Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Nelj Okt 16, 2008 15:41 Teema:
|
|
|
My dog fushi, kuidas vooditega on? Mõtlesin et peale reedest live võiks ronida kyll tartumaile, seal siiamaani palju asju ripakil, nagu näiteks inimesed. Ja kas sa väitled ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Okt 16, 2008 15:57 Teema:
|
|
|
Vabarnamees on ühe ja ainsa vaba voodi ära bronninud, seega hetkel rohkem kohti pole. Ülejäänud voodikohtade olemasolu sõltub sellest kas mu korterikaaslased on siin või mujal. Hetkemärgid viitavad sellele, et siin, nii et...
Jah, väitlen, kahjuks :( _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Nelj Okt 16, 2008 16:51 Teema:
|
|
|
Kahjuks? no viskab sulle paar siidrit pooleks dr. Pepperiga sisse and u'll be droppin like it's hot! Dr Mcninja style. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kishumanga

|
Postitatud: Nelj Okt 16, 2008 21:05 Teema:
|
|
|
Kas ma saaks vastuse Võrus plakatite jagamise kohta? Tundub, et siin võib huvilisi olla.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Okt 16, 2008 22:33 Teema:
|
|
|
Kishumanga kirjutas: | Kas ma saaks vastuse Võrus plakatite jagamise kohta? Tundub, et siin võib huvilisi olla.  |
Annab korraldada. Saaks saata postiga. Anna mulle oma aadress privaatsõnumiga ning panen 3 A4 plakatit sinu poole teele
Sama jutt ka CupOfTea'le. Saatku aadress ja panen plakatid posti. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Reede Okt 17, 2008 09:21 Teema:
|
|
|
Miskit ühist autodega organiseerumist näiteks Tallinn-Tartu ei toimu? |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Reede Okt 17, 2008 18:26 Teema:
|
|
|
Kas mangaletis saab kaardiga maksta? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Okt 17, 2008 18:37 Teema:
|
|
|
Er... ei. Ma ei kujuta ette, mis pappi me pangale sellise asja eest maksma peaks + see poleks meile kasulik.
Seega... sulas toimuvad seal KÕIK tehingud (piletid, mangalett, sushi ost, piltide ost jne) _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Reede Okt 17, 2008 21:30 Teema:
|
|
|
AHAHAHhh...avastasin just,et Animatsuri on 25 okt. mitte homme ...ja ma tulin täna juba Tartu . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Okt 17, 2008 21:33 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | AHAHAHhh...avastasin just,et Animatsuri on 25 okt. mitte homme ...ja ma tulin täna juba Tartu . |
 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Okt 18, 2008 15:09 Teema:
|
|
|
Meil oleks ikka veel kahte väitlejat vaja! Kui need kaks väitlejat välja ei ilmu, siis väitlus küll ära ei jää, kuid meie praegused osavõtjad teevad siis etteaste 2x.
Kes oleks huvitatud? Midagi ülemäära rasket seal olema ei saa. Peate natuke taustauuringut teema kohta tegema ning kohapeal natuke sellest rääkima. Meeskond on alati olemas, kes toetab.
Kes on need kaks toredat?
---
Ja joonistusvõitslusele ootame pilte!!  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Okt 18, 2008 16:24 Teema:
|
|
|
Kuulge, mul tekkis nüüd huvi selle joonistusvõistluse vastu. Mul siin on terve hunnik asju joonistatud, head on sellest küll ainult 3 või midagi sedasi, aga kui teile piltidest puudus oli siis ma võin ju anda. Kaks tükki oli ühelt inimeselt maksimaalselt onju? Ja kas joonistusvahendid ka loevad?
Aga posti teel ma ei ole eriti asju saatnud ja ei oskagi seda õieti teha, nii et peaks kuidagi isiklikult üle andma...
Viimati muutis seda raidomees (Laup Okt 18, 2008 16:28). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Okt 18, 2008 16:25 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Meil oleks ikka veel kahte väitlejat vaja! Kui need kaks väitlejat välja ei ilmu, siis väitlus küll ära ei jää, kuid meie praegused osavõtjad teevad siis etteaste 2x. |
Anna armu. Palun. Mul on selle 1x etteaste pärast juba närvid totaalselt krussis. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Okt 18, 2008 16:43 Teema:
|
|
|
Pmst on võimalik ka nii, et üks inimene esineb siis kaks korda. Ehk siis meeskonnas lepitakse kokku, kes see on. Ma veel esmaspäeva-teisipäevani ootan. Siis vaatab, mis saab. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Püh Okt 19, 2008 08:14 Teema:
|
|
|
tra, ma ei saa tulla -.- _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Okt 19, 2008 08:24 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Kuulge, mul tekkis nüüd huvi selle joonistusvõistluse vastu. Mul siin on terve hunnik asju joonistatud, head on sellest küll ainult 3 või midagi sedasi, aga kui teile piltidest puudus oli siis ma võin ju anda. Kaks tükki oli ühelt inimeselt maksimaalselt onju? Ja kas joonistusvahendid ka loevad?
Aga posti teel ma ei ole eriti asju saatnud ja ei oskagi seda õieti teha, nii et peaks kuidagi isiklikult üle andma... |
Jah, maksimaalselt kaks tööd ühelt inimesel. Ja joonistusvahendid ei loe. Miks peaks lugema?
Isiklikult saad üle ka anda. Kas mingid päevad varem või siis tood festi algusekskohapeal. Pildi taga olgu kirjutatud nimi, vanus ja emaili aadress. Kui on, siis tegelase nimi ka. Või pildi pealkiri. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
BakaBaka

|
Postitatud: Püh Okt 19, 2008 09:45 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | raidomees kirjutas: | Kuulge, mul tekkis nüüd huvi selle joonistusvõistluse vastu. Mul siin on terve hunnik asju joonistatud, head on sellest küll ainult 3 või midagi sedasi, aga kui teile piltidest puudus oli siis ma võin ju anda. Kaks tükki oli ühelt inimeselt maksimaalselt onju? Ja kas joonistusvahendid ka loevad?
Aga posti teel ma ei ole eriti asju saatnud ja ei oskagi seda õieti teha, nii et peaks kuidagi isiklikult üle andma... |
Jah, maksimaalselt kaks tööd ühelt inimesel. Ja joonistusvahendid ei loe. Miks peaks lugema?
Isiklikult saad üle ka anda. Kas mingid päevad varem või siis tood festi algusekskohapeal. Pildi taga olgu kirjutatud nimi, vanus ja emaili aadress. Kui on, siis tegelase nimi ka. Või pildi pealkiri. |
Nii et siis kui postiga ei viitsi saata,võib ka ise festal üle anda?Ei pea siis 22 ära tooma? _________________ the god of flash-yoruichi |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Püh Okt 19, 2008 10:59 Teema:
|
|
|
Eks see 22.okt ongi vist pigem kindluse mõttes, et ikka postiga õigeagselt kohale jõuaks. Aga kui isik ise kohale ilmub ja enne üritust pildi(d) üle annab, siis ei tohiks probleemi tulla. Ka korraldajad on sellest huvitatud, et ikka huvilisi leiduks ja veidikegi konkurentsi oleks
Hmm, oleks aega, püüaks ka nüüd midagi kokku klopsida  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|