Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Veeb 14, 2008 11:32 Teema:
|
|
|
Esiteks, mul on pikad juuksed (arvestades minu vanust).Teiseks ma olen näind meest tume siniste juustega, ja arvasin, et see värv on väga m6nusat värvi (Ma tahtsin kirjutad, et see värv on lahe aga see k6las n6medalt, kuidagi).  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jikidhah
|
Postitatud: Nelj Veeb 14, 2008 14:53 Teema:
|
|
|
Natuke pikemad juuksed meestel on enamasti kenad (vihkan siilikaid), kuid liiga pikaks pole ka mõtet kasvatata - olen siiamaani tõesti vaid mõnda üksikut tõsiselt pikkade juustega meest näinud, kellele need ka sobiksid. Metali-mehi ärge tulge pakkumagi - mõned võivad küll lahedad välja näha, kuid enamik on nõnda jubedalt riides, et nõnda ei julgeks omal koduski käia (ei töga siinkohal muusikat, meeldib metal vägagi, kuid kui muusikana, mitte elustiilina).
Juust värvimisega on nõnda, et kui tahad eksperimenteerida, siis mine parem juuksuri juurde ja küsi nõu. Ise olen suht kirju - tumeblond (algne värv), heleblond, must ja punane.
Animedes oleneb aga vägagi ka karakteri ülejäänud välimusest ja juuste pikkusest. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
troya150

Liitunud: 13 Mai 2008 Postitusi: 19 Asukoht: Tallinn,Nõmme,pääsküla
|
Postitatud: Püh Juun 29, 2008 22:04 Teema:
|
|
|
[quote="Jikidhah"(vihkan siilikaid)
olen siilisoengu fänn. lemikjukse värv animates on must rohelise läikega.
päris elus meeldib must blodi põhjaga
Viimati muutis seda troya150 (Nelj Juul 03, 2008 19:57). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 29, 2008 22:41 Teema:
|
|
|
troya150 kirjutas: | olen siilisoengu fänn. |
siilisoeng= ? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 08:34 Teema:
|
|
|
Muidu on brünetid meelejärgi. Aga animes töötab muarust kõik. Isegi roosa ja türkiis. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 15:47 Teema:
|
|
|
väga tume sinine ja tumedam punane ja roheline on animetes lahe. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cordelia

|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 15:58 Teema:
|
|
|
Niora kirjutas: | ma ei tea miks, ma ei tea kust olen ma endale selle kummalise feti¹i saanud, kuid ma olen hullunud oran¾ide juuste järele mitte selline võigas-ora¾ vaid..mm...heledam punasetaoline, mahe, õrnalt helklev
|
Totaalne minu lemmik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 18:14 Teema:
|
|
|
Naiste puhul mulle meeldib punane ja lilla värv (selline potililla mitte hästi tume). Juuksed võivad olla ka väga heledat värvi (nagu väga hele lilla või hele hele sinine) või mustad.
Poiste juuksevärv mind teatavatel põhjustel nii väga ei huvita, kuid need võiksid olla minu meelest ikkagi musta värvi-tundub kõige loomulikum. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
joan

|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 20:02 Teema:
|
|
|
Lillad juuksed, nagu Keil minu avataril Ja lahedad on punased juuksed koos punaste silmadega (vist oli Ef'is ühel tüdrukul). _________________ Unenäopäevik-joonistusplokk - http://joanlafolle.tumblr.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 20:31 Teema:
|
|
|
on Võhikul ka mingi kindel põhjus, miks eelistada loomulikke mehi ja ebaloomulikke naisi?
endale mulle meeldivad anime juuksed naturaalsed. erinevates toonides pruunid, mustad, blondid ja punakas-oran¾id. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Kolm Juul 02, 2008 00:50 Teema:
|
|
|
Roheline ! Naistel vähemalt... _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Kolm Juul 02, 2008 01:21 Teema:
|
|
|
CupOfTea kirjutas: | on Võhikul ka mingi kindel põhjus, miks eelistada loomulikke mehi ja ebaloomulikke naisi?
endale mulle meeldivad anime juuksed naturaalsed. erinevates toonides pruunid, mustad, blondid ja punakas-oran¾id. |
On küll mingi kindel põhjus. Alustuseks mind eriti ei huvita meeste väljanägemine seega las ta olla nii nagu ta on. Teiseks mulle ilmselt meeldivad ebaloomulikud naised kuna ma pole loomulikega rahul. See tuleneb ilmselt isiklikest kogemustest. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cöh Baruto
|
Postitatud: Kolm Juul 02, 2008 12:20 Teema:
|
|
|
Meessoost anime karakteridel pakuvad huvi pruun-, tumesinine- ning must värv. Naissoost tegelastel hoopiski roosa-, sinine värv.
Viimati muutis seda Cöh (Teis Juul 08, 2008 23:24). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sign3

|
Postitatud: Kolm Juul 02, 2008 20:16 Teema:
|
|
|
Helelilla, Ichimaru Gini juuksed. *noogutab hoolega* |
|
Tagasi üles |
|
 |
KessuMuna
|
Postitatud: Reede Aug 08, 2008 21:27 Teema:
|
|
|
punased,sinised ja rohelised  _________________ vabal ajal olen ma normaalne, mul pole lihtsalt vaba aega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tsuki-chan

Liitunud: 25 Aug 2008 Postitusi: 64 Asukoht: Igalpool..Seal kus parajasti olen:)
|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 17:37 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | tegelikult...ma arvan et igal tegelasel oma ja oleneb lihtsalt sellest kuidas need talle sobivad  |
Ma arvan suht seda sama...
Njaa..Aga muidu mulle meedlivad valged,roosad,sinised ja hmm võibolla mustad ja sinised(oleneb jällegi tegelasest)pruun pole ka paha lilla ja blond on ka:D
Tegelt mulle meeldivad vist kõik enamjaolt aga oleneb kindlasti ja juukselõikusest:)  _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 18:01 Teema:
|
|
|
Mulle ei meeldi potisoeng. Meeldivad värvidest hõbedane-Kiryuu Zero,
Punane(maroon, purpur või blood red) või siis blond või must xD _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tsuki-chan

Liitunud: 25 Aug 2008 Postitusi: 64 Asukoht: Igalpool..Seal kus parajasti olen:)
|
Postitatud: Teis Sept 30, 2008 13:04 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Mulle ei meeldi potisoeng. Meeldivad värvidest hõbedane-Kiryuu Zero
|
Zero juuksed olid hallid mitte hõbedased muide:)  _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Sept 30, 2008 14:57 Teema:
|
|
|
hõbedane on hellitusnimi hallile _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|