Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Juul 03, 2008 12:42 Teema:
|
|
|
Tubi kirjutas: | Kuidas Jump Ultimate Stars'is multiplayer on? 1v1 või saab ka suurema kambaga. Muidu olen nõus mängima küll. |
Maksimaalselt neljakesi saab mängida, on kolm game modei, ühes peab vastase ära tapma ja ongi kõik, teises saad punkte kui tapad teisi aga kaotad siis kui ise ära sured, ja kolmandas pead sa tähti, või dragon balle koguma (oleneb mapist) ja see võidab, kes kogub kõik või siis see, kellel on aja lõpus kõige rohkem dragon balle või tähti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tubi

|
Postitatud: Nelj Juul 03, 2008 13:53 Teema:
|
|
|
Kunagi võib, siis teha. Ootab-vaatab veel natuke, et järsku tuleb rahvast juurde, saaks mingi 4 mängjat kokku. Muidu mingi järgmine nädal võiks teha. (see nädal ei saa) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Nelj Juul 03, 2008 15:14 Teema:
|
|
|
Aga teil kõigil on Jump Ultimate Stars?..
Kahtlustan, et teil on R4/M3/CycloDS või mingi teine flash cart <.<'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tubi

|
Postitatud: Nelj Juul 03, 2008 15:54 Teema:
|
|
|
Pmst peale sinu pole keegi vastanud multiplayeris mängimise kohta, HV's küsisin ka, seal üks vastas, aga jamh.... tal olid mingid teised mängud: mario kart, metroid prime hunters, star fox, phantom hourglass ja pokemon.
Muidu täna õhtul võib korra proovida, kui viitsid?
Ma olen liiga vaene, et mänge osta
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Nelj Juul 03, 2008 16:22 Teema:
|
|
|
Tubi kirjutas: | Muidu täna õhtul võib korra proovida, kui viitsid? |
Võib kah, aga muidu, tõmba mingi save kus kõik tegelased peal sest tegelaste unlockimisega võib muidu aega minna..
Tubi kirjutas: | Ma olen liiga vaene, et mänge osta |
Pole midagi.
PS. Äkki saadad PM'iga oma msni, seal on lihtsam orgunnida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Reede Juul 04, 2008 17:19 Teema:
|
|
|
[voice=mario]It'S a DoUbLe PoSt![/voice]
Aga Tubi'ga oli suht fun mängida, kuigi tal oli see esimene pakk ja mul Bankai Ichigo solo pakk ... Kuigi kasutasin ka "BEAM-uuu!!" pakki milles olevad tegelased kasutavad "beam" rünnakuid ja paki mõte on vastast ring outi lükata (ühel missioonil oli vaja..), ahjah, ja ühte pakki kus oli palju supporte ja tapsin ta DN supportidega ära XD. (Tegelt suht halb pakk aga ka, missioonil oli vaja.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2008 19:00 Teema:
|
|
|
Keegi PS2 plaatide (kutsume neid siis backupideks või misiganes) kirjutamise ja muditud konsooli peal nende tööle saamisega on hakkama saanud? Ma saan cd-si tööle, aga dvd-si mitte. Ei oska kuskilt abi ka küsida. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2008 19:14 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | Keegi PS2 plaatide (kutsume neid siis backupideks või misiganes) kirjutamise ja muditud konsooli peal nende tööle saamisega on hakkama saanud? Ma saan cd-si tööle, aga dvd-si mitte. Ei oska kuskilt abi ka küsida. |
Tõmba programm Alcohol120% ja sellega kirjuta palju tahad.Vali ,,Image Burning Wizard" ja asi korras.PS2 mängud peavad ainult .iso formaadis olema,et kirjutada.Kui tekib probleeme,tee pm mulle,ma ise kogu aeg kasutan seda.
Edu! |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 17:32 Teema:
|
|
|
Oleks vaja abi Civilization:Beyond the Sword mängimisel.Nimelt ei oska ma Civ. mänge mängida või teen ma midagi valesti.Kas kohe alguses peab panema tugevat rõhku armeele ja uute linnade rajamisele.Tavaliselt olen ma vaikselt niisama asju ehitanud ja linnasid pole ka palju teinud ja alati olen kaodanud =/.Kui keegi oskab mingeid nippe või soovitusi anda,kuulaksin heameelega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 17:56 Teema:
|
|
|
raja teid ning arenda linnade ümber maad maksimaalselt
vastastele anna vaid rahumeelset tehnoloogiat (pottery ja rändom stuff), ise arene hoogsalt tööstuse suunas |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 17:58 Teema:
|
|
|
incognito kirjutas: | raja teid ning arenda linnade ümber maad maksimaalselt
vastastele anna vaid rahumeelset tehnoloogiat (pottery ja rändom stuff), ise arene hoogsalt tööstuse suunas |
Olen ise ka alati alguses tehnologiat arendanud aga kui mängu on mängitud mõnda aega,siis ala mongolid tulevad hobustega peale ja jooskevad lihtsalt üle minust =/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 18:02 Teema:
|
|
|
igasse linna fortified üksus, alguses hoiab linna korras, rünnatavatesse linnadesse saad teid pidi abivägesid saata, tähtis on aga et sul on defencive üksused, ala odamehed ja nende derivaadid.
edit: puruks hävitatud põllud ja teed saad vajadusel üles ehitada |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 18:06 Teema:
|
|
|
incognito kirjutas: | igasse linna fortified üksus, alguses hoiab linna korras, rünnatavatesse linnadesse saad teid pidi abivägesid saata, tähtis on aga et sul on defencive üksused, ala odamehed ja nende derivaadid.
edit: puruks hävitatud põllud ja teed saad vajadusel üles ehitada |
OKei,jätan meelde selle asja.Kõige kaugemale olen jõudnud keskkaega vist,kus sain esimesed püssimehed teha =/. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 20:22 Teema:
|
|
|
Kui keegi peaks tahtma odavamalt saad DS browserit siis ma pakun sellist võimalust.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tubi

|
Postitatud: Kolm Aug 20, 2008 13:05 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | Kui keegi peaks tahtma odavamalt saad DS browserit siis ma pakun sellist võimalust.... |
Kas on väga aeglane? Olen kuulnud, et mõnda lehte laeb ikka mitu minutit. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 00:11 Teema:
|
|
|
mnjaa, ta ei ole väga kiire, on sobilikum kiirete asjade ajamiseks mitte surfamiseks netis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 01:55 Teema:
|
|
|
Mängud vajavad rohkem kosmoses kruiisimist. Tähtede ookeani, sõnade otseses mõttes.
See, kui ma saan piiritus avaruses lihtsalt punktist punkti hüpata, on kogemuse taandamine tähendusetuks. Kosmos kui level selector ja laadimisvahendaja.
Pfff. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 07:56 Teema:
|
|
|
EVE Online? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 09:37 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | EVE Online? |
See mäng on mulle alati rohkem bisnesile orienteerituv tundunud. Ise mänginud pole, aga töökaaslased, kes seda mägivad, hõikavad teineteisele alatasa mingisuguseid hinnanumbreid ja arutlevad asjade väärtuse üle.
Võib-olla on mul vale eelarvamus, ma ei tea. Seda mängu tuleb teiste inimestega koos mängida, nii palju on kindel. See mulle ei meeldi :C
Ega lähiajal vist asi Noctis'est paremaks lähe. Veab et Noctis vähemalt nii hea on. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|