Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Trash

|
Postitatud: Laup Veeb 02, 2008 00:49 Teema: Kauneim torrenti presentatsioon
|
|
|
Kindlasti on paljud teist käinud trackeritelt torrenteid näppamas, kuid vaevalt olete sellist uploaderi poolt pakutud descriptioni näinud. Kunstitöö !!!
Mõned pildid võivad tunduda lastele ja naistele solvavad. Allapoole kerige omal vastutusel.

|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Laup Veeb 02, 2008 01:47 Teema:
|
|
|
Meil oli kunagi foorum mingi reegel teatud kehaosasid kujutavate piltide osas, kuna meil on palju alaealisi liikmeid... mitte et ma ei oskaks ülaltoodud foto¹opeerimise-vägitegu hinnata. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Laup Veeb 02, 2008 08:07 Teema:
|
|
|
Meil on ka praegu selline reegel. Muidugi on kõik tõlgendamise küsimus, aga minu tagasihoidlikul hinnangul õnnestus Trashil seda reeglit peaaegu mitte rikkuda (vähemalt osas, mis puudutab kehaosi). Kui, siis võiks härra loetleda, milliseid vägivallategusid tema poolt postitud kaadritel kujutatakse, et oleks võimalik anda lõplikku hinnangut.
Muidu päris vinge presentatsioon... _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Laup Veeb 02, 2008 16:52 Teema:
|
|
|
Võibolla ma olen muidugi ainus, kes sellel pildil kõiki ihuvõlusid demonstreerivat naist näeb  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Veeb 02, 2008 17:26 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Võibolla ma olen muidugi ainus, kes sellel pildil kõiki ihuvõlusid demonstreerivat naist näeb  |
Ihuvõlud ei ole reeglite alusel keelatud, suguelundid aga küll. Sinu viidatud pildil pole suguelundeid näha, õnneks või kahjuks (kuidas kellelegi). _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Juun 10, 2008 12:55 Teema:
|
|
|
Võttes arvesse teema väga spetsiifilist sisu ja sellest tulenevat piltide järgnevuse olulisust, on käesolevale teemale tehtud erand foorumi reeglist nr 11.
 _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
joan

|
Postitatud: Kolm Juun 11, 2008 18:47 Teema:
|
|
|
Selle esimese postituse peale tulid kohe Dekameroni novellid meelde. Üks oli, kus nunnakloostrisse sattus mingi mees ja lõpuks lahendati asi nii, et naised käisid järjekorras  _________________ Unenäopäevik-joonistusplokk - http://joanlafolle.tumblr.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Cordelia

|