Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Muusik kohvijumal

|
Postitatud: Esm Sept 22, 2008 15:55 Teema:
|
|
|
Stepmania on väga tore rütmimäng, kus peab 4 noolekest vajutama rütmi ja muusika taktis. Tuleb õigel ajal vajutada ning siis treenida oma oskust, eriti paremini ei oska seletada, kuid loodan et lingid teevad oma töö
Stepmania: DragonForce - Fury Of The Storm
Stepmania |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Sept 22, 2008 16:02 Teema:
|
|
|
Sign3 kirjutas: | Mis on stepmania?  |
Mäng: http://www.stepmania.com/
Valik lugusid: http://www.otakusdream.com/
Üldiselt mängitakse Stepmaniat nooleklahvidega, aga siis tulid mingid ajuhiiglased ja otsustasid seda mängida hoopis kahe käega, kasutades nelja paralleelselt üksteisest võrdlemisi kaugel asetsevat nuppu (qw ja üõ või as ja ä'). Et niimoodi märksa lihtsam viis mängida (eriti raskematel astmetel), siis üldiselt kasutatakse neil tuleproovidel kahte kätt. Võib ka nooltega mängida, nagu ma aru sain.
Igatahes, küsimus piu(ksu)le: Kas me võime võistlema tulla neljaliikmelise võistkonnaga, kus igaühel on oma nupp?
EDIT: Oh, väga tore, Muusik seletas ka, mis laadi mänguga on tegemist. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Sept 22, 2008 20:05 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Sign3 kirjutas: | Mis on stepmania?  |
Mäng: http://www.stepmania.com/
Valik lugusid: http://www.otakusdream.com/
Üldiselt mängitakse Stepmaniat nooleklahvidega, aga siis tulid mingid ajuhiiglased ja otsustasid seda mängida hoopis kahe käega, kasutades nelja paralleelselt üksteisest võrdlemisi kaugel asetsevat nuppu (qw ja üõ või as ja ä'). Et niimoodi märksa lihtsam viis mängida (eriti raskematel astmetel), siis üldiselt kasutatakse neil tuleproovidel kahte kätt. Võib ka nooltega mängida, nagu ma aru sain.
Igatahes, küsimus piu(ksu)le: Kas me võime võistlema tulla neljaliikmelise võistkonnaga, kus igaühel on oma nupp?
EDIT: Oh, väga tore, Muusik seletas ka, mis laadi mänguga on tegemist. |
Kas seal tantsumatt on ka kohapeal? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Sept 22, 2008 20:53 Teema:
|
|
|
Stepmaniat mängime klaviatuuriga. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 16:44 Teema:
|
|
|
Vahepeal on siis selgunud selline lahe asi, et soovijad saavad kohapeal osta sushit ning onigirisid. Võimalik, et lisasumma eest saate proovida neid ka ise valmistada
Pockyde saatus on veel selgitamisel. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 17:32 Teema:
|
|
|
Et siis sain praegu ühe äärmiselt positiivse ning üllatava kirja raamatupoelt Krisostomus.
AniMatsuri ajaks on meil müügis ligikaudu 140 mangat (raamatut siis). Osad on küll topelt, kuid nii ka oli plaanis. Valikus on need, mis neil on poes olemas, need, mis meie tellisime (bleach, naruto, nana, death note, loveless ja veel mõned) + tellisid nad ise ka veel midagi.
Niiet teadke... meil on valikut!
Hinnad hetkeseisuga on samad, mis kodulehel. Võibolla saame aga alet teha, nagu JAFFil oli  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sign3

