Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 18:26 Teema: anime fashion
|
|
|
milliste animede rieetusstiilid teile meeldivad? nt. mulle hullult meeldivad nana tegelaste riided. peale nende puust kingade.
ja nt. võiks siin teemas küsida, ehk keegi teab, kust saada mingit sorti asju, a la schoolgirls seelikuid, saapaid blabla.
minu küsimus : kas keegi teab, kust saaks selliseid pükse nagu nanas paljudel on, mis on keskelt paelaga ühendatud (aka "bondage pants") ?
 _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 19:00 Teema:
|
|
|
Mulle meeldivad suht kõik asjad, mis multikategelastel seljas on. Kui need imelikumat sorti asjad välja arvata...
Ja sellele küsimusele, et kust igast asju saada, on vastuseks internet. Võid muidugi ise ka teha, aga kui ma peaks mingit kahtlast riideeset tegema hakkama, ei oleks mul aimugi, kust alustada ja ega sellest õiget asja saaks.
Ma tahaks ka paari multikatest inspireeritud moeasja. Näiteks tahaks ma seda vanamehe neerusoojendusvööd, sest seda kannab üks lahe samurai ja mul on selg juba mõnda aega haige olnud.
Ja siis üks küborg kandis hästi suurt kuldset ketti kaelas, see oleks ka tore. Ja need palvehelmed, mis preestritel ja ühel tulemehel on, on ka väga vahvad.
Tahaks huvitavat kaabut ka ja mingit mantlimoodi asja. Oh, oh, ühed väga huvitavad alt puhmakad(mis sõna see üldse on) püksid olid ühel jumalal.
Ja tahaks sihukesi tuhvleid, mis ühel palgamõrvaril olid, mul on koolis vahetusjalanõusid vaja ja mul pole midagi head. Selle palgamõrvari mantlilaadne asi oli ka väga vahva. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 19:07 Teema:
|
|
|
Mulle just meeldivad puust kingad. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 19:11 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Mulle meeldivad suht kõik asjad, mis multikategelastel seljas on. Kui need imelikumat sorti asjad välja arvata...
Ja sellele küsimusele, et kust igast asju saada, on vastuseks internet. Võid muidugi ise ka teha, aga kui ma peaks mingit kahtlast riideeset tegema hakkama, ei oleks mul aimugi, kust alustada ja ega sellest õiget asja saaks.
... |
nojah, proovisin juba. aga kui panna interneti otsinguisse "bondage pants" siis tulev inglise saidid ja tellida ka nagu ei tahaks...  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 19:12 Teema:
|
|
|
Ja, noh, siis sa ei saagi! Ainult tellides! Ja sa võid minna ka mööda riidepoode otsida. Ja siis on võimalik veel oma pükstele selline loll pael keskele õmmelda. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 19:28 Teema:
|
|
|
sarnaseid pükse müüakse nii ebays, kui igasugustes muudes netipoodides. mul endal on ka olemas midagi taolist ...
otsi gooti (goth) stiilis riideid ja saad mis tahad ...
paar ebay poodi kus taolisi asju müüakse..
http://stores.ebay.com/Little-Chili-Lolita-Shop
http://stores.ebay.com/TokyoGems-Gothic-Boutique
viimasest on vist suurem võimalus leida ...
Ostu sooritamiseks peab omama krediitkaarti ja paypal-i accounti _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 19:32 Teema: Re: anime fashion
|
|
|
Iga probleemi vastuseks on INTERNET ja GOOGLE. Selliseid asju on väga palju erinevaid ja et seda leida mida just sina tahad pead selle ise ülesotsima
Ou ... ja "bondage pants"'id ei pea tingimata keskelt ühendatud olema.
Edit: kuna ma olen NII hea inimene siis mõtlesin ,et tegelen su murega natuke pikemalt
Tulemus... http://www.lunapolis.ee/index.html
Sealt võtad naised ja püksid ... üks mudel oli päris lähedal sellele mida sa tahad . Ma arvan ,et Eestist sa nii kergelt midagi paremat ei leia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 20:47 Teema: Re: anime fashion
|
|
|
AndreS kirjutas: | Iga probleemi vastuseks on INTERNET ja GOOGLE. Selliseid asju on väga palju erinevaid ja et seda leida mida just sina tahad pead selle ise ülesotsima
Ou ... ja "bondage pants"'id ei pea tingimata keskelt ühendatud olema.
