naruto"vol 17 ning "Chobits" vol 7 , 8 saksa keeles (kaasas postkaart Chi'st)
Kunagi ammu sai Krisost tellitud aga nad koguvad tolmu(ruumipuudus) ning arvatavasti ei osta ka nendest sarjadest enam juurde.
Raamatud asuvad Tallinnas. PM kui on soovi
Pildid ka: http://s216.photobucket.com/albums/cc221/6un/?action=view¤t=09022009007.jpg
Ja kui huvi on siis on ka välja pakkuda ka sellised:
"Ptolemaiose värav" ,"Troonide mäng" esimene raamat, mõlemad 200EEK Sari õnnetuid lugusi :"Roomajate ruum" ja "Karm kool" 100EEK tükk
Viimati muutis seda 6un (Kolm Apr 01, 2009 18:54). Kokku muudetud 4 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Okt 20, 2008 19:52 Teema:
|
|
|
Kas "Ptolemaiose värav" on hea? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
6un
|
Postitatud: Esm Okt 20, 2008 20:03 Teema:
|
|
|
Mulle isiklikult meeldis, see on küll Bartimaeuse triloogia viimane raamat aga ma leian, et igal raamatul on oma stoori ja neid võib vabalt kõiki eraldi lugeda(nagu mina, alustan alati tagantpoolt)
Tsiteerin:: | Kaks tuhat aastat on möödunud sest ajast, kui Bartimaeus oma võimete tipul oli – võitmatu lahinguis ja võimsa võluri Ptolemaiose usaldusalune. Nüüd, maal vangis ja oma isand Nathanieli põlglikku suhtumist taluma pidades, taipab Bartimaeus, et tema jõud on otsakorral.
Samal ajal uurib varjunime all Londonis elav Kitty Jones salamahti võlukunsti ja deemoneid, lootes lõpetada d¾innide ja inimeste vahelise igavese vastuseisu.
Bartimaeuse triloogia erakordne viimane raamat ühendab endas erinevaid sajandeid ja viib lugejad seni tundmatutesse maailmadesse. Bartimaeuse, Nathanieli ja Kitty saatused ühinevad veel viimast korda. Koos peavad nad võitma reeturist võlurid, paljastama verdtarretamapaneva vandenõu ja astuma vastu kõige suuremale ohule, mida võlumaailm elades näinud on. Ning mis kõige hullem – nad peavad võitlema üksteisega… | RR koduleht |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Okt 20, 2008 20:06 Teema:
|
|
|
Tegelt mulle meeldib ikka algusest hakata lugema igasugu -loogiaid, äkki mõni päev hangin hoopis esimese osa (mingi amulet oli vist) ja loen hoopis seda. Edu müügiga. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|