Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 19:52 Teema: Animeöö 7?
|
|
|
Niih... pmst oleks nüüd augusti lõpus (30.-31. aug.) aeg uueks animeööks. Küll aga on sellega seoses tekkinud probleem: Urus on tänu niiskele ning soojale suvele tekkinud mitte kõige tervislikum õhkkond. Sügisest alates panevad nad ilmselt koha kinni ning hakavad remondi jaoks raha otsima. Õhk iseenesest tervele inimesele ühe öö jooksul midagi ei tee, kuid kui on probleeme astma või muu säärasega, siis seal viibida ei tohiks.
Nüüd oleme dilemma ees: kas korraldada või mitte. Korraldamise vastu huvi tundvaid inimesi on ja selle pärast ma selle teema üldse üles võtangi, kuigi mõistlikum on ilmselt ära jätta.
Kas inimesed on nõus selliste olude puhul seal viibima? Eks ma mingite tundide tagant igaks juhuks peksan kõiki korra välja värske õhu kätte, kuid siiski.
Kui huvipuudus on alla 15 inimese, siis jääb kindlasti ära. Kuna aga võiks järgmine animeöö toimuda, on nüüd suure küsimärgi all. Kui Urg oma uksed kinni paneb teadmata ajaks, siis asendust leida on ülimalt raske. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Esm Aug 18, 2008 20:03). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 19:55 Teema:
|
|
|
Mina oleksin huvitatud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 19:57 Teema:
|
|
|
Huvi oleks, kuid oma tervisega riskida ei kavatse. Eriti kuna mul hingamisteedega piisavalt jama olnud.
Veidi jama, et see nüüd nii on
Ise nagu ei oska ka hetkel asendust välja mõelda...midagi ei anta nagu tasuta ära ja siis veel ööseks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 20:16 Teema:
|
|
|
Kui te leiaksite 14 huvitundjat siis ma võib-olla tuleks isegi esimest korda ühele animeööle. Asi on selles, et nüüd läksid mu sõbrad-kallid kõik võõrastesse koolidesse ja ma hakkan edaspidi tunduvalt üksildasem olema. Muidugi tulen ainult siis, kui pererahvas sellega nõus on, et pesamuna öösel kuskile urgu läheb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 21:28 Teema:
|
|
|
äkki seletaksid täpsemalt ära, milles seisneb sealse õhu ebatervislikkus. ja kui võimalik, siis millised riskid võivad kaasneda.
oleksin tuleja küll, ning kindlasti minuga eelmisel korral kaasas olnud noormeest huvitaks asi ka. aga kõlab pisut ohtlikult  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 21:34 Teema:
|
|
|
Ma täpsemalt kahjuks hetkel ei oska öelda, aga ma uurin lähemalt Uru inimestelt järgi. Seda infot saan aga alles millalgi kolmapäeva õhtuks või nii. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 23:03 Teema:
|
|
|
pakun, et selle sooja ja niiskega on sinna lihtsalt hunnik hallitust tekkinud.
aga mina oleks huvitatud küll. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 23:13 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Aug 19, 2008 02:34 Teema:
|
|
|
Suukorvid on tõesti hea idee! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mysticel

|
Postitatud: Teis Aug 19, 2008 06:11 Teema:
|
|
|
Mina oleksin ka tulia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 00:15 Teema:
|
|
|
Kuna kolin nüüd varsti Tartu, siis oleksin tulija! _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 11:12 Teema:
|
|
|
Oleksin ka suure tõenäosusega tulija, kuid praegust Uru olukorda arvestades... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sign3

|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 20:45 Teema:
|
|
|
Ma tahaks väga tulla, aga õel on sünnipäev. -.- _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 20:55 Teema:
|
|
|
Mina olen kindlasti huvitatud animeööst osavõtmisest.
Kuid siiski jah... kardan, et Uru õhk ei mõjuks mu hingamisele just hästi. Eks näis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 21:26 Teema:
|
|
|
Teate... ma arvan, et asi jääb siiski ära. Nii vähe- või paljuohtlik kui see ka poleks, pole hea idee riskida tervisega. Võibolla on kellelgi ka mõni hingamisprobleem, millest ei tea. Parem sel juhul ära jätta. Pole Uru inimestega veel suhelnud, kuid mitmed teised on siiski soovitanud loobuda.
Kui mõni admin siia satub, siis võiks teema lukku panna. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 21:32 Teema:
|
|
|
Kurb.
Oleks ehk isegi tulnud. Loodan, et Urg korda saab, aga tavaliselt võtab selline remont aega. Ning genky ütleb, et raha selle jaoks alles hakatakse otsima... oeh... _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 22:04 Teema:
|
|
|
30. august on kohe kohe käes. Selleks ajaks ei jõua midagi suuremat korraldada, kui ei ole teada kus või kuidas üritus teha. Muidu võiks ju uurida, et äkki on kusagil mujal võimalik korraldada. Tõonäoliselt pole Tartus selliseid kohti jagaga segada. Korraks torkas pähe Genialistide klubi, aga nende klubi ruumid on pigem noortele artistidele kontserditeks/teatriks/jms.
Ühe minu õppejõud iga ettekande viimase slaidi peal oli tekst "Kui on tahe, on ka võimalus". |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 22:12 Teema:
|
|
|
Kardan GenKlubi soovib kindlasti raha selle eest nagu ka mitmed teised kohad. Ja antud ürituse korraldamise eest maksta ei ole mõtet. Klubile oleks see äärmiselt kulukas ning piletirahast see summa kokku ei tuleks. Ühesõnaga ei tasuks selline üritus ennast ära. Pigem tuleks meil leida teine võimalikult odav või tasuta koht.
Küll aga on Asashiol plaan Urgu nii palju aidata kui võimalik, sest tulevikus on plaan hakata tihedamat koostööd tegema ning ehk ome tegevuski sinna üle kolida. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 22:33 Teema:
|
|
|
Ma olen elus niipalju majavammi sisse tõmband et selline asjake oleks kööga.
Minu jaoks pigem küsimus õhus, mis teema seekord ... ja animed.
Kahju kui ära jääb. Suve lõpus võiks korra kokku saada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 22:52 Teema:
|
|
|
Will kirjutas: | Ma olen elus niipalju majavammi sisse tõmband et selline asjake oleks kööga.
Minu jaoks pigem küsimus õhus, mis teema seekord ... ja animed.
Kahju kui ära jääb. Suve lõpus võiks korra kokku saada. |
Teemat seekord poleks olnud. Erinevad asjad.
Kui soov kokku saada, siis on suvine kokkutulek olemas. Kuna erick tuleb ka, siis on ehk isegi võimalus, et saame sinna projektori kaasa vedada ning midagi vaadata. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|