http://josebalron.com/images/wardrobe/pants/tripp_whitestrap_pants.jpg
Edit: kuna ma olen NII hea inimene siis mõtlesin ,et tegelen su murega natuke pikemalt
Tulemus... http://www.lunapolis.ee/index.html
Sealt võtad naised ja püksid ... üks mudel oli päris lähedal sellele mida sa tahad . Ma arvan ,et Eestist sa nii kergelt midagi paremat ei leia. |
issand, suur aitäh, hullult hea sait. leidisn kohe mitu lahedat paari!  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 21:19 Teema:
|
|
|
Naisteriided tõesti on täitsa kenad, kuid meesteriideid sealt vaadates... noh... heh, ei teagi kohe. Huvitav, et kuidas ühe kultuuri erinevad pooled nii erinevalt (vähemalt minu jaoks) riietuvad. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Kolm Sept 24, 2008 07:24 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | Naisteriided tõesti on täitsa kenad, kuid meesteriideid sealt vaadates... noh... heh, ei teagi kohe. Huvitav, et kuidas ühe kultuuri erinevad pooled nii erinevalt (vähemalt minu jaoks) riietuvad. |
nojah, eks see sõltu ju animest ka natuke. minule isiklikult mingit nana või FMA riided meeldivad väga, ja noh bebop, champloos on jällegi mugenil ülilahedad. aga nt. ma ei tea tihtipeale on ka väga koledaid.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tsuki-chan

Liitunud: 25 Aug 2008 Postitusi: 64 Asukoht: Igalpool..Seal kus parajasti olen:)
|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 20:34 Teema:
|
|
|
Vaata te ennem rääkisite nendest puukingadest mai tea miks aga selle sõnaga tulevd mulle päkapikud meelde:D
Igastahes ma teaan ühe poodi kus on suht sellised riided nagu need püksid see on mingi Hell Bunny shop..
Tead et see on jahm päris huvitav teema.Tahaks ka ausalt öeldas endale selliseid pükse niiet enda ja sinu joaks otsin lehekülgiXD:D _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 21:02 Teema:
|
|
|
Mulle mikski p2rast meeldib Papillon-i riietus stiil Buso Renkin-ist...
Ma mikski p2rast m6tlen, et kui mul oleks rohkem julgust, siis ma l2heks selliste riietega v2lja (Kui mul selline...Riietus oleks..).  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Teis Sept 30, 2008 18:04). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 22:39 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: |
Ma mikski p2rast m6tlen, et kui mul oleks rohkem julgust, siis ma l2heks selliste riietega v2lja (Kui mul selline...Riietus oleks..).  | algul mõtlesin, et räägib ummi või keegi. siis märkasin, et erik ja et see omakorda tähendab, et asja mõeldakse vist tõsiselt. su enda huvides: ära. halb idee on halb idee. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 22:45 Teema:
|
|
|
Mina aga avastasin, et poisil on päris terav huumorisoon.
Kui just pole tõesti nii, et erik tahab sellega kooli minna... siis on natuke teised lood. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Teis Sept 30, 2008 01:57 Teema: Re: anime fashion
|
|
|
Karstike kirjutas: | milliste animede rieetusstiilid teile meeldivad? nt. mulle hullult meeldivad nana tegelaste riided. peale nende puust kingade.
ja nt. võiks siin teemas küsida, ehk keegi teab, kust saada mingit sorti asju, a la schoolgirls seelikuid, saapaid blabla.
minu küsimus : kas keegi teab, kust saaks selliseid pükse nagu nanas paljudel on, mis on keskelt paelaga ühendatud (aka "bondage pants") ?
Oli pilt, mis reeglite kohaselt sai eemaldatud |
Üheperefirmas, AS Eesti Juustu Wabariigis leidub piisavaltpalju ettevõtteid kes selliseid pükse ka maale toovad. Kui soovid enda keha ja maitse jäürgi asju kujundada, siis soovitan kohaliku rätsepa.
Kui siiski tekib soovi kusagil raha kulutada, siis meenub mulle kaugest minevikust x-tra-x veebipood. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Reede Okt 03, 2008 14:03 Teema:
|
|
|
päh, ma sellist hullu ekstriimi ei tahaks, aga bonage pants rocks my socks. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Reede Okt 03, 2008 17:40 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | päh, ma sellist hullu ekstriimi ei tahaks, aga bonage pants rocks my socks. |
Bonage |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Püh Okt 05, 2008 21:16 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Esm Okt 06, 2008 17:00 Teema:
|
|
|
no sorri. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Reede Okt 24, 2008 10:46 Teema:
|
|
|
mulle meeldib tokyo mew mewist selle mew mew ichigo kostüüm kui ta mew mew formis on
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|