|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
uupps

|
Postitatud: Teis Märts 18, 2008 18:49 Teema: Terra e... (Toward the Terra)
|
|
|
Tegu siis 2007. aastal välja lastud sarjaga, millel 24 osa, igaüks 24 minutit pikk.
®anrid: Action, Genetic Modification, Human Enhancement, Military, SciFi, Space Travel, Super Power, Tragedy, Violence
Kogu lugu on siis tulevikust, kui tavainimeste sekka ilmuvad erivõimetega inimesed (Mu'd) ja abielupaarid ei kasvatagi oma lapsi, vaid saavad ühe lapse valitsuselt, milleks on arvuti, endale mingisuguse suvalise lapse 14-ks aastaks kasvatada. 14-ks just sellepärast, et siis saavad nad täiskasvanuteks ja peavad läbima eksami, mille läbimisel tunnistatakse nad täiskasvanuteks. Lapsi tehakse katseklaaside abil.
Inimkond ei ela enam ka planeedil Maa mitte, sellelt lahkusid nad juba ammu, sest olid selle täiesti ära hävitanud ja see polnud enam elamiskõlbulik. Maad ei nimeta nad ka meie jaoks tavalise nimega, vaid kutsuvad seda Terra'ks. Mu'd ja need nn tavalised inimesed on üksteisest eraldatud ja tavainimesed ei teagi Mu'de olemasolust.
Peategelaseks on Jomy Marquis Shin, kes hämmastaval kombel osutub olema Mu ja Blue, Mu'de nn valitseja või siis juht, järeltulija Mu'de juhtimisel tagasi Terra'le. Jomy läheb Dreamworldi oma ärkamispäeval, mis on juhuslikult tema 14. sünnipäeval, kust kogu see jutt algabki.
Soldier Blue
Jalgpalli kohtunikud on ka nüüd mingisugused hõljuvad metallist jublakad.
Sõbrad
Mälestused, mida kustutama hakatakse .__.
Väike armas hiir Marsilt. Kuid mina olin küll kogu aeg veendunud, et ta on hoopis Marsirebane
Täiskasvanuks saamise testi esimene osa - mälu kustutamine
Blue on hea, päästab ära : D
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Märts 18, 2008 19:42 Teema:
|
|
|
Soovitan siis lugeda ka kammerer'i vähemalt sama ladusasti kirjutatud arvustust "Terra e..." algupärase versiooni kohta.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Nelj Märts 20, 2008 08:02 Teema:
|
|
|
Kui keegi siin nii originaalfilmi kui ka seeriat näinud juhtub olema, siis võiks ehk natukene muljetada (et kui hea/halb TV seeria võrreldes filmiga on jne.). Ma olen ainult filmiversiooni näinud ja see meeldis mulle küll. Pidin ka TV seeria kunagi käsile võtma, täpselt ei mäletagi miks see plaan katki jäi. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Märts 20, 2008 16:15 Teema:
|
|
|
Pastab olevat huvitav, aga visuaalselt poolelt ei meeldi mulle see, et silmad paistavad juustest selliselt n6medalt läbi.  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Kolm Mai 21, 2008 22:40 Teema:
|
|
|
Vaatasin just 22. osa ära. Täiega kurb koht oli just.. Kõik see Mu'de ja Inimeste vaheline teema. see Matsuka ohverdus võttis pmst pisara silma.. Aga väga hea anime, homme vaatan lõpuni . Kurb veidike..
EDIT: Läbi sain just. Huvitav anime oli , ei olnudki selline lõpp nagu arvasin. Tegelased super, animatsioon ei olnud nii hea aga noh stoori tegi anime. Soovitan  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|