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 17:39 Teema:
|
|
|
Mina vean endaga vist kolm-neli inimest ka kaasa.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 17:40 Teema:
|
|
|
-evil-
Tulen vara kohale ja kahman parima koore.
Kaasa vist kedagi küll ei saa, a endale ühe sisuka päeva juurde leida ... pole paha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 19:48 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Vahepeal on siis selgunud selline lahe asi, et soovijad saavad kohapeal osta sushit ning onigirisid.
|
sellise informatsiooni peale hakkan kaaluma enda kohalevedamist.
vbl leiaks ka midagi, mida kirbuturul müüa. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 21:22 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | genky kirjutas: | Vahepeal on siis selgunud selline lahe asi, et soovijad saavad kohapeal osta sushit ning onigirisid.
|
sellise informatsiooni peale hakkan kaaluma enda kohalevedamist.
vbl leiaks ka midagi, mida kirbuturul müüa. |
Toit on alati hea põhjus
Leidsime kellegi, kes on väga nõus meile jaapani toite meisterdama. Ehk saame ta midagi muud ka veel tegema panna, kui piisavalt soovijaid on  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 21:22 Teema:
|
|
|
Hmm... tundub tegelikult täitsa huvitav. Ja täitsa huvitav oleks ka inimesi päriselt ära näha. Proovin kohal olla. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 21:59 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Et siis sain praegu ühe äärmiselt positiivse ning üllatava kirja raamatupoelt Krisostomus.
AniMatsuri ajaks on meil müügis ligikaudu 140 mangat (raamatut siis). Osad on küll topelt, kuid nii ka oli plaanis. Valikus on need, mis neil on poes olemas, need, mis meie tellisime (bleach, naruto, nana, death note, loveless ja veel mõned) + tellisid nad ise ka veel midagi.
Niiet teadke... meil on valikut!
Hinnad hetkeseisuga on samad, mis kodulehel. Võibolla saame aga alet teha, nagu JAFFil oli  |
(Bleh. Ma sooviks parem tunduvalt laiemat valikut lääne koomikseid.) _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 22:37 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: |
(Bleh. Ma sooviks parem tunduvalt laiemat valikut lääne koomikseid.) |
Mine siis läänekoomiksconile. Meil on animatsuri ja meie valikus on mangad! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
PlastiLiin

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 23:42 Teema:
|
|
|
Ma ei tea kas ma see aasta julgen tulla kirbuturule jälle. Või siis niisama. Ma olen vist ainult ühe anime teemalise pildi lõpetanud aasta jooksul ja need mis ma eelmine kord tegin tunduvad nüüd natuke piinikud. Ah noh, eks näeb.
(Krisostomusest saab ise lääne koomikseid tellida, kui on soovi.) |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 23:58 Teema:
|
|
|
Mida seal kirbuturul üldse leiduda võib? _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Sept 24, 2008 21:49 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Mida seal kirbuturul üldse leiduda võib? |
Seda, mida inimesed soovivad müüa seal Anime, manga või Jaapaniga seotud. Kel huvi, pangu aga kirja ennast müüma midagi. Müüa võib ainult originaaltooteid. Letile võite panna ka omaloomingut (kujukesed, joonistused).
Ma siin vaikselt kihistan naerda ning annan saladuskatte alla teada, et mangadele saab olema AniMatsuri ajal väga tore soodustus  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Sept 24, 2008 21:55 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | väga tore soodustus |
Jah. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Nelj Sept 25, 2008 13:06 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | BornIn1142 kirjutas: | Mida seal kirbuturul üldse leiduda võib? |
Seda, mida inimesed soovivad müüa seal Anime, manga või Jaapaniga seotud. Kel huvi, pangu aga kirja ennast müüma midagi. Müüa võib ainult originaaltooteid. Letile võite panna ka omaloomingut (kujukesed, joonistused). |
Ma märkasin kirjeldust. Aga see on kuidagi, ah, üldisevõitu? _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Nelj Sept 25, 2008 13:22 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: |
Ma märkasin kirjeldust. Aga see on kuidagi, ah, üldisevõitu? |
Ega genky ka täpselt ei oska sulle öelda, et mida müüakse. Enne on vaja inimesi, kes midagi müüa tahaks ja vastava avalduse teeks . Eelmine kord, nagu siit ka lugeda võib, oli kahjuks vaid üks julge, kes siis oma tehtud plakateid müüs.
Loogiliselt võttes võiks järeldada, et kirbuturule läheb kõik, mida inimesed ise enam ei taha. Ma pakuks mangasid ja siis just omaloomingut  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Sept 25, 2008 14:00 Teema:
|
|
|
Kahju, et see on Tartus, kui oleks Tallinnas siis veaks end vb. kohale ja kui mu Ichigo cosplay selleks ajaks valmis oleks, tuleks vb. isegi sellega.. Kõige rohkem pakub huvi soodustustega mangad ja kirbuturg..
Aga vast Tartusse end sellepärast vedama kah ei hakka.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|