Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Cordelia

|
Postitatud: Püh Juun 29, 2008 22:06 Teema:
|
|
|
Kas ma olen ka kaheksandat punkti eirates lahe, eks? Sel juhul võiks kaaluda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 29, 2008 22:36 Teema:
|
|
|
Cordelia kirjutas: | Kas ma olen ka kaheksandat punkti eirates lahe, eks? Sel juhul võiks kaaluda. |
Jaa, kui sa oled nõme, siis sa oled lahe, õige suhtumine! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Aug 02, 2008 14:53 Teema:
|
|
|
Alla kuu on aega jäänud, nii et kirjutage!  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Laup Aug 02, 2008 15:59 Teema:
|
|
|
Kas neid siis ylesse pannakse ka (Yldiselt tahaks lugeda eesti inimsete poolt joonistatud ja kirjutatud manga-t.)? _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Aug 02, 2008 16:25 Teema:
|
|
|
Oleneb autori soovist. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Aug 21, 2008 01:37 Teema:
|
|
|
Kusjuures.
Keegi pole mulle oma tööd saatnud. Või mu meil feilib. Ilmselt esimene.
*läheb nurka nutma* _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Aug 21, 2008 22:25 Teema:
|
|
|
Mõtlesin mingi lemoni teha aga pole viitsinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Aug 22, 2008 00:08 Teema:
|
|
|
Üks asi, millest mina olen korraldamise juures aru saanud on see, et sa pead pidevalt inimesi tagant peksma, et nad liigutaksid. Iga aasta olen seoses kokkutulekuga pidanud inimestele omal kulul helistama ning pärima, miks pole ikka veel raha tulnud või kuidas lood on.
Kui tagant ei peksa, siis ei liigutata varvastki. Nagu peaks kõik asjad kandikul pidevalt ette kandma.
See ei käi küll kõigi kohta, aga enamuse kohta küll.
Kui teil on idee, millest kirjutada, siis pange see kirja. See on puhtalt kättevõtmise asi. Selle ajaga, kui te juurdlete, kas kirjutada või mitte, saaksite juba lõigu kirja.
Võtke lihtsalt kirjutusvahend või klaviatuur kätte ja pange asi kirja. Enam lihtsam asi olla ei saaks. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 01:29 Teema:
|
|
|
Et siis sihuke võistlus kus peab inimesi osavõtu nimel tagant peksma. Okei. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 01:57 Teema:
|
|
|
jah, sihuke võistlus. samas väljakutse sulle: korralda ise mingi sündmus kus kõik laabub sujuvalt ja ja osalised või sihtgrupp täidab nendele pandud nõudmised ilma, et nendele seda teiskordselt meelde tuletada oleks vaja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 02:10 Teema:
|
|
|
Ma koostasin ja viisin läbi viktoriini. See läks vist inimestele päris hästi peale.
Üle oma varju ma ei hüppa. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 02:19 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Ma koostasin ja viisin läbi viktoriini. See läks vist inimestele päris hästi peale.
Üle oma varju ma ei hüppa. |
tubli, jätka samas vaimus ja korralda fännkirjanduse võistluse jaoks samamoodi vastamine nagu viktoriinis.
uups, vari jäi vist ette... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 07:13 Teema:
|
|
|
Ei, tegelikult ka. Loominguline kirjatöö peaks olema ikka selline tegevus, mille õnnestumiseks on vaja inspiratsiooni ja sisemist motivatsiooni. Kui need puuduvad, siis ei ole mõtet nö pliiatsit pihku toppida.
Samas on Ummi pettumus täiesti õigustatud. Andsid ju mitmed inimesed siin teemas oma huvist ja osavõtusoovist märku, aga siiani pole keegi midagi saatnud. Samas on lõplik tähtaeg 26. august, s.t. pole välistatud, et praegu käib mitmes Eestimaa kodus palavikuline lihvimistöö ja pliiatseid kulub nagu leiba... _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 09:41 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | acousmatique kirjutas: | Ma koostasin ja viisin läbi viktoriini. See läks vist inimestele päris hästi peale.
tubli, jätka samas vaimus ja korralda fännkirjanduse võistluse jaoks samamoodi vastamine nagu viktoriinis.
Ei saa aru, sorry. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 26, 2008 19:08 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | ruri kirjutas: | acousmatique kirjutas: | Ma koostasin ja viisin läbi viktoriini. See läks vist inimestele päris hästi peale.
Ei saa aru, sorry. |
lubasid üle oma varju mitte hüpata - ma ei usu, et sul õnnestub fännkirjanduse võistlus sama edukalt ja tulemuslikult kui viktoriini baka kokkutulekul, seega vari jääb ette.
lisaks veel see, et viktoriini jaoks oli rahvas baka kokkutuleku raames juba kokku kogunenud, seega sinu võrdlus ei ole päris aus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Aug 27, 2008 15:32 Teema:
|
|
|
sry, ma olin üks neist lubajatest, ja mul on tegelikult lausa toorik olemas ja kindel plaan ära lõpetada ka, aga millal tööasjad lasevad, ei tea. lähinädalate to-do-list on nii õudne, et ma ei julge seda õieti vaadatagi. *taob pead vastu seina* _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Aug 27, 2008 15:56 Teema:
|
|
|
SORRI TE JÄITE HILJAKS _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Aug 28, 2008 14:48 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | sry, ma olin üks neist lubajatest, ja mul on tegelikult lausa toorik olemas ja kindel plaan ära lõpetada ka, aga millal tööasjad lasevad, ei tea. lähinädalate to-do-list on nii õudne, et ma ei julge seda õieti vaadatagi. *taob pead vastu seina* |
Tänast "Areeni" lahti lüües oli kohe aru saada, kuhu see aeg läinud on. Ma arvan, et siinkohal ei sobi väga pahaks panna. Ühtlasi sain lehest teada, et on aeg kiiresti poodi minna. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Nov 20, 2008 01:43 Teema:
|
|
|
Teate... mõtlen siin, et järgmise aasta AnimMatsurini on natuke alla aasta aega. Ehk oleks õige aeg mõelda sellele, et järgmisel aastal see võistlus ära teha.Mingit suurt usku mul sellesse pole, kuid proovida ju võib.
Kuupäevi ega muud midagi hetkel paika ei pane. Seda peab Ummiga ja teiste korraldajatega enne läbi arutama. Küll aga võin öelda, et praeguste plaanide kohaselt on järgmise aasta fest septembris.
Seega võiks asjast huvitatud siiski kätte võtta. Midagi ei teki siis, kui me ainult mõtleme, et võiks teha. Kui kõik jääks sellele tasandile, poleks meil AniMatsurit, JAFFi, animeklubisid jne. Fan-Fici kirjutamisega saaksite ka teie anda panuse Eesti animemaastiku täiendamisele
Niit mõelge. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Nelj Nov 20, 2008 14:01 Teema:
|
|
|
kuna lugesin et peab koomiks olema: No way! i cannot make a comic book!
Viimati muutis seda Misty-chan (Nelj Nov 20, 2008 16:13). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
|