Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Märts 30, 2008 07:48 Teema:
|
|
|
Mul on nüüd 6 osa vaadatud.
Miinus kaks osa.
Viiendat üritasin korduvalt vaadata ja jäin magama selle ajal. Kuuenda ajal jäin ka. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
pilvik
|
Postitatud: Püh Märts 30, 2008 08:55 Teema:
|
|
|
lexo kirjutas: | Teine hooaeg tuleb, seda isegi kinnitati kuskil. Seal saame esile kerkinud küsimustele loodetavasti vastused. |
Ma lugesin küll kuskilt internetist et tekkinud küsimusetele vastatakse ära paari OVA'ga ja 26's osa oli ainult väike teaser varsti välja lastava OVA'le. _________________ http://bssubs.net/ - typesetter extraodinaire |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cino

|
Postitatud: Püh Märts 30, 2008 09:58 Teema:
|
|
|
Hetkeseisuga mu lemmikanime. 26's osa polnud küll midagi erilist, aga pisut leevendas mu janu selle järele siiski.
Muide, kas ma olen ainus, kellel tekkis gate'ide puhul seos Strugatskite "Väljasõit Rohelisse" (aka Stalker) tsoonidega? Kuna ma seda raamatut olen mitu korda lugenud, siis ma animest selle kohta vastuseid ei otsinud, vaid nö. mugandasin raamatu seletused sinna ümber. Igatahes mul oleks raske uskuda, et DTB autorid pole Strugatskitest inspiratsiooni saanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Mai 02, 2008 18:26 Teema:
|
|
|
Cino kirjutas: | Hetkeseisuga mu lemmikanime. | _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Miiia
|
Postitatud: Teis Juun 03, 2008 23:33 Teema:
|
|
|
Hakkasin ka seda vaatama. Vääääga hea tundub hetkel! Kahjuks on arvuti hetkel liiga katkine, et peale kuuendat osa ka plejäänud osad endale tõmbamise teel hankida.
Kuigi need shinigamid mängivad liiga mitmetes animetes tähtsat rolli.. viimasel ajal just eriti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
lexo

|
Postitatud: Kolm Juun 04, 2008 14:33 Teema:
|
|
|
DtB's ei ole ju tegelikult Shinigamisid. Protagonisti "alter-ego" on lihtsalt Kuroi Shinigami ehk siis Must Surmajumal vms (olenevalt tõlkest).
/targutamine -off
 _________________ Suur tänu minule kõigi poolt! |
|
Tagasi üles |
|
 |
troya150

Liitunud: 13 Mai 2008 Postitusi: 19 Asukoht: Tallinn,Nõmme,pääsküla
|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 19:30 Teema:
|
|
|
Vabandage kas keegi teab mis osas leidis peategelane oma õe doolina koos luuser mafiosiga oma korteri ukse eest
Viimati muutis seda troya150 (Nelj Juul 03, 2008 19:55). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
lexo

|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 19:49 Teema:
|
|
|
troya150 kirjutas: | Vabandage kas keegi teab mis osas leidis peategelane oma õe doolina kool luuser mafiosiga oma korteri ukse eest |
Kas see on ainult minu viga või on selle lause kontekstist võimatu aru saada? _________________ Suur tänu minule kõigi poolt! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 21:59 Teema:
|
|
|
troya150 kirjutas: | Vabandage kas keegi teab mis osas leidis peategelane oma õe doolina kool luuser mafiosiga oma korteri ukse eest |
Kuule kui ma õigesti mäletan siis see oli üks osa enne seda kui ta gadedega porva kiini kolpas seal katusel _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
troya150

Liitunud: 13 Mai 2008 Postitusi: 19 Asukoht: Tallinn,Nõmme,pääsküla
|
Postitatud: Nelj Juul 03, 2008 19:54 Teema:
|
|
|
lexo kirjutas: | troya150 kirjutas: | Vabandage kas keegi teab mis osas leidis peategelane oma õe doolina kool luuser mafiosiga oma korteri ukse eest |
Kas see on ainult minu viga või on selle lause kontekstist võimatu aru saada? |
ürita ise peavaluga kirjutada |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Juun 05, 2009 11:24 Teema:
|
|
|
MA olen selle seeria fänn ja kui kunagi valmis jõutakse sellega, siis kindlasti vaatan kaks korda! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Reede Juun 05, 2009 14:23 Teema:
|
|
|
Väga hea uudis.
Ma kuulsin pidevalt, et DtB on ainult normaalne, aga see valmistas mulle meeldiva üllatuse. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Boom Jinx!

Liitunud: 18 Dets 2008 Postitusi: 83 Asukoht: A State of Trance!
|
Postitatud: Teis Okt 13, 2009 10:03 Teema:
|
|
|
Teise hooaja esimene osa väljas Kähku kähku vaatama kõik  _________________ Mina OtakuCenteris
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Kolm Okt 14, 2009 12:21 Teema:
|
|
|
Mis? Ammu vaadatud ju. -_-
Normaalne oli. Loodan tulevatest osadest rohkemat. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 09:18 Teema:
|
|
|
Season 2 oli nõrgalt öeldes pettumust tekkitav, see ei proovinud isegi manga storyt järgida....
Hei-l on nüüd mingi 'wild' välimus, esimese seasoni külma verelise laheda venna asemel ja see story pole ka tead mis tõmbav...
Annaks 4/10 ja 3 punkti sellest oli lihtsalt austuse avaldus esimesele seasonile... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 14:23 Teema:
|
|
|
Selline liialdus teeb väga raskeks su arvamust tõsiselt võtta.
erik_schults kirjutas: | Season 2 oli nõrgalt öeldes pettumust tekkitav, see ei proovinud isegi manga storyt järgida.... |
Ja miks ta peaks? Darker than Black anime eelnes Darker than Black mangale. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 14:27 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Selline liialdus teeb väga raskeks su arvamust tõsiselt võtta.
erik_schults kirjutas: | Season 2 oli nõrgalt öeldes pettumust tekkitav, see ei proovinud isegi manga storyt järgida.... |
Ja miks ta peaks? Darker than Black anime eelnes Darker than Black mangale. |
Vahepeal on manga ju järgi jõudnud ...
See story tundub ka pärast teist episoodi selline tobe...  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 14:28 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | BornIn1142 kirjutas: | Selline liialdus teeb väga raskeks su arvamust tõsiselt võtta.
Ja miks ta peaks? Darker than Black anime eelnes Darker than Black mangale. |
Vahepeal on manga ju järgi jõudnud ...
See story tundub ka pärast teist episoodi selline tobe...  |
So what? See oleks sama, et Naruto manga kasutaks filleri materjali. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 16:20 Teema:
|