Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Esm Okt 06, 2008 07:15 Teema:
|
|
|
Oh wait, me oleme ainult sada korda näinud selliseid lehti.
Loodan, et ta siis ikka saab, teate küll mida Need 5 miljonit külastajat. =) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Esm Okt 06, 2008 11:35 Teema:
|
|
|
mu koolis toimus täna õpetajate päev väga tore ja huvitav oli tunde anda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Esm Okt 06, 2008 14:40 Teema:
|
|
|
Ma õpetasin õpetajate päeval kunsti.Päris normaale oli,kuna ootasin palju hullemalt aga nõme oli see,et pidime keskkoolile ja õpetajatele näidendi tegema.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tubi

|
Postitatud: Esm Okt 06, 2008 14:47 Teema:
|
|
|
Meil oli reedel, olin sotsiaaltöötaja . Väga lahe oli, aga asi läks natke käest ära ja öeldi, et järgmine aasta tuleb ikka kõvasti rangem õpetajate päev. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Okt 06, 2008 15:05 Teema:
|
|
|
inz002 kirjutas: |
Oh wait, me oleme ainult sada korda näinud selliseid lehti.
Loodan, et ta siis ikka saab, teate küll mida Need 5 miljonit külastajat. =) |
Ma loodan, et ei saa > : ( _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Esm Okt 06, 2008 18:45 Teema:
|
|
|
Me olime pinginaabriga oma õpetajate päeval distiplinaar grupp, et liiga läbuks ära ei läheks  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Okt 06, 2008 20:19 Teema:
|
|
|
Aaah, ma vaatasin just One Piece'i uut osa ja see ajas kuidagi eriti vere käima, võib-olla oli asi selles, et ma vaatasin õhtul, vaikses toas, mitte nagu vahel, kui mingid inimesed koguaeg mölisevad kõrval ja päike paistab ja võib-olla oli asi selles, et oli lihtsalt sitaks hea osa, aga see oli lihtsalt väga, väga, väga, väga mõnus! Ammu pole nii head elamust saanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Okt 06, 2008 21:42 Teema:
|
|
|
Ime varju, mees! Mulle meeldib kui selgroogusid katki tehakse. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Teis Okt 07, 2008 15:12 Teema:
|
|
|
Käisin täna koolis inzu roosad kiisukõrvad peas.
Asi lõppes sedasi, et saksamaalt pärit noor naisõppejõud pani need klassi ees pähe ja ütles "mjäu".
Lisaks sellele jooksis mu kursavend nendega ringi. Kuna ta ei kavatsenud kõrvu nii lihtsalt enam loovutada, hüppasin talle kukile. Lõpuks kukkus nii välja, et mina olin paksu kõutsi seljas ja kappasime nõnda rebaste klassi eest läbi (läbipaistvad vaheseinad). _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Teis Okt 07, 2008 15:23 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Käisin täna koolis inzu roosad kiisukõrvad peas.
Asi lõppes sedasi, et saksamaalt pärit noor naisõppejõud pani need klassi ees pähe ja ütles "mjäu".
Lisaks sellele jooksis mu kursavend nendega ringi. Kuna ta ei kavatsenud kõrvu nii lihtsalt enam loovutada, hüppasin talle kukile. Lõpuks kukkus nii välja, et mina olin paksu kõutsi seljas ja kappasime nõnda rebaste klassi eest läbi (läbipaistvad vaheseinad). | Pics ffs :/
Want pics of young german teacher with my ears.
Muide, pildil on kujutatud valet paari kõrvu, need on vanad kõrvad. Praegused kõrvad on heledama karvaga, mitte tumeda karvaga ja natuke pisemad =) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Okt 07, 2008 16:06 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Ime varju, mees! Mulle meeldib kui selgroogusid katki tehakse. |
Kuule, kuule. Loe või vaata enne kõik vahepealsed asjad kä ära ja siis tule rääkima varjude imemisest ja selgroogude murdmisest. Uus alguslaul oli ka, mis üldse ei sobinud, aga eks ma harjun vast ära, ega OP'il pole kunagi ühtegi head op'i olnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Okt 07, 2008 19:57 Teema:
|
|
|
äkki keegi teab Eestis inimest, kes oskab profil/profilähedasel tasemel anime-stiilis joonistada? kuulsin, et A Film otsib mingi projekti jaoks, aga ma ei tunne kahjuks kedagi sellist. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Teis Okt 07, 2008 20:32 Teema:
|
|
|
Kahjuks vist sellisel tasemel mida nemad nõuavad ei oska. Ehk aasta pärast . |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Okt 08, 2008 08:33 Teema:
|
|
|
"Vabandage, kas te olete meesterahvas või naisterahvas?" _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Okt 08, 2008 15:10 Teema:
|
|
|
Khihihi... Eedenis lastakse täna Rick Astley - Never Gonna Give You Up. Ei tea keda nad rickrollivad. Aga vähemalt on nad oma playlisti muutnud. Lõpuks Hakkas juba pärast 3,5 kuud vaikselt häirima. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Kolm Okt 08, 2008 17:39 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | "Vabandage, kas te olete meesterahvas või naisterahvas?" |
Killuke acousmatique`i igapäevaelust? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Okt 08, 2008 17:58 Teema:
|
|
|
Jep, eile õhtul, kusagil bussipeatuse juures. Üks mees tahtis kellaaega teada saada, aga enne seda pidi ta veenduma mis sugu ma olen.
Tihti selliseid asju ette ei tule, seega mainimist väärt, vist. Olin muidugi ka talvemütsi ja salli sisse mähitud, ehk see hajutas härra meeli. Ma ka ei tea. Imelik. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Okt 09, 2008 02:31 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Olin muidugi ka talvemütsi ja salli sisse mähitud, ehk see hajutas härra meeli. Ma ka ei tea. Imelik. |
Tartus on talv?
kui ma umbes 14 olin, peeti mind pidevalt poisiks. ei pea Freud olema, et näha seost järgnenud tungiga kanda ohjeldamatult roosasid riideid jne jne. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Nelj Okt 09, 2008 07:59 Teema:
|
|
|
[quote="doujimasan"] acousmatique kirjutas: | kui ma umbes 14 olin, peeti mind pidevalt poisiks. |
Sama siin...
Nüüd pole vist enam eriti lootustki - isegi kui ma sooviks, et peetaks. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|