Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Reede Aug 29, 2008 20:40 Teema:
|
|
|
Sulle jäid mängude nimed meelde? Õhuhoki pole vist nimekirjas (või on peidus oma õige nime all).
Kino ühes veel suletud kohvikutest oli Laine Jänes istumas. Selle asemel, et mõelda kust riigieelarvet kokku hoida, pläkutas niisama tuttavaga! Või ministrid ei olegi 24/7/365 tööl nagu riigikogulased?
Hea, et kinos on lisaks popcornile natchod müügil. Tacode kõrval olid natchod minu ühtede suurimate iidolite (Beavis ja Butt-Head) lemmiktoit!
Mõnes poes olid müüjad ainukesed inimesed. Seega on lootust, et hiljemalt aasta pärast (loodetavasti juba peale jõulumüüke) hakkab keskusesse asjalikumaid rentnikke tekkima... _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Reede Aug 29, 2008 21:21 Teema:
|
|
|
Küsimus kommjuunitile: palju on siin Tallinna ülikooli õpilasi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Reede Aug 29, 2008 21:26 Teema:
|
|
|
Ma tunnen ennast täieliku autsaiderina kuna noh ma sündisin valesse linna. Tundub, et anime-Eesti pealinn on Tartu. Nimelt viimasest 11-st postitusest üks ei ole Tartu teemaline (ma mõtlen seda üliinformatiivset Sign3 postitust) ülejäänud loomulikult kõik on. Äkki tahavad tartlased mingi oma teema teha või midagi.
Muide kas on mingit sellist küsitlust kah tehtud siin bakas on, et a'la Kus bakalased elavad? ning vastusevariandid näiteks Tartu, Tallinn ja muu Eesti. Tulemused võivad olla isegi huvitavad kuna siin tundub olevat ebaproportsionaalselt palju tartlasi. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Aug 29, 2008 21:35 Teema:
|
|
|
Baka spämmijate pealinn on Tartu. Animefännid on ühtlaselt mööda Eestit laiali jaotunud. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
jeree
|
Postitatud: Reede Aug 29, 2008 22:22 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Küsimus kommjuunitile: palju on siin Tallinna ülikooli õpilasi? |
Mina, kui mõtlesid Tallinnat kohana.
Muide, Võhik, ega sa ühes foorumis ei käi, kus kaarel on tähtis nimi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Laup Aug 30, 2008 17:31 Teema:
|
|
|
Tekkis mure torrentiga.Tõmban siin ühte mängu,mis on 99,8% valmis.Kui ma ta tõmbama panen,tõmbab kenasti 100% ära aga kui sa BitCometi sulged ja tahad seda faili uploadida ka teistele,hakkab uuesti 99,8% juurest tõmbama.Kas keegi teab kuidas sellist asja lahendada? |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Aug 30, 2008 18:23 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | Tekkis mure torrentiga.Tõmban siin ühte mängu,mis on 99,8% valmis.Kui ma ta tõmbama panen,tõmbab kenasti 100% ära aga kui sa BitCometi sulged ja tahad seda faili uploadida ka teistele,hakkab uuesti 99,8% juurest tõmbama.Kas keegi teab kuidas sellist asja lahendada? |
http://www.utorrent.com/ _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Laup Aug 30, 2008 19:21 Teema:
|
|
|
Kas mul on võimalik seda katkist faili utorrentisse üle tõsta,et saaksin alustada 99.8% pealt või pean otsast peale kõik 2,7gb tõmbama? |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Laup Aug 30, 2008 21:58 Teema:
|
|
|
Ideepoolest peaks asi töötama nii:
Tirid torrenti lehelt selle sama torrenti uuesti alla, laed uTorrentisse ja salvestuskohaks valid sama kataloogi, kus juba tiritud failid on. Aga ma pole ise seda proovinud ja ainult arvan, et asi võiks sedasi toimida, nii et igaks juhuks tee oma tiritud asjast enne varukoopia - äkki otsustab uTorrent selle lihtsalt ära kustutada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Laup Aug 30, 2008 22:18 Teema:
|
|
|
jeree kirjutas: |
Muide, Võhik, ega sa ühes foorumis ei käi, kus kaarel on tähtis nimi? |
Aa ma vist tean mis foorumit sa mõtled. Arvatavasti seal foorumis on sellised alafoorumid nagu CoD4 ja CS1.6 . Ei ma ei ole seal foorumis kordagi käinud.
Eestis on võhikuid palju, (rohkem kui kaks!) kuid vähesed tunnistavad oma võhiklikkust. Seal foorumis asuv Võhik on minust 3 aastat vanem ning tähelepanelikul vaatlusel võib avastada, et tema kirjutamisstiil on teine. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
jeree
|
Postitatud: Püh Aug 31, 2008 00:51 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | Kas mul on võimalik seda katkist faili utorrentisse üle tõsta,et saaksin alustada 99.8% pealt või pean otsast peale kõik 2,7gb tõmbama? |
Jah, on küll (olen ise proovinud). Muide kui mingi osa on korrupeerunud kustuta see (korrupeerunud osa) lihtsalt ära.
Võhik kirjutas: | Aa ma vist tean mis foorumit sa mõtled. |
Seda foorumi ma mõtlesingi, suht palju tead kui külastanud pole . |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Püh Aug 31, 2008 08:40 Teema:
|
|
|
Tänud shadowman.Kõik töötas ilusti ja sai asi tõmmatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
=^^=

Liitunud: 7 Mai 2008 Postitusi: 54 Asukoht: Tallinn/Pärnu/Unemaa
|
Postitatud: Püh Aug 31, 2008 20:05 Teema:
|
|
|
lõpuks ometi on väikese õe sünnipäev läbi, nii lahe oli ma kukkuksin megazonis mängides kokku xD _________________ Mõh? |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Püh Aug 31, 2008 22:36 Teema:
|
|
|
Kas keegi oskab mainida kust saab kõige odavamat keemiat pildide ilmutamiseks?? _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chobits

|
Postitatud: Esm Sept 01, 2008 00:04 Teema:
|
|
|
Mõrvan aega ja ootan hommikut.  _________________ animed |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Esm Sept 01, 2008 06:34 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Küsimus kommjuunitile: palju on siin Tallinna ülikooli õpilasi? |
mina olen
Jaapani keelt ja kultuuri õpin täna on aktus!!!! ..Gaudeamus küll peas pole XD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Esm Sept 01, 2008 18:34 Teema:
|
|
|
Erakordselt vihmane august on hatifnatide tavalised rännuteed segi ajanud. Üks pesakond oli end Tartu Toomemäel sisse seadnud.
 _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Esm Sept 01, 2008 18:44 Teema:
|
|
|
Muumiorulood, issand kui lahe. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Teis Sept 02, 2008 16:15 Teema:
|
|
|
Oh, hatifnatid on lahedad.
Käisin täna Viru keskuse Ra's ja selle teisema korruse peal oli Studio Ghibli animesid müügil, Totoro ja Nausicaä ja muud vahvad, aga üks maksis 315 krooni umbestäpselt. _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Nelj Sept 04, 2008 20:34 Teema:
|
|
|
21.35 ETV N ... Shogun