|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Juul 14, 2008 16:47 Teema:
|
|
|
AndreS kirjutas: | Võibolla need USA(ja tõenäoliselt ka teiste riikide) DVD'd on mingid collectionid vms. Algselt on aga siiski nii ,et lastakse iga uus episood uuel DVD'l välja. |
algselt, ehk siis jaapani omad. täpsustasin sellepärast, et enamus ostavad USA DVD-sid ja seega jaapani 1 osa 1 DVD kohta ei oma erilist tähtsust.
Tsiteerin:: | TV seerias on ühe osa pikkus alati sama (enamasti siis 22 min vms). Selle aja sees on vaja osa alustada ja ka osa lõppetada. See sunnib aga tihti asju kokku suruma või vastupidi pikkaks venitama. OVA osa aga ei ole määratud pikkusega. Seega on re¾issööril võimalik asju nii pikkalt ja põhjalikult jutustada nagu ta ise õigeks peab ja eelarve lubab. |
ma saan aru, et sa pead pikkusega silmas osa pikkust ning osas stoori põhjalikkust ja tegelaste arengut. mina aga arvestan terve seeriaga mitte sellega kui palju ühes osas midagi aretatakse ja tervikuna on TV-l minu arust siiski rohkem võimalusi lugu jutustada ja tegelaste arengut näidata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|