Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Envy

|
Postitatud: Kolm Juun 04, 2008 14:16 Teema: Soul Eater
|
|
|
Niisiis, keegi Soul Eaterit vaatab? Kui ei siis soovitan hakata vaatama sest see on väga hea anime Kahjuks airib veel, 51 eppi tulemas. Kui airinud kirjutan võibolla väikse ülevaate kah siia. Tegemist shounen'iga . Vahel esineb huumorit ning visuaalselt poolelt ka väga kena ja omapärane! 
Viimati muutis seda Envy (Kolm Juun 04, 2008 16:25). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Kolm Juun 04, 2008 15:19 Teema:
|
|
|
Vaatan, mulle ka meeldib.
Tegelased on naljakad ja animatsioon on tasemel. Ma kardan ainult, et sellise pikkuse peale muutuvad naljad lõpuks tüütuks ja korduvaks, aga praegu on küll väga hea. Kunstiline stiil on ka huvitav, näiteks naeratav kuu, mille hammaste vahelt veri välja tuleb. Väga hea. Loodan, et suudetakse jätkata sama huvitavalt ja välditakse liigset kordamist.
Üks pilt ka
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Kolm Juun 04, 2008 15:48 Teema:
|
|
|
Suhteliselt tüüpiline shounen, kuid vaadatav sellegipoolest. Animatsioon on hea ja visuaalne külg on päris omapärane. OP meeldib isegi väga, ED mitte nii palju. Tegelased on enamasti vähemalt talutavad, välja arvatud ehk Black Star, kes häirib mind päris palju (minule isiklikult meenutab Narutot, mis ei ole just hea asi arvestades kui palju ma seda animet jälestan).
Häälte osas üldiselt midagi kurta ei ole, välja arvatud Maka, kelle häälenäitleja (ma ei tea miks, kuid millegipärast kõlab see sõna päris tobedalt mu meelest) on ikka päris küündimatu. Iseenesest tema hääl mind ei häiri (jumal tänatud), isegi meeldib omamoodi, kuid see ei muuda objektiivselt asja hinnates Chiaki Omigawa näitlemist paremaks. Vaeval et me teda tulevikus enam mõnes teises animes kuuleme.
Loo kohta ei oska suurt midagi tarka õelda, asi on siiski päris alguses veel (esimesed 3 osa olid näiteks puhtalt tegelaste tutvustamine), kuid mangat lugenud inimeste kommentaaridest võib järeldada, et läheb oluliselt paremaks. Sama pidavat ka huumori kohta käima, mis siiamaani on suhteliselt kehvapoolne olnud mu meelest. Eriti jube oli selles osas episood 6.
Eks näis mis asjast välja tuleb. Vähemalt on juba alguses episoodide arv teada (mis vähemalt minu puhul on üks peamisi eeldusi uue shounen-seeria vaatama hakkamiseks), nii et mingeid filler arc`e ja 200+ episoodilist jura siit tulla ei tohiks. Samuti on tegu stuudio BONES kümnendale aastapäevale pühendataud projektiga, millest võiks ehk eeldada et asi tehakse korralikult. Loodetavasti.
42-42-564 _________________

Viimati muutis seda Dejiko-nyo! (Nelj Juun 05, 2008 10:25). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Kolm Juun 04, 2008 23:59 Teema: Re: Soul Eater
|
|
|
Envy kirjutas: | Kui airinud kirjutan võibolla väikse ülevaate kah siia. |
Släng...päh...Ja teemasid võiks alustada ülevaatega kohe alguses, mitte kunagi hiljem kui tuju tuleb...
Igatahes on tegemist ühe minu lemmikanimega aastal 2008. Mulle meeldib ta visuaalne stiil, värvikad tegelased ning üle pika aja ka veidike
rõõmsameelsem vaade shinigamide maailma. Vastupidiselt Dejiko-nyo! 'le ei tekkinud minus seda "tüüpilise shouneni" tunnet, vaid hoopis vastupidi - eelnimetatud komponendid on mind sellest tundest totaalselt võõrutanud. Viis pluss minu poolt ja pöidlad püsti! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Juun 05, 2008 00:02 Teema:
|
|
|
Dejiko-nyo! kirjutas: | blablabla |
Ei
Väga äge sari on _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Reede Juun 06, 2008 08:25 Teema:
|
|
|
Mingit põhjapanevat hinnangut ei anna asjale, kuid vaatasin nii üle nädala tagasi esimese osa ära ja siiamaani pole viitsinud veel kätte võtta ning teist osa vaatama hakata. Ei jätnud seega algus erilist muljetavaldavat tunnet. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Reede Juun 06, 2008 13:23 Teema:
|
|
|
Ei, peaks ütlema, et täitsa huvitav ~HOO-OOO!
Animatsioon on väga lahe, gruuvie. Naljad, tegelased sobivad õhustikku.
Mõtlesin, et vtb kuidas aeg kulgeb ja osasi juurde tuleb, aga ei pidanud vastu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
qatro0

