Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Juul 28, 2008 14:23 Teema: parim naljade ja tibidega anime ültse
|
|
|
Teen selle teema, inspireeritud meie kommuuni liikme ühest postitusest ToLove-Ru teemas.
troya150 kirjutas: | Olen seele anime 1 kuni 17 episodeni ära vaadanud ja arvan, et see on parim naljadega ja tibidega anime ültse. Paeategelase õnne ma ära ei suuda uskuda olen ta peale kade aga tema nahas ika ei taha ola
hindeks präegu ja tulevikus 10/10 |
Mina vaidlen vastu. Ma olen näinud tervet hulka naljade ja tibidega animesid ning pean tõdema, et neist on parim School Rumble. Samas pole ka ToLove-Ru väga halb.
ToLove-Ru on üks sellistest animedest, kus tutvustatakse tibisid ühekaupa ja nad saavad paar endale pühendatud osa enne kui nad ühte ja sama omale iseloomulikku liigutust aina kordama jäävad. Plusspoolepealt võib öelda, et nad on enamjaolt väga kenad ja kannavad riideid mis on tehtud õrnast paberist. See anime on mu naljade ja tibidega animete tabelis ~esiviies.
School Rumble on ka naljade ja tibidega anime, aga hoopis teistsugune. Näiteks *spoiler* meespeakangelasse ei armu tohutult palju tüdrukuid. Näiteks on kõigil tegelastel iseloom. Ja nii edasi. Miinuspoolepealt võib öelda, et tibid ei kanna riideid mis on tehtud õrnast paberist. School Rumble'st tahaksin pikemalt rääkida aga alles pärast seda, kui School Rumble Z manga mingi aja ilmunud on (School Rumble manga sai äsja läbi).
Igatahes, minu hindeks präegu ja tulevikus on ToLove-Ru'le 8/10 ja School Rumble'le 10/10.
Teema on tehtud muidu selleks, et inimesed avaldaksid arvamust, missugune on parim naljade ja tibidega anime ültse. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Juul 28, 2008 14:33 Teema:
|
|
|
minu jaoks on yamatonadeshiko shichihenge parim naljadega anime, ja mõned tibid on seal ka. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Juul 28, 2008 15:58 Teema:
|
|
|
Azumanga Daioh loomulikult. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Juul 28, 2008 17:49 Teema:
|
|
|
Ka mina väidan, et loomulikult on selleks Azumanga Daioh. Aga muidu School Rumble oleks ka suht esiotsas, kui ma edetabeli teeks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Juul 28, 2008 18:23 Teema:
|
|
|
Parimad Tibid on cromartie high-i viimases osas ja naljad on hullemad kui Antsu kommi laegas`...  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Püh Aug 03, 2008 22:36 Teema:
|
|
|
ka mina arvan et yamatonadeshiko shichihenge on parim naljadega anime mida siiani vaatand olen |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Aug 05, 2008 01:49 Teema:
|
|
|
Haibane Renmei  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 05, 2008 22:42 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Haibane Renmei  |
naljade poolest huvitav valik. anime ise on piisavalt hea, et DVD-na seda omada, aga naljade poolest seda tippu panna...
kammerer, tahad oma huumorimeelest meile lähemalt rääkida  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Aug 05, 2008 23:46 Teema:
|
|
|
Minu arvates on ta üks parimaid tibidega animeid. Aga jah, ¾anr rohkem draama : P. Kuid moe muigamist seal ju oli, sellist slice of life "argiarmasnaljakust".
Golden Boy oleks selles teemas tugev konkurent. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KessuMuna
|
Postitatud: Reede Aug 08, 2008 21:19 Teema:
|
|
|
minu jaoks üks kõige naljakam anime, mida näinud olen on full metal panic! fumoffu _________________ vabal ajal olen ma normaalne, mul pole lihtsalt vaba aega. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 19, 2008 21:08 Teema:
|
|
|
ja nii see läheb kuni lõpuks mainitakse ära ka "Gravitation" kuna seal näidati korra ka mingit tibi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Miiia
|
Postitatud: Teis Aug 19, 2008 22:40 Teema:
|
|
|
minu jaoks oli The Melancholy of Haruhi Suzumiya üks koomilisemiad + seal oli tibisid samuti. üks suuremate rindadega kui teine.
kud tegelikult on siiski tragöödia pigem minu teema. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 19, 2008 22:54 Teema:
|
|
|
minuarust peaks pansomon selle teema üle järjekordselt rõõmu tundma. keelelises mõttes...
aga jah, kui algses postituses puudub määratlus sellest mida "tibidega anime" all mõeldakse, siis võivad selle alla kvalifitseeruda animed alates "sister princess" kuni "gravitation"... peaasi, et huumor olemas oleks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Elandir

|
Postitatud: Nelj Aug 21, 2008 12:45 Teema:
|
|
|
hmm, siit saab animesi mida vaadata...kui oleks hääletus siis mina oleks fmp fumoffu poolt roflmao... _________________ me like what me see...me take what me like... |
|
Tagasi üles |
|
 |
MajorKusanagi
|
Postitatud: Esm Apr 06, 2009 13:56 Teema:
|
|
|
jaa, Golden Boy on ilmselgelt selline anime, mida siinkohal mainima peaks, palju naljakaid olukorrdi ja tsikid on ikka väga vinged.
aga mainiksin ära ka ouran high school host club, mis on väga mõnusa huumoriga (minu arust vähemalt), mis puutub tibidesse, siis nii ja naa, peategelane on küll väga armas neiu jne, aga küllaltki poisiliku välimusega...aga naisi on selles sarjas ikka igas osas |
|
Tagasi üles |
|
 |
|