|
Postitatud: Püh Juun 08, 2008 14:15 Teema: re
|
|
|
ei tea ei meeldinud väga vaatasin esimese osa ära aga pole just kõige huvitavam minu arust . Aga sellegi poolest on graafiline pool hästi kujutatud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Püh Mai 10, 2009 12:53 Teema:
|
|
|
Lõpetasin siis Soul Eater vaatamise ja mulle igastahes meeldis.Black Star ja Death the Kid olid minu arust väga originaalsed tegelased ja kohe lõbus oli vaadata nende tegemisi.Shouneniks ei saa minu arust kohe kuidagi seda animet nimetada.Ei meeldinud ainult viimane osa ja Maka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Püh Mai 24, 2009 22:07 Teema:
|
|
|
Samuti kõik osad vaadatud, võiks isegi järg tulla. Põhimõtteliselt jäin rahule.
Vaatama hakkasin kui väljas oli juba vähemalt 20 osa, sest alguses ei meeldinud joonistusstiil. Siiski seda juba vaadates ei häirinudki see enam. Muusika oli ok, storyline ka enam-vähem. Väga pinda käivat tegelast minu arust seal polnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Esm Mai 25, 2009 10:22 Teema:
|
|
|
Mul kah vaadatud. Meeldis. Joonistusstiil oli väga orginaalne mulle läks hästi peale.
Lõpp oli ainult suht jama. Kõik pahad löödi järjest maha mingi 1-2 osa jooksul ning siis oligi läbi. Kuidagi magedaks jäi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Mai 25, 2009 13:35 Teema:
|
|
|
Super sari. Lõpp oli minu meelest küllalt hea. Loodetavasti ei tule ka teist hooaega, mis hea mulje ära rikuks, sest viiekümnest osast piisab täiesti ühe eepilise loo jutustamiseks, aega jääb ülegi! Kui sinna juurde lisada veel viiskümmend või viissada osa, siis muutub asi kohe kindlasti korduvaks ja kipub igavaks minema. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Joeypapier
|
Postitatud: Teis Juun 09, 2009 17:10 Teema:
|
|
|
Soul Eater manga on palju parem kui selle anime.
Üldiselt peaks olema Soul Eater autasustatud 8/10'le. _________________ http://myanimelist.net/animelist/INPJoey
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Juun 09, 2009 18:12 Teema:
|
|
|
Ausalt 8eldes, ei meeldi mulle see, kui peaosas on naissoost isik...Mina hoian nendest animedest eemale, sest minu arust teeb anime igavaks, lihtsalt see fact, et naine on peaosas (Kuigi see pole eriti loogiline, aga siiski minu jaoks on sellised animed igavad)...Kuigi m6ndadele v6ib tunduda, et ma kritiseerin naisi.....Siis syydistage minu aju, sest minul ise (Seda ytleb vist mu teine aju pool) pole naiste vastu midagi .. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Juun 09, 2009 19:07 Teema:
|
|
|
Sellest me oleme ammu aru saanud, et su aju on midagi erilist. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Teis Juun 09, 2009 23:45 Teema:
|
|
|
Feministid on tõrvikutega varsti erik_schlutsi ukse taga. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tralla55

|
Postitatud: Reede Aug 28, 2009 23:10 Teema:
|
|
|
mulle ei meeldinud selle sarja kohal see et ainult pea tegelased olid näha.. no näiteks klassiruumis olid mingid paljad kiilakad sinised mehed ja mainid , Narutos on nad vähemalt välja joonistatud . _________________ Naruto
Naruto: Shippuuden
Full Metal Alchemist
Full Metal Alchemist : Brotherhood
Sayonara Zetsubou Sensei
Midori No Hibi
Haruhi no Yuutsu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Aug 28, 2009 23:17 Teema:
|
|
|
tralla55 kirjutas: | mulle ei meeldinud selle sarja kohal see et ainult pea tegelased olid näha.. no näiteks klassiruumis olid mingid paljad kiilakad sinised mehed ja mainid , Narutos on nad vähemalt välja joonistatud . |
Jah, ja narutos olid mõnusad peerunaljad. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reaper

|
Postitatud: Laup Sept 05, 2009 20:07 Teema:
|
|
|
Soul Eateris pidin küll kõvasti pettuma. Vaatasin esimesed 3 osa ära ja need naljad olid küll täiesti vastuvõetamatud. Joonistusstiili eest annan ka miinuspunkte, aga see oli teada juba enne vaatama hakkamist.
Imestan, et see sari on igal pool nii kõrgelt hinnatud. Ju siis mulle sobivad 6/10 sarjad rohkem, kui 8/10. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|